@Andreicristian87: Dupa experienta celor 5 ani in care am locuit in Italia pot sa afirm ca este improbabil ca masina aia sa aiba 90 si ceva de mii km. Reiau: am spus improbabil, nu imposibil.
Cunosc destul de bine obiceiurile macaronarilor, in Italia masina puternica isi ia doar cel care merge mult. Orasenii merg cu Panda. Italianul e plimbaret de fel, asadar presupunerea ca unul dintre ei a cumparat o masina scumpa la vremea ei si diesel pentru a merge 13.000 km/an este lipsita de suport logic. Sau daca masina a fost folosita de firma deja e clar.
Mai au prostul obicei sa nu intretina masinile, dincolo de faptul ca dupa ei masina ramane ca un cotet de porci, nici nu se preocupa de partea tehnica. La ei daca se invarte roata e bine, cand nu se mai invarte o fac ei provizoriu asa sa se mai invarta putin, ca oricum vin romanii si ucrainienii sa le cumpere.
Intamplator, pe perioada sederii in Italia, am avut contact vrand-nevrand cu piata de vehicule SH, service, etc, deci stiu ce vorbesc, exceptiile sunt putine. Scaneaza-ne si noua carnetul de service pe fiecare pagina pana la cei 100k km pe care spui ca-i are si s-ar putea sa-ti indic multe surprize acolo. Mai vezi pe talon daca ITP-urile au fast facute in acelasi loc si dupa aia te invat o smecherie cu care poti sa castigi si ceva bani daca ai oua suficiente sa dai casa auto in judecata.
Cu speranta ca nu te-am suparat cu ceva, eu ma opresc aici. Tie si mura in gura daca ti-ar da cineva tot nu te ajuta in rezolvarea problemelor pentru ca e clar ca n-ai habar si tot in service ajungi. Asadar e timp pierdut pentru toata lumea, noi sa scriem, tu sa citesti si sa nu intelegi, noaptea mintii.
Sporuri sa ai !
147alfaz Quote:
Nu este nimic in neregula la cutia de viteze.
@147alfaz: Esti sigur ? Sigur, sigur ?