@ibiza:
Nu postez niciodata absolut nimic daca nu am proprietatea deplina a spuselor mele.
Nu postez niciodata din auzite.
Nu postez niciodata fiindca nu as crede ceva.
Nu postez pentru a supara pe cineva sau pentru a polemiza.
Niciodata.
Repet, am deplina proprietate a celor ce postez: asadar, 2500 rpm la 180 km/h. Mishu87 confirma implicit...
Va respect parerile, va urmaresc postarile, am, zic eu, multe de invatat in continuare.
Daca voi avea ocazia, voi incerca, la primul drum, sa postez film cu turometrul, vitezometrul si afisarea treptei de viteza...
Evident, voi sustine ca totul a fost filmat in alta tara sau pe o proprietate a unui prieten (care are sosele care permit viteze pe distante mari
)...asta ca sa nu se sesizeze organele si sa ma lase fara permis
@ALXege:
Nici vorba sa nu am incredere in tine! Si nici nu m-am suparat, doar incerc sa documentez. Total sincer, nu m-am suparat!
Iti respect parerile. Am avut parte si de sfaturi de la tine, care m-au facut sa gandesc altfel o actiune a mea, sa iau o hotarare corecta. Iti multumesc inca odata
Computerul meu poate minte. Din ce am urmarit eu, are eroare de 1-2 l, nici atat, la plin.
Am 1.9 150 cp Qtronic, nu 2.4 Qtronic...
Ca idee, puteti vedea ca am postat o multime de valori de consum, in felurite regimuri de rulare. Numai aceasta valoare a facut obiectul polemicilor, celelalte au fost acceptate ca fiind in gama comuna/obisnuita.
Nu polemica este importanta, repet, valoarea aceea,ca si celelalte valori sunt in totala regula, sunt un om meticulos.
Important este ca incercam sa raspundem unei intrebari a unui iubitor de 159, care intreba daca este in regula Q-tronicul...
Nu incerc sa demonstrez nimic, poate ca ar fi bine sa inchidem subiectul, sa incercam sa primim intre noi inca un om caruia ii place 159 tot atat cum ne place si noua...
Cu toata stima intregii comunitati