viitorul nostru, poate ne ajutați puțin :
- schimb xenon pe ceva mai puternic? Ink nu știu ce am
- chip/remapare (14hp și 28nm) se merita?
-Leduri peste tot?în interior? Cred ca am citit la colegul din Spania (bravo lui)
-Update sistem navigație, limba romana /engleza, am văzut un topic o sa scriu acolo
-Magazie 10 cd anulată și sistem yalu(sau ceva de genul)?
-As vrea sa scot inscripțiile 3.2,q4,jts, sugestii?
-Am opțiunea de nr preferențiale, 8 caractere, ceva sugestii? Nu vreau numele noastre sau ceva obscen, ceva simplu și puțin comic? Engleza sau română. Momentan ca idei : alfa 159, alfa romeo, Concorde (da precum avionul, cred ca au multe în comun, fast, elegant, unreliable "clar un mit", out of production)
-nu m-am simțit bine cu frânele, ceva upgrade pe viitor
felicitari!
e beton combinatia de culoare/echipament/jante
-cel mai bun sfat e sa te faci cu un ecu scan/multi scan) si cu un elm vag(cu switch),cu asta te poti conecta si la ECU inaccesibile cu elm,printre care si xenon.poti sa verifici daca voltajul e corect,W care ii consuma,inaltimea,etc(
http://www.ebay.it/itm/FIAT-ALFA-VAG-US ... 3f3aa041ae" onclick="window.open(this.href);return false;)
-eu unu nu as face-o,castigul e prea mic,si oricum nici asa nu esti "schiop"
-nu stiu daca te referi la mine sau mai e cineva aici din spania,in fine,foloseste doar led-uri can-bus.Daca mai ai nevoie de ajutor,ma gasesti usor
-ca sa actualizez navi mi-au trebui cd-uri cu actualizarea si cu "cd setup" ca sa il pun in spaniola.Nu stiu daca este in limba romana.Dupa ce il actualizezi o sa fie default(al meu era in italiana).Schimba putin culorile si pierzi meniul "main".Merita sa il actualizezi daca schimbi si hartile.
-modulul yatour il am si eu,e o investitie foarte buna.Scoti navi din bord,scoti mufa la magazie,bagi mufa de la yatour,mufa asta o scoti pe unde poti in torpedou sau unde vre.Muzica pe yatour trebuie sa o bagi in max. 9 fisiere cu max 99 melodii fiecare.Fisierele le numesti "CD1" sau "CD01" nu mai tin minte exact.
-si eu le-am luat toate jos si cred ca arata mult mai bine,mai teapan.Faci parghie cu ceva cu multa grija apoi cureti lipiciul cu spirt cum te-au sfatui deja colegii
-decizia ta proprie si personala
-daca nu te simti bine cu franele alea e bai.Eu sunt foarte multumit de alea mici,de 305 cu un singur piston.Verifica stadiul discuri/pastile,poate sunt cristalizate(ma indoiesc).Nu ar fi rau sa-i schimbi nici lichidul.Cunosc o gramada de lume care "se lauda" ca schimba uleiul la 10-15k km dar lichidul de frana nici nu il verifica macar.Ar trebui schimbat la fiecare 2 ani.Vezi daca pistoanele se misca usor,daca nu au gumele rupte/deteriorate
salut si felicitari din nou!