alfa146 Quote:
toshy Quote:
Ai dreptate, nu stiu ce mai caut eu pe aici, mai bine ma duc pe 4tuning, acolo sunt sanse mai mari sa primesc un raspuns
Chiar nu inteleg, ce te retine pe aici? Pe tine si altii care apreciati mai mult alte forumuri, alte reguli, alte marci auto.
Vad ca ai probleme cu intelegerea, macar sarcasmul daca-l sesizai, dar e ok...
Culmea ca m-a retinut marca (nu stiu ce alte marci am apreciat eu mai mult asa ca o sa te las in delirul tau), dar de fiecare data mi-am bagat picioarele din cauza unora ca tine si a celorlalti, sugatori de esapament ingamfati si circulabisti. Numai pe topicul asta, la niste lucruri de substantea pe care le-am spus si remarcat, am primit niste raspunsuri de imi vine sa ma dau cu capul de pereti, culmea din partea unor oameni care, lasand la o parte faptul ca se cred mai rotunzi in domeniul lor decat sunt, chiar stiu cate ceva.
Ce e trist ca nu sunt singurul care a disparut, au plecat oameni care aveau cunostinte solide despre marca asta si despre calitatile si defectele ei. Dar totul e spre bine; vad ca lumea s-a cernut si a ramas crema care se rupe in basini cu accent italian (necorectate de o grebla peste nas), si cocalarisme de spart seminte la coltul blocului.
Imi pare cu adevarat rau de faptul ca nu am cu cine sa discut la un nivel serios despre masina asta, pentru Giulia asta QV e posibil sa ma faca sa renunt la Challenger sau la Ghibli (economia europeana isi are rolul ei), iar asta e un lucru care se intampla acum, ca ajunga marca asta sa mai traiasca inca 10 ani, ca sa se bucure si chibitii de pe margine ca sunt Alfisti.
Ma rog, m-am chinuit degeaba, pentru ca tot ce o sa intelegi tu din asta este ca "a venit si idiotul ala arogant sa arunce cu cacat".