Salut,
Eu sunt Nick, proaspat redetinator de 159.
Povestea Alfelor mele suna cam asa,
In 2009 inebunit dupa 159 achizitionez una din Olanda un SW negru superb impecabil estetic la 56.000Km 1.9 140cp an 2008
Am fost incantat .... ce sa mai.... dupa care am trecut la service fara voia mea asa vroia ea.... :
- compresor clima
- Kit Ambreaj + Volanta pe la 80.000 km
- EGR + senzor EGR
- rulmenti, pivoti, admisie curatata, etc
In final am decis sa o vand...(sotia numai nu vomita cand se uita la ea... cu plans cand am cumparat-o ca nu-i place etc)
Dupa vre-o 6 ani si vre-o 4 bucati de 4x4 (ca de fiecare cu a lui) si un divort
am revenit la ce trebuie:
Si anume un 159 2.4 200cp an 2007 cu 150.000 KM vazut, placut, cumparat joi.
Ca fapt divers vineri am hotarat asa sa dau o fuga la prietenii din Sibiu, zis si facut, vineri am plecat din Bucuresti am vazut vre-o 5 Alfe pe drum (mandru eu de achizitie gen: sac sac am si eu acum
). Ajung in Sibiu ..... Party vineri, Party sambata si hopa azi... intru pe forum sa ma interesez de care mai sunt costurile la o revezie asta fiind pe la 10AM cand vad ceva frumos... nu frumos... vorba unui coleg "Epic" AlfaFest
asa ca m-am urcat in masina si hai la paltinis.... v-am urmarit coborand din Paltinis si apoi m-am bagat in capat in coada v-am condus spre Sibiu . A fost o placere sa vad in jur de 100 Alfe, nu m-am bagat in seama ca nu era cazul am vazut programul si era pe final asa ca am ramas doar cu o amintire placuta si speranta ca la next one sunt 100% si eu
P.S consum instant la 150-160 km/h pe cruise