egr ul pune probleme cand nu sta inchis, atunci nu iti face boost masina, il pierde in evacuare, la mine pleaca masina de jos , mult mai bine decat alte masini resoftate si trage liniar, ca un aspirat, nu smuceste, merge perfect, e o chestie dubioasa, doar la incarcare foarte mare intra in limp, panarama de fes ma scoate afara din program dupa cateva secunde pe interfata kkl, o sa investighez, dar la cod scrie clar, valva si/sau senzorul map, turbina nu cred ca este cu probleme, nu are joc, e rasverificata, se aude ca la o masina noua, ciupeste putin tiuit cand se incarca, ar trebui sa fie mare ghinion sa fie turbina.
azi fiind totul varza afara nu stiu daca am unde sa testez, poti sa ti rupi gatul testand masinile astea, am pus o valva fara burete, din aia cu sita, teoretic buretele ala daca e imbacsit poti avea probleme.
asta este fenomenul pentru ca vana cu 3 cai, adica pierburg nu face decat sa comute intre cele doua cai vacuum/atmosfera pentru controlul actuatorului, in momentul in care turbina trebuie sa se descarce, ceea ce nu se face corect la mine , vana comuta pe atmosferic (pwm) si astfel cipuerca trage aer in ea de afara pentru a relaxa geometria, daca din intamplare acel port e partial infundat, vana functioneaza defectuos, nu am mai stat sa curat buretele, am pus alta vana, la noi fiind mult praf in atmosfera si vana pusa in botul masinii e posibil asta sa fie buba, vana defecta/colmatata, vom vedea, is chestii simple nu ma impiedic eu de ele dar tebuie sa testez fiecare pas, de asta poate vine si lumea pe la mine, la service nu sta nimeni sa testeze cu adevarat si le dau dreptate, in cel mai bun caz, inlocuiau piesele cu unele noi si 300 euro mai tarziu eram un om fericit.
un mic amanunt ar fi ca unele vane mai noi au tevile mai groase putin, ma refer la vanele cu tevile albe nu negre cum aveam eu si teoretic debitele stau mai bine, nu ma grabesc, astept o zi norocoasa.
_________________ Alfa Romeo Crosswagon
nu este deajuns sa detii o Alfa Romeo sau mai multe ca sa fii alfist.....
Go further! AlfaClub.ro is about support!
|