It is currently 01 Feb 2025, 08:05

All times are UTC+03:00

Post new topic  Reply to topic  [ 1556 posts ]  Go to page Previous 134 35 36 37 3863 Next
Author Message
PostPosted: 26 Aug 2015, 21:46 

Car: Vespa
Si eu dar doar ca sa vada si hotii de teapa lui Adamescu ca nu le merge la nesfarsit . Altfel , sa vedem cati se vor bucura cand nu vor mai exista preturi bomba la RCA ci doar preturi mari ...

PostPosted: 26 Aug 2015, 22:53 

Car: Alfa Romeo GT BL
Pana la urma prefer sa dau un pret mai mare dar sa fiu 100% sigur ca atunci cand vine vorba de despagubiri le fac corect, dar asta nu se va intampla nici in 1000 de ani.

Redline it once a day, keeps the mechanic away 8)

PostPosted: 26 Aug 2015, 23:40 

Hmmm , nu as zice ... Mai e Euroinsul de pus cu botul pe labe si s-a cam terminat cu tupeistii tepari . Carpatica e deja pe drumul cel bun . Asta nu inseamna ca nu vor mai exista tergiversari si cacanarii chiar si la casele mai mari ... Suntem romani , ce draq . Incercam sa intepam asiguratorii si ei pe noi .

PostPosted: 26 Aug 2015, 23:43 

Pai si cu cei care au asigurare rca acum la Astra ce se intampla? Mai e considerata valabila polita?

PostPosted: 26 Aug 2015, 23:57 

147alfaz Quote:
Pai si cu cei care au asigurare rca acum la Astra ce se intampla? Mai e considerata valabila polita?
Este valabila, fondul de garantare acopera politele.

PostPosted: 27 Aug 2015, 07:44 

Car: 156
toate asigurarile sant defapt cacialmale, de peste tot si de orice fel, se bazeaza pe lipsa de competenta si pe eventuala fuga de raspundere, la noi in particular e un taram al hotilor, jaf de praf, un fel de cacialmaua masluita.

nu este deajuns sa detii o Alfa Romeo sau mai multe ca sa fii alfist.....

Go further! AlfaClub.ro is about support!

PostPosted: 27 Aug 2015, 07:51 

Car: Alfa Romeo 147
Va mințiți singuri, nu pretul este cel ce face neaparat diferenta, ci calitatea si gândirea oamenilor. Toti se gandesc cum sa-ti ia totul si cand vine vorba de dauna sa nu-ti mai dea nimic sau aștepți ca prostul 3luni pana iti schimba o aripa.

Cel mai bine este sa evitam orice accident, indiferent de cine ar fi vinovat... Astfel evitam sa ne mai consumam nervii, timpul si banii (șpăgi) inutil

Sent from my mobile

Alfa Romeo Giulia MY19 Rosso Alfa | B 952 DKR
Alfa Romeo Giulietta Quattro Formaggi Nero Etna | B 940 DKR
Ex: Alfa Romeo 159 Distinctive Elegante Blu Aurora | B 939 DKR
Ex: Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Distinctive High Blu Oltremare | B 939 DKR
Ex: Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 Rosso Pastello | B 937 DKR
Ex: Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Nero Pastello | B 937 DKR
Ex: Alfa Romeo 147 Facelift 1.6 TS Nero Metalico | B 08 DKR
Ex: Alfa Romeo 147 1.6 TS Nero | B 147 DKR
Ex: Alfa Romeo 147 1.6 TS Azzurro Gabbiano | B 08 DKR

PostPosted: 27 Aug 2015, 11:20 

Incearca la un asigurator serios . O sa iti schimbi parerea ... Nu mi s-a intamplat niciodata sa astept ce zici tu acolo pentru reparatii . Maxim cateva zile .

PostPosted: 27 Aug 2015, 11:29 

Asta pentru ca probabil ai stiut pe cine sa suni... cum si eu in iarna cand o gagica cu un punto mi-a atins usor aripa am fost amabil cu un inspector asigurator si un sef de service... dehh porcul e gras, trebuie consumat cu ceva alaturi ;)

Insa daca vii ca un cetatean onest cu asigurarea in brate te pune o lista de asteptare, de regula ultimul... iar daca mai vin cativa dupa tine, probabil tot ultimul vei ramane... inca suntem la stadiul pe cine cunoastem sa fim seriosi...

Dintre astia smecheri de care zici tu am avut polite la asirom, groupama si tiriac ( rca si/sau casco ), singurii care merita luati in considerare sunt cei de la tiriac folosind service-ul lor din otopeni. Acolo chiar te poti duce ca un cetatean cu asigurarea in mana si ei te vor trata cu respect si iti vor rezolva masina intr-un timp decent. ( fiat albea - aripa, bara, far, plastice, a durat 2 saptamani si toate piesele au fost originale // accelasi scenariu si pentru un ford fiesta, totul nou si original ).

Restul asiguratorilor inca aplica metoda de solutionare a dosarelor 'pe cine cunosti'... FIFO este prea old school pentru ei.

PostPosted: 27 Aug 2015, 12:35 

Ma , nu e nevoie sa sun pe nimeni daca e vorba de asiguratorii seriosi . Groupama sunt mult mai bine decat Allianz in momentul de fata . Nu am niciun client onest care sa aiba plangeri in ultimii doi trei ani , cel putin la auto .
De intervenit a fost nevoie la Astra , Euroins si chiar Asirom . De principiu conteaza f mult si service-ul unde o repari , unii sunt f "descurcareti" ...

PostPosted: 10 Sep 2015, 09:14 

Apple si noul lor iphone 6s instotit de ios9.

Pur si simplu REVOLUTIONAR !
3D touch, LivePhotos si display-ul folosit pe post de blitz la selfie-uri, cateva din chestiile care m-au facut sa-mi doresc noul produs.

PostPosted: 10 Sep 2015, 09:18 

Car: 159
Bateria o sa tina exact cat sa faci 3 selfie-uri. Iar ios9... Sa vedem... Ios8, care a primit deja vreo 20 de update-uri, e pamant, cel putin pe iphone5. Pe iphone6 nu stiu cum e, ca sunt bugetar

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

PostPosted: 10 Sep 2015, 09:45 

Car: Alfa 33 16v QV P4
Spoken like a true apple fan :lol: :lol: Aprinderea ecranului la selfieuri este un feature pe care l-a introdus snapchat acum 105 ani si pe care ei doar l-au introdus in app-ul de selfie, Live photos au fost initial pe HTC cu Zoe si ulterior si pe Lumia cu Storyteller, am folosit si eu si e fun dar m-am cam plictisit ulterior. Singurul feature inovator e noua metoda de touch care pe 6+S o sa fie destul de misto (pentru gestures)

PostPosted: 10 Sep 2015, 09:46 

Da, contra unui pret modic de vreo 50 de milioane. Abia astept...

PostPosted: 10 Sep 2015, 09:54 

Car: GTV
cristianmiu Quote:
Pur si simplu REVOLUTIONAR !
Esti ironic, nu?
cristianmiu Quote:
3D touch,
Samsung avea ceva similar la Note unde nici nu trebuia sa atingi ecranul, doar puneai degetul deasupra ecranului si vedeai un preview. Si asta era acum vreo 2 ani la Note 3.
cristianmiu Quote:
LivePhotos

Am avut ceva similar pe un Nokia, acum vreun an.
cristianmiu Quote:
si display-ul folosit pe post de blitz la selfie-uri,

Snapchat
cristianmiu Quote:
cateva din chestiile care m-au facut sa-mi doresc noul produs.
Sa fim seriosi ;)

Alfa Romeo 159 2.4 JTDm

PostPosted: 10 Sep 2015, 09:55 

Moamaaa, ce de hateri :)))))

PostPosted: 10 Sep 2015, 10:01 

Acum am vazut ca i-a scris si Andrei. Mi se pare hilar cum toti sar cu "revolutionar" si "inovator" fara sa stie ca aproape tot ce au aratat ei aseara exista deja de ceva timp si la altii. Una e sa zici ca uite ba, in sfarsit dupa vreo 2 ani filmeaza si iPhone in 4K, alta e sa zici: wow, inovatie! Video in 4K pe iPhone!

Alfa Romeo 159 2.4 JTDm

PostPosted: 10 Sep 2015, 10:24 

Ceva foarte tare ar fi sa nu se mai indoaie ca o clatita :lol:

PostPosted: 10 Sep 2015, 10:26 

Pai au ochelari de cal, oamenii nu e vorba ca o fac cu ura... pur si simplu nu stiu si nu ii intereseaza nimic altceva ce nu are logo-ul ala pe el :lol:

PostPosted: 10 Sep 2015, 10:48 

Toti cei care nu au un iphone il blameaza, de ce? Am avut si eu android stuff... la ce hardware generos are, software-ul este mediocru si foarte buggy.

Pe langa acest aspect toate telefoanele cu android sunt din plastic si de o calitate mult inferioara, exceptie fac samsung galaxy s6 edge, htc m8 si mai sunt cateva care chiar merita atentia, insa pretul este cat cel al unui iphone.

@vlad159, pretul de lansare va fi accelasi ca la iphone 6... deci cel mai probabil ~3500 lei si va fi disponibil in Romania incepand luna Noiembrie.

Am 5s de 3ani sau cand naiba sa lansat, fiind al doilea telefon apple ce il detin. Telefonul nu are nici cea mai mica problema, iar bateria duce lejer 1 zi plina de munca ( telefonie, internet, mail, camera ). Cu siguranta voi face upgrade la noul model daca mi-l voi putea permite, deoarece indeplineste cu success necesitatile mele. Singura functie banala care nu este disponbilia este cea de 'auto on/off' . Chiar mi-ar fi fost utila deoarece imi place sa inchid telefonul noaptea.

PS. toate tehnologiile alea puse la un loc il fac un telefon revolutionar. Iar un lucru de apreciat ar fi ca acele functii noi vor merge perfect din prima clipa si aproape sigur nu vor exista crash-uri in aplicatii sau erori de sistem.

Asa ca haideti sa nu mai aruncam cu pietre. Overall este un dispozitiv foarte bun si isi merita banii.

PS. este mai scump deoarece mugur are 25% as always :lol:

PostPosted: 10 Sep 2015, 10:57 

Deci: ala nu o sa coste in niciun caz 3500 de lei. Poate 1000 $ in alte tari, dar la noi la tarani sigur nu o sa aiba pretul ala. (Google nexus-urile costau 300$ pe google market, in romania costau 1800-2000 lei); Cum s-a demonstrat mai sus, nu este nimic revolutionar la telefonul ala; si eu am si iphone5 de vreo 2 ani si ceva si are probleme gen battery percentage bug si altele (imi arata baterie 35% si in 2 secunde se inchide). Cica e strategie apple sa cumpere oamenii modelele mai noi. Ii cred in stare. Faptul ca, spre deosebire de samsung, se aliniaza perfect nu stiu ce gaurele de la speaker cu mufa de la incarcator, ma lasa rece. Nu cumpar un telefon datorita gaurilor din el. Daca te uiti atent la telefoanele android varf de gama de la multi producatori, o sa vezi ca nu prea mai e plastic all around

PostPosted: 10 Sep 2015, 11:05 

Problema la telefonul tau este de la placa de baza. Cel mai probabil ai folosit un incarcator after market ( de casa sau auto ).

Strategia lor de a scoate mereu un device care sa aibe ceva in plus fata de modelul anterior este foarte buna si le asigura vanzari in permanenta. Sincer, este de apreciat politica lor de marketing si vanzari. Probabil peste ani vor fi o companie pe care se va face studiu de caz la ASE privind marketingul si managementul :)

Ne uitam la nokia, un gigant in tehnologie care este in picaj liber. Imi doresc sa vina si ei cu ceva... pana si producatori precum lenovo si huawei au inceput sa le arate midle finger. Nici pe samsung nu ii vad prea bine... nu sunt deloc creativi. Am vazut la un amic galaxy 6 si mi sa parut f slab calitativ luand in calcul pretul. In schimb, ii apreciez pe cei de la lenovo, calitate/pret mi se pare ca sunt printre cei mai buni. Iar lenovo vibe x2 / x2 pro sunt chiar calitative si arata foarte bine.

PostPosted: 10 Sep 2015, 11:08 

cristianmiu Quote:
Toti cei care nu au un iphone il blameaza, de ce? Am avut si eu android stuff... la ce hardware generos are, software-ul este mediocru si foarte buggy.
Ti se pare, sunt convins ca nu ai incercat nimic din ultimii 2-3 ani. Iar Android nu inseamna Samsung ;)
cristianmiu Quote:
Pe langa acest aspect toate telefoanele cu android sunt din plastic si de o calitate mult inferioara, exceptie fac samsung galaxy s6 edge, htc m8 si mai sunt cateva care chiar merita atentia, insa pretul este cat cel al unui iphone.
Din nou, nu stii despre ce vorbesti. Mitul calitatii de la Apple a ramas din pacate doar un mit, pe langa Samsung, HTC, Sony, Motorola si LG au facut cu totii telefoane din materiale premium de ani de zile. Unii iti ofera chiar piele naturla, bambus, etc. Bendgate iti spune ceva? :)

cristianmiu Quote:
Am 5s de 3ani sau cand naiba sa lansat, fiind al doilea telefon apple ce il detin. Telefonul nu are nici cea mai mica problema, iar bateria duce lejer 1 zi plina de munca ( telefonie, internet, mail, camera ). Cu siguranta voi face upgrade la noul model daca mi-l voi putea permite, deoarece indeplineste cu success necesitatile mele. Singura functie banala care nu este disponbilia este cea de 'auto on/off' . Chiar mi-ar fi fost utila deoarece imi place sa inchid telefonul noaptea.
Ai do not disturb care nu te lasa sa fii deranjat intr-o anumita perioada prestabilita de tine.
cristianmiu Quote:
PS. toate tehnologiile alea puse la un loc il fac un telefon revolutionar. Iar un lucru de apreciat ar fi ca acele functii noi vor merge perfect din prima clipa si aproape sigur nu vor exista crash-uri in aplicatii sau erori de sistem.
Toate tehnologiile pe care le amintesti tu, repet, exista deja in telefoanele competitiei. Si hai sa ne amintim si de lansarea ios8 sau 7. Nu mai stiti problemele?

[*]iPhone 6 Defects: Bugs, Design Problems and More
[*]How to fix bluetooth issues on iPhones with iOS 8.3
[*]5 Frustrating iPhone 6 Problems
[*]iPhone 6 Plus users report persistent unexplained crashing issues, possibly tied to large app libraries
[*]#Hairgate is the iPhone 6's latest problem : T-Lounge : Tech Times
[*]#Dyegate may be the iPhone 6's latest problem : T-Lounge : Tech Times
[*]iPhone 6 bending: Common sense for an uncommon problem | VentureBeat | Mobile | by Ross Rubin
[*]iPhone 6 Problems Causing Displaced Front-Facing Camera
[*]Owners of 128 GB iPhone 6 and 6 Plus Models Reporting Crashing and Boot Loop Issues - Mac Rumors
[*]iPhone 6 has serious camera problems, say Tom's Guide testers | VentureBeat | Business | by Mark Sullivan
[*]iPhone 6, iPhone 6 Plus: Top 5 problems of Apple's new devices | Christian News on Christian Today
cristianmiu Quote:
Asa ca haideti sa nu mai aruncam cu pietre. Overall este un dispozitiv foarte bun si isi merita banii.
Nu arunca nimeni cu pietre, doar ca mi se pare penibil sa il numesti revolutionar cand tot ce ofera exista deja de ani buni la competitie.

Eu schimb telefoanele extrem de des, dar telefonul pe care ma bazez e iPhone. Asta nu pentru ca imi place cel mai mult sau e de figuri sau mai stiu eu ce alt motiv. GARANTIA e sfanta la ei. Oriunde sunt si orice s-ar intampla, stiu ca mi se rezolva problema instant fara nicio discutie. E singurul motiv pentru care folosesc produsele Apple. Mi-am schimbat acum 2 ani laptopul in Turcia cand eram in vacanta, cand mi se stricase touchpad-ul. iPad-urile le-am schimbat de nu stiu cate ori, Air 2 l-am schimbat anul trecut la lansare de 4 ori pana am nimerit unul cu niste culori mai reci, iar dupa o luna l-am scapat pe jos si i-am crapat ecranul, dar mi-au dat altul fara discutii. Cu toate astea nu consider aproape nimic din ce fac ei in ultimii ani inovativ, revolutionar nici atat.

Alfa Romeo 159 2.4 JTDm

PostPosted: 10 Sep 2015, 11:11 

Sunt curios de ipad pro de ce nu ai zis nimic, un device care se bate cu Surface Pro dar care spre deosebire de ala care ruleaza windows 10 pro, Ipad "pro" nu ruleaza OSX si IOS, ceea ce ma face sa ma intreb de ce se mai numeste pro.

PostPosted: 10 Sep 2015, 11:25 

Nu e nimic Pro la el, daca rula OSX eu il luam din prima zi.

Alfa Romeo 159 2.4 JTDm

Post new topic  Reply to topic  [ 1556 posts ]  Go to page Previous 134 35 36 37 3863 Next

All times are UTC+03:00