bele_mihai Quote:
comanr Quote:
hai sa va zic o treaba, pentru cei care protesteaza vehement asupra spalatoriilor, eu procedez asa:
ma duc platesc spalarea, ma duc la una din fete, o intreb care e cea mai slaba pompa, ma duc acolo, scot 5 ron din buzunar ai dau fetei sa ma lase sa imi spal singur masina, o spal, o rog sa ma ajute doar la interior si sters, cu pompa doar eu, spal radiatoare, diverse locuri unde stiu ca trebuie insistat, deci exista variante, dar trebuie reuntat la comoditate, multi tigani cu bmw care vin tot acolo stau cu burdihanul in sus in barul de langa spalatorie cu 3 cafele sub bot, lasa 1 leu fetei de la spalatorie sau zero lei, asta in conditiile in care mai vine cu tigara infipta in gura si urla ca "acolo nu i bine" iar la sfarsit sare ca maimutoiul ca i a sarit nu stiu ce lac la cazan, cazan revopsit la a treia mana de cioara.
ps: bucurati va ca exista spalatorii manuale, inafara o scoti fara oglinzi din cele automate, nu mai sta nimeni cu picioarele in apa rece, statul european intretine bine toate putorile.
pentru ce trebuie sa le dau 1-2-5-10 lei spaga cand la 4 din 5 spalatorii nu imi curata scrumiera, portbagajul (care e inclus in pret) ? ultima oara mi-au lasat bancheta la fel cum era. nu s-au obosit sa rabateze scaunele. sa puna pret de 25-30 ron nu de 18-20 (in constanta) si sa le dea patronul spaga aia de la el. nu e vina mea ca au salarii mici. oricum nu iti trebuiesc prea multe clase sa dai cu apa, carpa, aspirator.
curios este ca cei cu clase mai multe raportat la volumul de munca sant platiti mai prost decat cei din spalatorie, adica nu clasele ar fi etalonu' da ma rog unii desi au clase, nu au clasa, am observat asta.
daca nu esti "un turist" faci altfel, eu de exemplu ma duc la aceeasi spalatorie, nu rar, nu des, ma duc de obicei la aceeasi persoana/e care stie cum vreau sa iasa masina, faptul ca las ceva sau mai mult decat ceva o fac pentru ca asa ma simt eu bine, nu ma intereseaza campania antispaga sau mai stiu eu ce kkt sinistru de la tv sau stereotip, asa ma simt eu bine, asa cum un altul se poate simti bine daca a pus benzina de 100, asa ma simt eu bine cand am lasat ceva fetei de la spalatorie, in ambele cazuri pot fi bani aruncati pe apa sufletului, dar nu toata lumea e la fel.
odata am vazut si eu ca au lasat bancheta nestearsa corect, au sarit imediat sa o faca, vai da se poate, o facem acuma, zic nu, nu acuma, data viitoare, asa au invatat cum stau lucrurile si poate asa vom putea trai candva in romania lucrului bine facut, spaga nu este o motivatie, niciodata nu trebuie vazuta asa, e greu de explicat unora cu gandirea ieftina.