cristianmiu Quote:
Toti cei care nu au un iphone il blameaza, de ce? Am avut si eu android stuff... la ce hardware generos are, software-ul este mediocru si foarte buggy.
Ti se pare, sunt convins ca nu ai incercat nimic din ultimii 2-3 ani. Iar Android nu inseamna Samsung
cristianmiu Quote:
Pe langa acest aspect toate telefoanele cu android sunt din plastic si de o calitate mult inferioara, exceptie fac samsung galaxy s6 edge, htc m8 si mai sunt cateva care chiar merita atentia, insa pretul este cat cel al unui iphone.
Din nou, nu stii despre ce vorbesti. Mitul calitatii de la Apple a ramas din pacate doar un mit, pe langa Samsung, HTC, Sony, Motorola si LG au facut cu totii telefoane din materiale premium de ani de zile. Unii iti ofera chiar piele naturla, bambus, etc. Bendgate iti spune ceva?
cristianmiu Quote:
Am 5s de 3ani sau cand naiba sa lansat, fiind al doilea telefon apple ce il detin. Telefonul nu are nici cea mai mica problema, iar bateria duce lejer 1 zi plina de munca ( telefonie, internet, mail, camera ). Cu siguranta voi face upgrade la noul model daca mi-l voi putea permite, deoarece indeplineste cu success necesitatile mele. Singura functie banala care nu este disponbilia este cea de 'auto on/off' . Chiar mi-ar fi fost utila deoarece imi place sa inchid telefonul noaptea.
Ai do not disturb care nu te lasa sa fii deranjat intr-o anumita perioada prestabilita de tine.
cristianmiu Quote:
PS. toate tehnologiile alea puse la un loc il fac un telefon revolutionar. Iar un lucru de apreciat ar fi ca acele functii noi vor merge perfect din prima clipa si aproape sigur nu vor exista crash-uri in aplicatii sau erori de sistem.
Toate tehnologiile pe care le amintesti tu, repet, exista deja in telefoanele competitiei. Si hai sa ne amintim si de lansarea ios8 sau 7. Nu mai stiti problemele?
[*]
iPhone 6 Defects: Bugs, Design Problems and More
[*]
How to fix bluetooth issues on iPhones with iOS 8.3
[*]
5 Frustrating iPhone 6 Problems
[*]
iPhone 6 Plus users report persistent unexplained crashing issues, possibly tied to large app libraries
[*]
#Hairgate is the iPhone 6's latest problem : T-Lounge : Tech Times
[*]
#Dyegate may be the iPhone 6's latest problem : T-Lounge : Tech Times
[*]
iPhone 6 bending: Common sense for an uncommon problem | VentureBeat | Mobile | by Ross Rubin
[*]
iPhone 6 Problems Causing Displaced Front-Facing Camera
[*]
Owners of 128 GB iPhone 6 and 6 Plus Models Reporting Crashing and Boot Loop Issues - Mac Rumors
[*]
iPhone 6 has serious camera problems, say Tom's Guide testers | VentureBeat | Business | by Mark Sullivan
[*]
iPhone 6, iPhone 6 Plus: Top 5 problems of Apple's new devices | Christian News on Christian Today
cristianmiu Quote:
Asa ca haideti sa nu mai aruncam cu pietre. Overall este un dispozitiv foarte bun si isi merita banii.
Nu arunca nimeni cu pietre, doar ca mi se pare penibil sa il numesti revolutionar cand tot ce ofera exista deja de ani buni la competitie.
Eu schimb telefoanele extrem de des, dar telefonul pe care ma bazez e iPhone. Asta nu pentru ca imi place cel mai mult sau e de figuri sau mai stiu eu ce alt motiv. GARANTIA e sfanta la ei. Oriunde sunt si orice s-ar intampla, stiu ca mi se rezolva problema instant fara nicio discutie. E singurul motiv pentru care folosesc produsele Apple. Mi-am schimbat acum 2 ani laptopul in Turcia cand eram in vacanta, cand mi se stricase touchpad-ul. iPad-urile le-am schimbat de nu stiu cate ori, Air 2 l-am schimbat anul trecut la lansare de 4 ori pana am nimerit unul cu niste culori mai reci, iar dupa o luna l-am scapat pe jos si i-am crapat ecranul, dar mi-au dat altul fara discutii. Cu toate astea nu consider aproape nimic din ce fac ei in ultimii ani inovativ, revolutionar nici atat.