TwinTwin Quote:
Axel_as Quote:
intre timp am schimbat "infectia de volan"
am pus unul sport...nu stiu cat de potrivit vi se pare..dar postez pozele, ca sa aveti in ce sa dati cu rosii (prea tare nu o sa se pateze cand aruncati in ea pentru ca e deja rosie)
a, si din plictiseala..avand doua seturi de jante, (pe masina cele de 16 si separat cu cauciucuri destul de bune cele de 15)..m-am apucat sa vopsesc cauciucurile de pe cele de 15
au prins o nuanta usor de grena, nu mi-e clar de la ce...pentru ca am folosit sprayul cu care am reparat o data si capota, si nuanta e foarte apropiata de a masinii..cand dau pe tabla
in fine...am vopsit doar doua, mi-a luat vreo 4 ore..dupa ce le vopsesc si pe celelalte le pun pe masina si o sa vad cum arata..destul de clasic cred
(dunga pe cauciucuri am vazut-o in general la masini f vechi)
Keep up the good work!
In curand nu o sa isi mai dea mineni seama ce e si atunci, cei care iubim alfele, nu o sa avem motive sa ne fie rusine.
Mda, uite, iti spun sincer...unii dintre voi aveti un comportament care ma face sa imi para rau ca m-am inscris pe acest forum
nu am pretentia ca ma pricep la alfa, nici ca as fi vreun designer...azi m-am jucat cu niste cauciucuri dintr-o curiozitate si timp liber, cam atat
Volanul vechi vi s-a parut infect, asta e infect, dar link spre ceva care s-ar potrivi nu ati dat
sunt sigur ca va puteati exprima si altfel in asa fel incat sa imi aratati ca gresesc, nu cu ironii de doi bani
Astia care nu stiti sa vorbiti, precis sunteti niste clasici inascuti, v-ati nascut cu bunul gust deja educat. Doar la comportament mai aveti carente..
Sincer mi-e si rusine sa va spun aceste lucruri. Nu mi-e rusine insa sa fac teste...pe o masina..avand in vedere ca nu am facut nimic ireversibil. Nu am desenat pisicute pe tabla ei, am pus un volan, niste presuri si mi-ati sarit in cap de parca le-am luat pe banii vostri. La fel si pt niste cauciucuri care nici macar nu sunt pe masina.
No comment de aici inainte , continuati cu mitocaniile.