Buuun, a venit si randul meu...mai greu cu pozele cu descarcatul de pe telefon. Pacat ca nu am avut aparatul foto cu mine si ca am avut foarte putin timp la dispozitie pentru ca ma grabeam sa plec inapoi spre Bucuresti si deja era tarziu. Oricum intalnirea a durat cam 1-2 ore.
Eram luni in Suceava si de 2 zile tot incercam sa ne intalnim - eu si Marcel - dar nu reuseam, si mai aveam de rezolvat o singura problema, dupa care sa-l sun pe Marcel si sa ne vedem cateva minute.
Gandindu-ma la questia asta si indreptandu-ma spre Manastirea Sf. Ioan din Suceava vad pe contrasens o Alfa gri. Repede, repede sa-i dau flash-uri, pt ca rare mai sunt Alfele astea... cand colo Alfa gri mi-o ia inainte si imi da flashuri de numa-numa... flashuri si eu... dupa care trag repede pe dreapta ... nu stiu de ce - instinctul, ma dau jos din masina si ma uit in spate. Cam la 100 de metri Alfa gri trecuse pe contrasens, invartise vreo 2 VW si parcase. Am schimbat cateva priviri cu persoana in departare dupa care Alfa gri a decis sa vina spre mine. Era Marcel!
Am mers pina intr-o parcare in care am stat putin de vorba, ne-am admirat Alfele, dupa care am plecat spre Manastirea Sf. Ioan. Am stat acolo putin, am mai facut ceva poze si am zis hai la o cafea sa vorbim mai multe. Cred ca am stat de vorba 1 ora in care am schimbat informatii cat am putut, si am vazut ca avem 1 gramada de lucruri in comun, o gramada de pareri comune...etc....
A fost bestial, pacat ca nu am putut sta de vorba mai mult, si daca as zice ca Marcel e de nota 11 o sa ziceti ca ne laudam unul pe altul asa ca e un tip de nota 10+.
Mentionez ca ma mai intalnisem in SV cu un 147 rosu, am flashuit dar n-am avut feedback.
Hai sa facem o regula pe care sa o respectam cu strictete: In afara localitatilor 2 Alfe trebuie neaparat sa se salute;)
Atasez catev poze.