It is currently 04 Feb 2025, 17:44

All times are UTC+03:00

Post new topic  Reply to topic  [ 1206 posts ]  Go to page Previous 15 6 7 8 949 Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 26 May 2007, 22:51 

URRRAAAAAAAAAAAAAAAAAAA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Cupa a ramas in Giulesti :first:

BRAVO RAPID ! BRAVO RAZVAN ! BRAVO BAIETI !

AR 156 2.0 TS 155-CP, blue cosmo, putin tuning exterior
new: Fiat Grande Punto 1.3 multijet 90 CP

Post subject:
PostPosted: 28 May 2007, 09:34 

Felicitari Rapid!!!!

Noi am kam fost de kakao!!!!!!

Trebuie sa mai invatam!!!!!!

Post subject: Rapid
PostPosted: 28 May 2007, 10:28 

Car: Alfa Giulia 2.0T
Razvane, cui ne lasasi :cry: !????

Post subject:
PostPosted: 28 May 2007, 10:41 

Parerea mea de rapidist este ca se duce la garla Rapidu dupa plecarea lui Razvan si a cativa jucatori. :cry:

Post subject:
PostPosted: 28 May 2007, 11:13 

La garla cu voi! :twisted:

Post subject:
PostPosted: 28 May 2007, 11:24 

Auzi HH, :fury2: aveam pretentii de la .... se pare ca din caini deveniti javre :idea:

Post subject:
PostPosted: 28 May 2007, 12:41 

Tz Tz Tz...eu pretentii fata de Rapid si Steaua?! Never-ever! In B cu voi daca se poate! :twisted:
:harhar:

Post subject:
PostPosted: 02 Jun 2007, 03:20 

Car: 159TI
Din pacate am ajuns prea tarziu la San Siro si am ratat petrecerea organizata de AC Milan.
Poate la anul :D ...

P.S: Ce masina puteam sa inchiriez ... :lol: Mica, dar din familie ... :D

Attachments:
DSC00502(1).jpg
DSC00502(1).jpg [ 394.42 KiB | Viewed 1847 times ]

Post subject:
PostPosted: 02 Jun 2007, 09:21 

Car: Jaguar S-Type 2.5 V6
în seara asta slovenia - românia. ce pronosticuri daţi? părerea mea e că batem la două goluri :)

Post subject:
PostPosted: 02 Jun 2007, 11:21 

Nu te supara...dar Romania are echipa de fotbal ?

Post subject:
PostPosted: 02 Jun 2007, 11:29 

Sper sa invingem.. :roll:

Post subject:
PostPosted: 02 Jun 2007, 13:11 

La cat se lauda Piturca cu echipa cred ca o sa facem un 2 - 0. Cu ptin noroc... :popa:

Post subject:
PostPosted: 02 Jun 2007, 19:56 

Car: 159-Brera-Spider916
Mr.D Quote:
Nu te supara...dar Romania are echipa de fotbal ?
hai ca esti aiurea , fata de ultimii 7-8 ani acum suntem cat de cat in carti,am prins o grupa cu Olanda in regres moral,Bulgaria scandalizata de taranul ala de stoicicov si putem spera fara sa visam ca ne vom califica dupa multa vreme la un campionat final.

eu nu dau pronosticuri dar cred ca echipa Sloveniei este incomoda chiar daca nu mai e ce era ultima data cand ne a lasat acasa,deci un egal e bun ,o victorie ar fi extraordinara mai ales prin prisma ca la Timisoara vor avea un public extraordinar si un moral excelent :D

Post subject:
PostPosted: 02 Jun 2007, 21:51 

tot nu mi`ai raspuns la intrebare 8)

Post subject:
PostPosted: 02 Jun 2007, 22:50 

0-0 la pauza....si nu pot spune ca jucam prea bine... :roll: , acelasi stil romanesc-batranesc...
Si nu inteleg cum naiba de nu e in echipa Niculescu din primul minut?! :rant: Piturca, esti :moron: ? :scandal2:

Post subject:
PostPosted: 02 Jun 2007, 23:45 

Si am mai castigat un meci in care nu as putea sa spun ca Romania a jucat minunat. E bine ca am luat 3 puncte. De remarcat insa incapatanarea lui Piturca sa inceapa cu Marica (care este in evidenta lipsa de forma si fara jocuri in picioare la echipa sa de club), precum si proastele schimbari efectuate, Zicu a fost in pom, iar de Niculae nici nu mai are rost sa vorbim, un idiot :evil: . Toatea acestea in timp ce golgeterul campionatului, care a avut un an extraordinar, sta si lustruieste banca de rezerve :roll:
Singurele lucruri bune din meciul asta:
- Dorel Stoica - a jucat perfect, singurul pariu castigat de Piturca.
- Lobont - e portat - asta pentru cei care inca se mai indoiau...
- noroc cu Tamas ca a dat primul gol, iar mai apoi cu Nicolita care a insistat acolo foarte bine - ca altfel....cu atacantii in seara asta nu mers...

Post subject:
PostPosted: 03 Jun 2007, 00:31 

Car: 159-Brera-Spider916
Mr.D Quote:
tot nu mi`ai raspuns la intrebare 8)
iti voi raspunde in septembrie :twisted:

Post subject:
PostPosted: 03 Jun 2007, 02:46 

Location: Fish, chips, cup 'o tea, bad food, worse weather, Mary f**king Poppins
@tupac
piturca e probabil unul dintre cei mai incompetenti antrenori pe care fotbalul romanesc i-a dat in ultimii ani (si au fost multi, deci competitia e stransa), insa omul e, arguably cel mai norocos...prefera piticii, jucatorii lui becali, mai nou ai lui mititelu, e prieten cu paunescu, bundensliga e ceva gen camp. albaniei, dar cum ar zice un clasic in viata 'rezultatele canta ptr. el'...insa hai sa recunoastem si ca oricat de huliti ar fi mutu, chivu si lobont ptr. escapadele nocturne, totusi echipa nationala sta in proportie de 75% in ei :( iar cl. niculescu la nationala, nu stiu, dar nu confunda meciurile arbitrate de corpodean si impotriva gloriei sau ceahlaului cu meciurile internationale...poate asta e singura chestie inteligenta pe care o face piturca, cu exceptia lui lobont (indubitabil, cel mai bun, si de fapt singurul portar roman de calitate) nici un jucator de la echipa campiona nu e in primul 11...nu zic ca banel are ce cauta acolo, dar mai intalneste si el cate un prostan din ala gen slovenul de-a trimis mingea la portar la golul 2 :D ...

Post subject:
PostPosted: 03 Jun 2007, 09:14 

Imi pare rau, dar trebuie sa te contrazic: Cluadiu Niculescu e SCULA de ATACANT! Nu ii da cu meciurile din campionat arbitrate de X, ca nua re rost...4 goluri date lui Rapid, 2 Stelei! Alte 9 (noua!) goluri (locul 2!) date in Cupa EUFA! Golgeterul campionatului! Da-o naibii de treaba, a fost si euste un an extraordinar pentru Niculescu, este in forma, ca sa nu mai spun ca iti rezolva meciul din 2-3 lovituri libere pe langa careu! Nu stiu, in mintea mea, trebuie sa fii un idiot sa tii un asemenea jucator pe banca de rezerve :shock:

Post subject:
PostPosted: 03 Jun 2007, 11:11 

Car: Jaguar S-Type 2.5 V6
eu sunt stelist, dar trebuie să recunosc că niculescu are un simţ formidabil al porţii. cred că el şi dacă ar şuta cu ochii închişi, şuturile sale ar fi pe poartă. facând o comparaţie cu zicu, care ratazeă cu poarta goală ori de câte ori are ocazia... şi la fel ca zicu e şi daniel niculae. marica e clar, trece printr-o perioadă nefastă. mă mir cum de nu a fost convocat vali badea; nu să fie titular neapărat, dar să fie şi el acolo, mai ales că a avut un sezon bun atât în campionat, cât şi în cupele europene. parcă la închidere mult mai bine ar fi arătat lovin decât mureşan. poate şi cernea în locul lui bornescu. şi mi se mai pare ciudat faptul că în continuare e preferat bădoi în locul lui ogăraru pt a doua opţiune de fundaş dreapta. dar, deocamdată, rezultatele îi dau dreptate lui piţurcă, şi nu mie.

Post subject:
PostPosted: 07 Jun 2007, 22:51 

Salutare.Dupa cum sa spune : la fotbal si la masini se pricepe oricine.. :lol:
..asta daca Dacia este masina si daca fotbalul se joaca in Romania!!
Hai ca nu vreau sa fiu rau.
De mic am crescut in spiritul unei echipe (traditie de familie) si acum mie foarte greu sa trec la alta...asa ca ........HAI DINAMO
Asta nu inseamna ca daca Dinamo joaca prost eu o sa urlu ca ea e cea mai buna...cum fac foarte multi oameni.
...dar asta nu inseamna ca nu vreau la toamna 2 echipe in CL si 2 in grupele UEFA.

Pt la anu sper intr-un campionat mai CURAT din toate punctele de vedere.
...si nu in ultimul rand HAI ROMANIA.

Post subject: n-am pomenit!!
PostPosted: 08 Jun 2007, 00:56 

Car: Alfa Giulia 2.0T
Carcoteala, sportul national nu se dezminte! Suntem de fapt campioni mondiali aici!
Bai, reveniti-va, suntem totusi pe primul loc in grupa! Uitati-va sa vedeti ce fac Italia si Anglia, de exemplu! Aveti o minima idee despre ce rezultate au avut respectivele pana acum in grupele din care fac parte?
Vroiati sa batem tot jucand 90 minute la spectacol total , numai cu 3-4 la zero? Din pacate nu face nimeni asta in Europa! Sa vedem , poate batem Olanda!? Veti spune, Piturca si norocul lui, Olanda nu mai e ce-a fost, etc/etc.
Suntem in urcare, baieti! Cluburile noastre au scos capul in cupe, si nationala are in sfarsit o echipa competitiva! Iar Piturca , vreti nu vreti , a reinventat peste capul presei niste jucatori pe care nu mai dadea nimeni 2 bani, gen Contra ,Tamas! Mie imi place personal mult Ogararu, dar recunosc ca Gurita joaca foarte bine in acest moment, are tupeu si experienta. Dorel Stoica, il vedea cineva la nationala? Sau Cocis, care a fost promovat titular tot de Piturca! Are omul asta tarele lui, dar incompetent nu este in niciun caz. Argumentul Mutu tine pana la un punct, pt ca nationala lui Mutu nu s-a calificat pana acum la niciun turneu final, daca nu ma insel.
Iar Banel nu s-a trezit cu mingea la picior la faza golului din Slovenia, s-a desprins de fundas inainte ca acesta sa dea pasa la portar. Stelisti, dinamovisti, OK. Dar sa fim un pic rezonabili, macar cu nationala! Nu suntem cei mai tari, dar suntem acolo, ne batem cu ei, cum se spune!

Post subject:
PostPosted: 08 Jun 2007, 01:23 

Location: Fish, chips, cup 'o tea, bad food, worse weather, Mary f**king Poppins
ok, suntem pe primul loc in grupa, nimic de zis, Doamne ajuta s-o tinem tot asa...ptr. mine cel putin e o surpriza placuta, recunosc ca nu ma asteptam sa nu pierdem in olanda...asta intr-un context in care la nivel de nationale, poate cu exceptia germaniei (intr-o grupa cu alte echipe ce se hranesc numai cu gloria trecutului, ce-i drept) nici una dintre echipele europene nu a convins pana acum...anglia nu a fost niciodata o mare echipa (cel putin de cand m-am nascut eu :) ) si nu cred ca va prinde europenele avand si un antrenor superincompetent (steve 'a batut doar andorra si steaua' mclarren), italia in general a jucat tot timpul neconvingator in preliminarii...insa cam toti am fost crescuti in perioada generatiei hagi cand si atunci cand pierdeam ramaneam cu senzatia ca daca s-ar fi prelungit meciul cu 2 minute egalam sigur :) - asa ca cel putin ptr. mine sunt cam greu de digerat meciurile astea chinuite cu albania, slovenia, belarus...si carcoteala nu-i un sport national doar la romani, ba din contra, e foarte bine sa fii exigent si foarte critic, la fel de bine nu poti sti cum evoluam cu ogararu si munteanu, poate faceam scor in slovenia si bateam bulgaria...si iarasi, nu poti sti cum s-ar fi prezentat nationala cu lucescu sr. sau boloni la timona, despre cum s-a prezentat steaua in era piturca stim in schimb...
insa asta e, prezentul exclude daca si cu parca, asa ca deocamdata piturca e pe cai mari...
PS: si cica o ducem bine la nivel de chibiti, si la hatrick sau managerzone romania rules :) ...

Post subject:
PostPosted: 09 Jun 2007, 21:27 

Zicu la Dinamo!!! Uraaaaa!!! :jumpcolor:
Ce echipa o sa avem!!! :shock: :twisted: :twisted:

Post subject:
PostPosted: 27 Jul 2007, 15:06 

Zicu la Dinamo ! Uraaaa, nu a facut nimic ! Nici nu o sa faca ! :lol:

Felicitari Rapid pentru SuperCupa ! :clapping: :jumpcolor:

Dinamo : Au Au Au !!!!!!!!!!! Ce echipa aveti :lol:

Post new topic  Reply to topic  [ 1206 posts ]  Go to page Previous 15 6 7 8 949 Next

All times are UTC+03:00