maryus_17eco Quote:
Salut.O problema asemănătoare am și eu în sensul ca la accelerație lina îmi cam da în nas dar nu mereu.erori nu am momentan..sa suspectez tot egr.ul? Legat de pompa servo la a mea se simte o vibrație când virez.nivelul este ok însă volanul este greoi.acum nu știu cum e în general la alfe dar la golf îl învârteam foarte usor
Salut, eu am facut urmatoarele operatiuni, ca sa rezolv problema cu datul in nas la acceleratii line, am schimbat EGR-ul (era defect, aveam eroare si in bord), am curatat clapeta de la admisie, sensor de presiune de pe galeria de admisie si galeria de admisie. Toate astea a trebuit sa le curat din cazul EGR-ului care a fost defect si mi-a bagat funingine peste tot. Cu primul drum la Bucuresti o sa-l anulez si eu, chiar daca l-am schimbat si e nou, pentru ca aduce numai probleme. Cam asta recomanda toti baietii de pe forum, sa le anulam. Eu n-am gasit pe nimeni in Sibiu sa mi-l anuleze si am hotarat sa-l schimb, dar nu cred ca a fost cea mai buna idee si cum spuneam cand o sa am drum la Bucuresti, o sa-l anulez.
Legat de pompa servo si vibratia care o ai, ai putea sa incerci acceasi operatiune care mi-a facut-o mie, sa scoti tot uleiul din instalatie si sa bagi unul nou. La mine s-a rezolvat problema.
EGR-ul oricum baga funingine,nou,defect,curatat...si da,aduce numai beneficii inchidere ei.