Ce am gasit eu pe net despre TSV:
Quote:
Corporație vs mic jucător
Și la nivel mai mic lucrurile dau semne că se mișcă. Firma Turist Service SRL din Adunații Copăceni, de exemplu, care a operat până de curând trei benzinării sub brandul Partener Rompetrol, a inaugurat recent o rețea proprie, sub marca TSV. Conform informațiilor noastre, compania ar fi încercat să scape de constrângerile impuse de statutul de francizat. Deocamdată, lanțul TSV este compus din cinci unități, toate situate în apropierea Bucureștiului, însă extinderea ar urma să continue. Potrivit Registrului Comerțului, Turist Service SRL este controlată de omul de afaceri Nicolae Voinea, iar în 2012 a avut o cifră de afaceri de 157 de milioane de lei (în creștere cu circa 75% față de anul precedent) și un profit brut de un milion de lei.
TSV
Nu se spune nimic despre Bulgaria, Grecia... Coincidenta de nume?
Pe de alta parte, din acelasi articol spicuim:
Quote:
Schimbările de pe piața carburanților nu-i puteau lăsa nepăsători pe principalii jucători. Rompetrol, de pildă, a lansat în urmă cu câteva zile un nou concept de benzinărie, prima stație modernizată fiind inaugurată la Otopeni, după o investiție de circa un milion de dolari. Până la finele anului, grupul kazah ar urma să deschidă trei stații noi și 25 de unități modernizate. „În următorii doi ani, planul nostru este de a avea toate stațiile sub noul concept. În plus, dorim și să construim în jur de 100 de noi stații până în 2017. Investițiile totale se vor ridica la aproximativ 200 milioane de dolari“, a dezvăluit Sorin Nichita, directorul Rompetrol Downstream. În toamna anului trecut, reprezentanții KazMunayGas, acționarul majoritar al grupului Rompetrol, anunțaseră că intenționează să-și dezvolte prezența în zona Mării Negre cu 350 de stații, din care peste 150 doar în România.
M-am oprit si eu o data acolo si intr-adevar, daca ai gasi mai multe statii din astea de-a lungu si de-a latul tarii ar merita sa faci popas. printre altele, WIFI la discretie.