Cum ziceam mai sus...s-a intamplat ceva. M-am ales cu TBI-ul lui DanS. E la mine de vreo 2 saptamani, timp in care am apucat sa fac vreo 1500 de km cu ea, tre sa i fac dreptate si sa descriu cum e masina asta.
E super tare! Nu are rost sa scriu prea multe, dar oriunde ma duc cu ea, fie ca-s la volan, fie ca e intr-o parcare...am impresia ca am cea mai tare masina. E clar o chestie subiectiva, dar e o senzatie frumoasa sa ai exact masina pe care o doresti, cu motorul pe care il doresti. E ca si cu femeia din viata ta (ma rog, intr-un caz fericit
) ). Esti constient ca sunt modele Victoria's Secret pe pamantul asta, dar esti fericit ca esti cu ea si ea e cu tine.
Despre comportamentul dinamic al masinii, a scris Dan destule chestii. Pe mine inca ma surprinde cum poate un motor de 1,75 sa traga in halul asta (e remapat, dar totusi...) si cat de comoda e suspensia desi e incaltata pe 19''.
Am facut un experiment, am reusit sa merg civilizat pe distanta Cluj - Tg. Mures (adica batraneste si plictisitor) ca sa scot consum de 8,5...patetic. Deci experimentul a fost un succes, mi-am dat seama ca mai bine ma duc sportiv pentru aia 2 L in plus la 100 km. Cam acolo sta consumul, la 10,5 extern....fara numar intern. Asta e pentru curiosi, mie nu imi pasa.
Acum planuiesc sa ii pun xenon si pe faza lunga si sa-i repar ceva mici imperfectiuni, o sa revin si cu ceva poze, cand o fi mai curata...