Trecut pentru o perioada scurta prin tara am decis ca e un moment bun sa fac niste interventii la masina, interventii care le aveam in plan de ceva vreme. Asa ca, luat legatura cu tzzivii si discutat. S-a ajuns la urmatoarele
-schimb disc ambreiaj + volanta + rulment OEM
-inlocuire turbo pt ca vechea avea scapari de presiune, avea joc in ax si scuipa ulei + fluierat. Cu toare astea masina se comporta ok. S-a optat pentru un upgrade la turbo marind internele.
-o revizie de ulei + filtre
-inlocuire ulei servo + lichid de frana
-un soft nou pentru modificarile aduse, soft care trebuia sa ii urce puterea considerabil. Spun trebuia, pentru ca cu acest soft masina intra in limp mode la 4000 ture intr-a 4a, practic la ture mari. Am reusit sa experimentez acest soft pana la sighisoara la intoarcere spre casa si e foarte ok, urca bine in ture, liniar, turbina intra mult mai repede fata de cea originala cu tot cu soft, si daca dupa ce am cumparat masina am spus ca e violenta, pai cu acest soft e ... wow
, pacat .... Presat de timp(eu), am decis sa raman la softul stock si sa elimin noul soft considerandu-l nesigur pentru distanta pe care o aveam de facut in urmatoarea zi, dar cu promisiunea lui Bogdan ca la intoarcere se va rezolva acest mic inconvenient.
, deci baieti am deja programare facita la voi pe viitor. Asadar acum am o masina cu multe prospaturi pe ea si stock, pot zice ca incepe sa imi placa, avand in vedere ca aici nu am dealuri si serpentine
.
Ce mai, baietii sunt de treaba, au "mana", stiu ce fac si nu te plictisesti cu ei
.
Imi pare rau ca nu am reusit sa obtin o prelungire de concediu pentru Fest
Attachment:
20160609_130213.jpg [ 1.92 MiB | Viewed 1531 times ]
Attachment:
20160609_140314.jpg [ 180.12 KiB | Viewed 1531 times ]
Attachment:
received_1737691229842547.jpeg [ 296.32 KiB | Viewed 1531 times ]
Attachment:
20160609_130109.jpg [ 218.25 KiB | Viewed 1531 times ]
Attachment:
20160609_163012.jpg [ 1.26 MiB | Viewed 1531 times ]