Salutare.multumesc pentru accept in marea familie al acestui forum ,Alfa Romeo.
Sa ma prezint zic...:-).ma numesc Aurelian,sunt din Tulcea,dar de ceva vreme muncesc prin peninsula,locul de nastere al acestui faimos brand,Italia.mai pe scurt fac parte din asa zisa si mult discutata ,ca si multi altii,diaspora :-))-
cu ce ma ocup?..pai..sunt ,mecanic ,si ca sa fie treaba buna ,reprezentanta Alfa Romeo .de la bune inceputuri,sunt membru al mult accesatului forum italian
http://www.159ownersclub.it/" onclick="window.open(this.href);return false; unde incerc sa deslusesc multele probleme si dubii ale membrilor,mai pe scurt dau o mana de ajutor.
ce masina am? pai..am doua de care sunt mandru mai ceva ca stefan ce mare :-)
ALFA 166 2.4 JTD din 2001 inscrisa deja pe Romania si bineinteles alta cea de zi cu zi ALFA 159 1.9 jtdM 150 cv,care urmeaza cit de curind sa paseasca si ea pe teritoriu romanesc pentru ca am intentia de a ma intoarce pe meleaguri parintesti cit de curind.
primul model este cit de cit exclusivist fiind modelul Elegant,cu interni Momo si full.iese pe strada doar la sarbatoare fiind complet revopsita si revizionata in cel mai mic detaliu.detinatorii acesui model va pot descrie pe larg confortul si tinuta pe strada .
a doua masina ..sa va spun sincer am cumparato la doi lei doar pentru ca aveam nevoie de o alta masina pentru a ma deplasa ,dar pasiunea nu ma lasa sa fiu asa indiferent.adica,din moment ce a intrat pe usa serviceului a fost pusa pe elevator si dat jos motorul.curatata pe interior,inclusiv colectorul de aspirare ,revizie injectoare,chiuloasa si inlaturarea fap/dpf.remontat totul la loc,am blocat valvola Egr si inlaturat valvolinele swirl de dinauntrul colectorului stiind deja prea bine ca reprezinta o problema al acestui model iesit pe piata in 2005 pina in 2007,mai exact modelul de motor 939A2000 cu colector de aspirare in aluminiu.la sfirsit a fost pusa pe bancul rulat si refacuta centralina Ecu cu modificarile de rigoare si 30 de cv in plus.va puteti imagina cum rage leoaica la drum.estetica externa mai nimic,urmeaza a fi revopsita cit de curind total in culoarea originala gri sobolan.
cam atit deocamdata.incerc sa fiu cit mai prezent in forum si sa dau o mina de ajutor acolo unde stiu si pot.va salut pe toti si sper sa ne cunoastem cit mai multi si cit mai bine.
va salut.