Mai Valak, stateam si ma gandeam ca nu are rost sa ma supar pe tine, pentru ca mai mult nu poti, ar trebui sa ma supar pe cei care te baga in seama, inclusiv pe mine.
Dar, hai totusi sa mai incerca o data.
Quote:
Vezi ca si site-ul german trebuie sa fie defect, fiindca in varianta de varf tot Mercedes-ul e mai scump.
Quote:
Ca Mercedes are optiuni pe care Maserati nu le ofera e perfect adevarat, dar asta e o alta poveste si ma vad nevoit sa ma repet, am spus modele comparabile ca performante si dotari.
Ia mai arunca o privire peste pozele din posturile anterioare. Pe site-ul italian preturile sunt aiurea pentru ca E53, E63 si E63+ sunt la acelasi pret, de asta ti-am dat site-ul nemtesc... site unde vezi foarte bine ca Maserati este mult mai scump. Iar cand vine vorbe de performante si dotari la preturi comparabile, nu stii ce vorbesti. E53 matura pe jos cu un Ghibli SQ4 din toate punctele de vedere. Poate doar calitatea materialelor este cu ceea ce poate un Maserati sa iasa in fata, dar ca sa ajungi la pielea care trebuie, Alcantara etc. trebuie sa platesti serios. Sau poate tu crezi ca un Ghibli S/SQ4 se compara cu un 63AMG...
Poate versiunile de sus nu sunt un bun exemplu, dar hai sa luam un E450 vs un Ghibli base, unde diferenta e de 10k euro, unde mai pui ca Mercu' are si 4matic.
Iti mai dau o sansa, de dragul conversatiei: o sa uit toate informatiile si lucrurile pe care le-am vazut acum 3-4 ani cand am facut test drive si configurat multe masini pana sa ajung la Ghibli, si o sa uit ca de jumatate de an fac acelasi lucru pentru ca urmeaza s-o schimb, si o sa te cred pe tine, pe cuvant, daca esti in stare sa spui ceva coerent cu informatii reale, nu cu elucubratii.