Mr. C Quote:
makaveliDaDon Quote:
daca nu ai rezolvat-o pana acum da-mi un semn
Am rezolvat oarecum, fost la service și nu mai aveam freon, au pus la loc dar încet încet revine iar, cred ca pierd pe undeva. Este alta explicație? Mulțumesc
Because Alfa!
daca au completat si vezi ca nu raceste bine inseamna ca pierde gaz.
90% il pierde pe la furtunasul ce merge de la compresor la condensator.E un furtunas problematic,mai devreme sau mai tarziu o sa cedeze.
Costa in jur la 150€ la care adaugi incarcare gaz + mana de lucru daca nu il shimbi tu.Nu e complicat de schimbat doar putin cam stramt.Trebuie sa dai jos bara fata,conducta pe unde isi trage aer motorul,piulita ce tine furtunasul pe compresor plus piulita ce il tine pe condesator.De pe condensator il dai jos pe cel de sus(admisie,cel de jos e pe unde iese gazul catre interiorul masinii).Apoi desfaci clema neagra,are doua "urechiuse" ce trebuie apasate apoi il impingi jos.
Eu am patit-o,in primul rand am shimbat o-ring-urile si fara succes,atunci am fost sigur ca e de la furtun si am facut un mic ghid cu poze,il ai aici:
http://www.alfistas.es/foro-alfistas/bricos/(accesorios" onclick="window.open(this.href);return false;)-aire-acondicionado-159/
E foarte probabil ca sunetul sa continuie si cu schimbarea furtunului;daca raceste bine nu-i da importanta,cred ca circuitul nostru e foarte sensibil cu cantitatea de gaz si de acolo sunetul.
Dupa ce il shimbi sa-i faca un vacuum ca lumea sa scoata toata umiditatea/mizeria ce ar putea avea.
Daca e vreo problema ca postez despre alt forum,spuneti-mi si o sa il sterg,totusi cred ca ar fi folositor pentru mai multa lume in afara de colegul cu problema.Daca e nevoie de traducere,fara probleme
Mulțumesc, o sa explic la service. You rock!