revin la turbina, netul e plin de fofeze , flaneste, baiatul asta care e de pe forumul nostru de 4x4, de "tigai kinezesti", a ajuns la un nivel destul de evoluat pentru un amator cu aceste fofeze, eu i am spus parerea mea si ideea mea vis a vis de ce inseamna pentru mine un 4x4, pe el insa il intereseaza performantele dinamice foarte mult, cred ca proiectul merge mult mai bine pus pe un teseu decat pe o masina de 2,5 tone, ideea e ca poti lua legatura cu el, o sa i zic ca am prezentat si aici turbina lui, date foarte multe nu am, probabil ovidiu stie mai multe, cica ar fi mult mai rapid elefantul cu acea turbina, la urma urmei e un sistem care se poate implementa si de proba, daca nu da rezultate se va demonta si asta e, banuiesc ca ovidiu e un om cu care se poate discuta, stiu ca sistemul se alimenteaza de la doua baterii de 12v si foloseste un convertizor de frecventa pentru motorul de tip brushless cu turatie variabila, neexistand lag mecanic si gaze stationare datorate acestui efect sant sigur ca turbina va putea fi folosita si pentru gpl, turbina este realizata de el pe o masina cnc.
topicul de pe gwm-club este:
http://www.gwm-club.ro/forum/showthread ... 132&page=8" onclick="window.open(this.href);return false;