Buna ziua stimati forumisti,
Dupa 4 ani de cautari am gasit, in sfarsit, o Brera aproape asa cum imi doream : facelift, culoare neagra, piele maro deschis. Din pacate diesel si nu benzina, vroiam sa fie cu adevarat in spiritul Alfa Romeo. Am mai avut anterior un 159 din 2010 2,4 si (da,din pacate, tot diesel), in rest doar masini germane. Aceasta, avand in vedere perioada de cautare, a fost achizitionata ca masina care va ramane in familie pentru totdeauna.
A fost achizitionata de la un dealer de masini din Cluj care a cumparat-o de la o licitatie din Belgia la finalul anului trecut, are istoric de service nu doar in carte ci luat de la dealer cu toate interventiile facute la masina. Din fericire nici una majora: functionare scaune, panoul de la skyview, etc. 105.836 km.
Dupa ce am inmatriculat-o am facut o verificare completa si un service complet cu schimb ulei motor si cutie+toate filtrele( conform cartii de service nu era nevoie dar am ales sa fac asta pentru a fi sigur). Masina se prezinta in stare excelenta.
Sunt familiar cu micile probleme ale marcii asa ca a fost o achizitie asumata. Nu vreau sa fac modificari la ea, imi place asa cum este, singurul lucru pe care in voi face este sa ii fac o optimizare de putere la Squadra Corse, vad ca toata lumea ii recomanda, sau in alta parte daca aveti sugestii. Am mai inlaturat foliile de pe geam puse in fata si spate de dealer (puse cred in ideea ca se va vinde mai repede dar nu este cazul la aceasta marca)
Va rog sa imi spuneti daca sunt lucruri la care trebuie sa fiu atent in mod special.
Voi posta cateva fotografii facute de cel care mi-a vandut masina, eu nu ma pricep la fotografie dar promit ca revin cu cateva poze facute de mine. Acum am pe ea jante de 17 classice Alfa in spite(pentru iarna cu Anvelope Nokian WRD4 cu 225/50/17), masina are de fabrica jante de 19.
Multumesc
Attachments: |
1..jpg [ 169.62 KiB | Viewed 6133 times ]
|
1.png [ 779.32 KiB | Viewed 6133 times ]
|
3.jpg [ 132.75 KiB | Viewed 6133 times ]
|
_________________ Actual : Giulia veloce 2.2 210 cp Q4
Am avut:
Alfa GT 3.2 Q2
Alfa Giulietta QV Rosso Competizione