Dragi prieteni asa cum am promis,ca si o completare la"Sa ma prezint.." va fac cunostinta cu ultima achizitie .
Modelul e destul de clasic 159 1.9jtdM 150cv din 2006.
dar cu modificarile de rigoare sper sa fie un exemplar demn de invidiat atit pe strada cit si in showroom.
pun citeva poze apoi explic ceea ce am facut pina in prezent si voi cere parerile voastre in alte puncte.
Attachment:
20150420_104335.jpg [ 104.91 KiB | Viewed 1927 times ]
Attachment:
2 copy.jpg [ 74.55 KiB | Viewed 1927 times ]
Attachment:
20150420_104051.jpg [ 48.93 KiB | Viewed 1927 times ]
Attachment:
20150326_122142.jpg [ 89.97 KiB | Viewed 1927 times ]
in prima faza imediat dupa ce am intrat in posesie,leoncina a fost pusa pe elevator si demontat motorul.am dat jos chiuloasa si curatat tot inclusiv galeria de aspiratie cu farfala si egr.
innainte de a fi montat am eliminat valvolele swirl din colector precum se vede in a treia poza cu dopurile de rigoare.am blocat egr si apoi l-am si scos din Ecu ca sa nu mai am treaba cu el.
fap/dpf l-am scos si pe el dar deocamdata doar din Ecu,urmeaza sa fac si modificare la teava dar momentan nu ma gindesc la asta.
am remontat motorul si vreau sa spun ca a prins viata leoncina
doar cu atit.
ca sa fie treaba buna,am mai puso si pe role si i-am dat o mapa cu 25 de cai in plus,dar ramine de verificat la drum consumul si prestatia,pe banc e totul ok.
la estetica nu prea am atins nimik,dimpotriva,asa cum se vede in poza sunt aplicate pe etriere niste chestii brembo
care pe mine sincer ma cam deranjeaza fiind un pic cam exigent la lucrul original,cum l-a facut masa
singura chestie ce am puso pt ca mi s-a parut cool sunt acele inele crome face la ceasurile service.
ceea ce urmeaza e mai delicat si as vrea un pic parerile celor ce au facut deja,stiind prea bine ca 159 e delicata la orice se pune mina,si fiind in domeniu inteleg tot.
aviind deja experienta de care sunt absolut mindru(o sa fac alt post)cu 166 care e opera de arta si bibelou am zis
vreau sa iasa cam acelasi lucru si cit de curind sa intre si 159 pe domeniu romanesc.
ca sa revin la parerile voastre as vrea sa stiu cite ceva de suspensie ,cit s-ar putea lasata in jos,am auzit ca se poate monta arcurile de la Ti desigur acelasi model de 159 cu ceva amortizoare sportive,in domeniul asta nu sunt chiar asa de informat.si vazut ca am deja ceva caluti in plus cred ca i-ar cam trebui.desigur asta tine si de dimensiunea jentilor si gumelor.cam atit deocamdata.va salut.