marius Quote:
Revenind la lucruri mai lumesti, mi-am cumparat recent o Alfa 155 de DTM de la Minichamps- Paul's Model Art scara 1/43. E atat de faina incat mi-a venit o pofta de nestapanit sa le cumpar pe toate din seria asta, as vrea sa le am in toate culorile. Cele mai rare sunt cele cu sponsorul Jagermeister portocalie si cea vopsita in tricolorul romanesc. Daca cineva vede vreuna pe undeva pe ocazii/olx/tocmai si mi-o semnaleaza raman recunoscator!
Alfele 155 Minichamps si eu incerc sa le iau, pe toate sau cate voi putea. Le vreau complete, cu tot cu cartonul cutiei plexi, astfel isi vor pastra si valoarea, te sfatuiesc sa faci acelasi lucru, fara sa luam in seama ca in cutia vitrina vor fi protejate de praf si se vor pastra ca noi. Momentan am TvSpielfilm si Selenia, ambele rosii in ambalajele originale. Minichamps are si 156 TvSpielfilm dar se gasesc destul de greu.
Iti recomand sa iei si 155-urile de la HPI, sunt reduse si au preturi decente pe modelissimo si un model pe ck este la 15e. HPI sunt net superioare Minichamps-urilor care au vreo 15 ani de cand au fost facute. Eu am ratat un 155 de la HPI, am tot amanat si a disparut din oferta, acum nu se mai gaseste la pretul ala. 155 dtm au mai facut si Onyx, daca nu ma insel gama de raliu de la Vitesse Portugalia, nu am vazut cum arata dar am niste Porsche-uri de la ei si nu sunt foarte departe de Minichamps ca detalii. Din pacate pentru ca sunt vechi si nu se mai fabrica uneori Onyx in ambalaj se apropie ca pret de Minichamps.
La noi nu se gasesc si daca apar, destul de rar, la preturi mari sau fara ambalaj. Cea mai buna solutie e tot ebay-ul. In Italia se vand scump machetele, in general, am intrat in cateva magazine si sunt supraevaluate la scara 1:43.
Nu stiu cum e la tine cu transportul dar uneori si pe alfisti sunt preturi bune:
http://shop.alfisti.net/Modelcars/Scale ... 6_297.html" onclick="window.open(this.href);return false;