82sas Quote:
Uite aici, mura in gura. Spui ca nu s-a discutat si ca nu ai gasit nimic:
http://alfaclub.ro/forum/viewtopic.php? ... pere+motor" onclick="window.open(this.href);return false;
Pe und din cele 7 pagini este si un filmulet preluat de pe youtube exact cu pasii necesari pt demontarea valvei EGr iar daca te uiti tot pe youtube ai sa vezi si cum se demonteaza senzorul maf. Asa ca termin-o cu ofuscatul si admite ca ti-a fost lene. daca te uitai deasemena pe topicul rudolfita2 vedeai ca am facut exact acelasi lucru cu 1 zi inaintea ta si ai fi putut sa-mi dai un pm sa ma intrebi ce si cum. Hai ca deja ti-am dat prea multa importanta.
Esti tare ofticat vad, dar esti ofticat degeaba.
Daca aveai atata inspiratie sa vezi ca am cerut detalii despre garnituri si nimicuri ce le poti intalni la curatarea GALERIEI DE ADMISIE, care apropo, se da jos de pe motor si se desface in 2 bucati separate longitudinal, intre care este o garnitura siliconica si asa mai departe, poate dadeai un aer mai intelept.
Si btw, sa cureti EGR e frectie galemica, tot asa, simplu, mai poti curata si clapeta de admisie si nu cere mare maiestrie.
Si asa, pentru cultura ta generala, poate vrei sa iti cureti valva aia EGR mai profund, ca aparent corodarea pieselor metalice mobile o omoara, mai mult decat funinginea, vezi fisierele atasate pentru un tutorial cat de cat folositor.
Te rog, fa-ti un bine tie si comunitatii si incepe sa gandesti logic.
Pe langa toate astea, de unde era eu sa visez ca tu ai facut asta, daca nu ai dat niste cuvinte cheie care sa aiba legatura cu asta, topicului tau...rudolfina, sau ai impresia ca sunt dator sa indexez in fiecare noapte toate topicurile prezente pe forum? Ca deh...ce faci in timp ce dormi?
Te-am rugat o data si te mai rog o data, abtine-te si hai cu ceva folositor, daca tot vrei sa iti vezi postarile online.