tomi_alfa Quote:
In care sa mai ai incredere? Am cumparat LUK, deschid cutia si scrie Valeo, iar eu faceam: Valeu?! Ce-am comandat si ce-am primit?
Asadar, de vreo 3 ani si aproximativ 30k km, inca par a fi in parametri. Ca marci Sachs/Valeo. Volanta, din cate stiu, daca nu-ti tremura la plecarile de pe loc nu ai de ce sa o schimbi.
Daca zici ca-ti patineaza, ca prima masura ai putea incerca sa dai, atat cat poti macar, cu spray pentru discuri de frana cu o tevusca de aia subtire (sa n-o scapi inauntru) prin acea gura de vizitare de pe cutie (ar trebui sa fie langa stutul de la cilindru), prin zona discului, sa se curete eventualele urme de ulei daca sunt si vezi daca se repeta figura. Daca intr-adevar e asa, schimbi ambreiajul.
Eu am schimbat din greseala ambreiaj bun din cauza unor urme de ulei...
Are dreptate tomi.Eu am luat kit LUK ce-i drept placa si discul erau LUK,dar pe rulment scria micutttt Valeo:)).Am fost surprins pentru ca ma asteptam sa fie invers, cea mai mare parte din piesele facute de cei de la LUK sunt rulmenti de toate tipurile ; liniari,coaxiali,cilindrici,conici...etc.
Din punct de vedere calitativ mi s-au parut ok ca piese.Acum ramane de vazut cat o sa tina.Am dabia o luna cu acest kit.La bani a fost mai mult decat Ok.
In mare recomand acest Kit.
Trimis de pe al meu SM-N9005 folosind Tapatalk