Multumesc mult de urari!! sper sa reziste 1000 de ani masina
)) ( glumesc ) dar jumate tot sa fie!
Am fost ocupat in ultima vreme, deci mai putin timp de stat si navigat pe aici pe forum, plus ca frumoasa a necesitat si inca necesita "putine" ingrijiri
ca sa treaca RAR-ul cu brio.
Printre nebuniile astea se enumera:
- bascule inferioare + bielete anti-ruliu pe ambele parti ( nu stiu ce a facut nenea italianu, dar pe partea dreapta era facuta varza
)
- placute fata ( daca nu intorceai capu dupa masina cand o vedeai, sigur intorceai cand puneam frana
)
- lichidul de servo si cel de frana ( chiar se simte diferenta la parcari, nu mai scoate zgomote )
Urmeaza chiar in viitorul apropriat:
- schimbare termostat ( in oras se da pe brazda si sta la 90 dar in afara scade imediat la 60, deci unul nou, se stieee )
- schimbare placute spate ( scartaitul persista )
- schimbare kit distributie ( la relantii e cam zgomotos, odata trecut de 1100- 1200 de turatii dispare )
- schimbare antigel
Si in viitorul nu chiar asa apropriat:
- motoras pentru reglaj faza scurta ( nu functioneaza )
- covorase noi ( maaaaaa innebuneste ala de sofer, mereu mi se incurca pedala de ambreiaj in el )
- jante ( s-a cam dus bugetu de estetic
, dar mai bine cu o masina buna, decat cu una aratoasa....deocamdata!!
)
- neaparat spalat interior( in special plafonu, cam jegos italianu asta
)
Daca m-ati intreba daca mi-as mai lua masina asta iar, raspunsul meu ar fi : DA, cu siguranta!!
Imi place maxim si sta pe sosea impecabil! Suspin un pic dupa jantele de 17 cu cauciuri de iarna, dar toate la timpul looor!!
PS: am fost weekendul asta la munte si dupa cum stiti a plouat intr-una. Voi aveti probleme cu acvaplanarea? ca a bagat frica lui Dumnezeu in mine de cateva ori