salut,
nu stiu cum se face ca numai la masina mea din toata parcarea(nu foarte mare)gasesc cate o mica julitura.zilele trecute inca una mica dar....deja daca sa incalzit au inceput pisicile sa se suie pe ea si bineinteles cainii o sa fuga dupa ele.
de vandut nimic,nici macar la schimb cu 145 sau stilo.ultima oferta a fost cu un rover 75 volan pe dreapta,2.4 benzina+gpl,full plus o diferenta de 1200E dupa calculele mele scoteam gt-ul la 2800 mai bibe il dezmembrez.mai am primit un mesaj cu un mini 1.6 inmatriculat franta 2002,pretul era de 2700,iam spus daca imi da si 1900 E accept.mai tarziu schimbase pretul la 2500 si in aceeasi zi a disparut de la vanzare.cu mini as fi facut schimb dar tipul probabil vroia schimb pe schimb.
mai inainte ma suna unul:
"cu un mercedes nu faci schimb?"
eu: vand masina din motive financiare si as vrea sa iau si ceva diferenta la un schimb.
el: "mi-a facut asta gemeni si masina are 2 usi..vreau una mai mare"
eu: pai si a mea are tot doua.
el: imi inchide telefonul.
nu mai spun de limba vorbita,nu am multa carte dar nici asa
astia compara alfa romeo cu trabantul sau cu cea mai proasta masina de pe pamant.cred ca iti face un favor daca o cumpara...
ma ambitioneaza sa nu o vand.saptamana asta am rezolvat cam 80% cu un alt loc de munca.pentru ca la inceputul marinariei prin amii 90 am lucrat la dunare si dupa la mare mi-am scos si un carnet marinar de dunare,bineinteles ca imi trebuia o stampila din germania(regensburg) ca sa pot munci pe canalele din olanda-germania.
ieri am primit vestea buna ca nemtii au pus stampila,de luni am o sansa sa muncesc in olanda si germania ca marinar pe canale.
deocamdata salariul este mic dar banii vin in fiecare luna.program o luna acolo si o luna acasa.
asa ca sunt sanse mari sa nu mai vand alfa,o sa o tin la vanzare cu pret de 4800-5000 sa vad (pentru distractie)ce oferte mai primesc.
masina merge bine,se simpte lagul dupa ce am scos tevile de inox,ar trebui revopsita dar imi este frica ca dupa o luna o gasesc la fel,farurile trebuie polishate,nu pot sa ma abtin si mai dau cate o tura in jurul blocului fara asigurare