147alfaz Quote:
Sa vad daca am inteles bine: Giulia are o tableta precum acel Clio din care schimbi sunetul motorului in boxe? Daca da, mie personal mi se pare o prostie. Totusi e aproape 100 k masina.
Quote:
ALFA ACTIVE SOUND
The sound of the extraordinary Alfa Romeo engine can be further enhanced in the cockpit. By selecting RACE mode on the Alfa DNA selector, the Alfa Active sound system enhances the engine sound through a dedicated loudspeaker integrated in the dashboard, to ensure the purest driving experience.
147alfaz Quote:
Legat de buza aceea care se lasa, probabil are un rol aerodinamic, altfel nu are utilitate.
Quote:
Furthermore, the New Giulia Quadrifoglio is the only sedan in the world with an Active Aero splitter. It is a carbon appendix positioned on the front panel bumper: at over 100 km/h it opens thanks to two actuators controlled by the CDC, providing additional stability by increasing the downforce, especially in high-speed curves.
Stiu ca cineva a facut sport national pe forum din a-si da cu parerea despre orice fara sa stie mai nimic despre subiect, dar recomand sa va documentati sau macar sa intrebati inainte sa emiteti pareri
147alfaz Quote:
Singurul motiv ptr care aceasta masina ar merita cumparata, ar fi performantele, care intr-adevar sunt bune.
Bune?!
Man, e cel mai rapid sedan din lume! Mai rapid chiar decat multe supercar-uri!
147alfaz Quote:
Giulia are niste motoare sanatoase din cate vad, dar de ce nu ai cumpara seria 3? Asta este intrebarea. Am mers, si este exceptionala.
Pai si de unde stii ca nu e si Giulia exceptionala? Si daca este, de ce nu ai cumpara-o in detrimentul unei serii 3? Desigur, plecand de la premisa ca ar avea o calitate cel putin similara, daca nu mai buna, si un pret cel mult la fel, daca nu mai mic?
Astea sunt oricum niste intrebari la care nu vom avea raspuns pana nu apar si versiunile "domestice".