Da: nu mergeti in timpul weekendului
Altfel, foarte faina experienta. Nu stiu daca nu am observat eu sau chiar unii constructori importanti precum McLaren sau Zonda nu au fost prezenti.
BMW nu a venit sa prezinte modele, nici nu a venit sa impresioneze, ci a venit sa rupa fashul: au avut o hala intreaga numai pentru ei Mini si RR, iar in hala au avut propria pista suspendata pe care se plimbau masini.
Merc a venit asemenea la impresionare cu o scena pe care era show aproape continuu, masini, oameni care vorbeau/prezentau. Asemenea BMW au avut propria hala pe care au impartit-o cu Smart si Maybach.
Audi au avut propria hala, unde nu am intrat deoarece coada la intrare era de minim 20-30minute. Unde mai pui ca la un moment dat a inceput sa ploua, destul de serios iar oamenii asteptau oranduiti frumos in 2 cozi. Restul marcilor grupului au ocupat toate o singura hala.
Putin dezamagit de Land Rover care a venit cu RR, Disco si Evoque dar nici urma de viziune asupra urmasului Defender.
Multe masini electrice sau hibrid, putine prototipuri...
Borgward isi pregateste intrarea pe piata Germana undeva in jur de 2018 cu modelul de SUV compact care, spera ei, va avea un pret sub Tiguan si o calitate peste. Adevarul e ca aratau binisor modelele expuse, cu interioare cu multa piele, design decent. Nici o informatie despre prezenta pe celelalte piete europene, adica gagiul de la stand a fost destul de evaziv.
In concluzie, cred ca ma duc si data viitoare daca se anunta ceva premiere ineresante, dar clar in timpul saptamanii si nu in weekend.