@ALXege
Multumesc de raspuns, stiu ca nu poate reda media video, ca nu are bluetooth audio... Dar probabil ca are harti, chiar rudimentare, care sa includa Romania...sau le pot cumpara...pe Pioneer nu exista in varianta harti 2012 Romania...iar 2014 sau ulterior nu am crack-uite...
As vrea (inca nu e incheiata tranzactia de schimb) doar sa am un HU original pe masina, care sa arate ok in bord...
Ca fetita mea se va uita pe tableta la vreun film cu Louis de Funes in loc sa se uite stramb din spate la Pioneer nu e mare pierdere...
Antena de satelit sper sa poata fi pastrata de la unitatea existenta, nu?
Unitatea originala imi scoate informatii post,frecventa,telefon, in display central, intre ceasurile de bord? Pioneerul nu face asta, doar comenzile de pe volan functioneaza cu maxim succes...
Ca loc in bord: exista dimensiuni diferite ale decuparii? Trebuie sa ii cer omului cote de gabarit ale HU original?
Sa ma ierti, sunt nepriceput, de aceea si intreb, daca am intrebat o stupiditate aveti mila...
Multumesc mult de raspuns rapid!!!
@vlad159:
Iti multumesc si tie de raspuns, aveti dreptate ambii, e mai destept Pioneerul, dar e cam ca nuca in bord...puteam sa scriu si perete...
Ca idee, acest exemplar este posibil de tranzactionat schimb/schimb, fara diferenta de bani...de aceea nu as cauta ceva scump...este doar o oportunitate posibil decenta de a pune un HU original intr-un bord al unei masini pe care pur si simplu o ador, asa cum a fabricat-o italianul, chiar daca dolce vita italiana inseamna si oarecare tehnologie depasita...
Sper sa pot face inlocuirea fara modificari/anexe greu de gasit/conectori ciudati/pricepere deosebita/etc...
In privinta faptului ca este primul model, ai absoluta dreptate, este de pe o masina din 09.2006.
Multumesc inca odata de raspuns si tie, sunt ochi si urechi in continuare!
Sper sa se finalizeze schimbul, daca toate vor fi in ordine, urmare sfaturilor voastre!