It is currently 21 Sep 2024, 05:47

All times are UTC+03:00




Post new topic  Reply to topic  [ 910 posts ]  Go to page Previous 129 30 31 32 3337 Next
Author Message
PostPosted: 06 Nov 2014, 14:34 
Offline

Joined: 21 Aug 2008, 16:35
Posts: 3169
Location: Rosiorii de Vede/Bucuresti
Bun, corect, un conducator cu alte viziuni si orizonturi, cel putin cu alte origini. Este si singurul meu motiv pentru care nu mi-as anula votul.

Din pacate, cu ceva timp in urma pe johannis il plimba ponta cu masina, numa` sa fie premier, dupa ce s-au impreunat, acum se balacaresc la televizor, cineva trebuie sa puna mana pe praful lasat de basescu, pai nu?

_________________
Alfa Romeo 147 1.6ts


Top
   
PostPosted: 06 Nov 2014, 14:39 
Offline
User avatar

Joined: 02 Jul 2009, 10:50
Posts: 1198
Car: Alfa 33 16v QV P4
Location: Bucuresti
Si de asta sunt constient insa chestiile astea sunt fix CACATURI fata de ce face PSD-ul. Pe Iohannis l-as vedea mai degraba priministru, e un bun administrator (Sibiul pare ca merge bine). Printre alte chestii jmechere pe care le-au facut baronii psd se numara si despaduririle alea masive, chiar nu iti pasa de tara asta?:shock: . Nu zic ca argumentele cu care vii tu sunt ireale, insa comparativ cu ce se intampla prin PSD sunt absolut nesemnificative.

_________________
"If everything seems under control, you're just not going fast enough"
Alfa Romeo 33 Boxer 1.7 16V Quadrifoglio Verde "Forza"
Image


Top
   
PostPosted: 06 Nov 2014, 15:05 
Offline

Joined: 10 Jun 2014, 15:49
Posts: 476
Car: BMW 320D
Sunt mult mai multi puscariabili in spatele vanzatorului de copii Klaus! Muuult, mult mai multi decat cei ce se afla in spatele lui Ponta.

Cei care se afla in spatele lui Klaus conduc tara si fura de 10 ani! La sediul de campanie din Modrogan (COINCIDENTA: sediul lui Base), s-au adunat TOATE lichelele din tara asta! Toata mafia (Adriean Videanu, Blaga, Blejnar, Ungureanu, toti consilierii lui Base si multi altii).

Oricum discutiile sunt inutile. Victor Ponta va iesi presedinte si atunci in sfarsit vom vedea in PUSCARIE si cealalta parte ale baricadelor (ca DNA nu e interesat de nimic ce se leaga de Basescu). Voi desface o sampanie cand va fi Victor presedinte si voi dansa de nebun prin casa, dar nu pentru ca ar fi Ponta vreun presedinte bun ci pentru ca in sfarsit i se va infunda caractitei portocalie.

Basescu, Videanu, EBA, Ioana Basescu, etc etc etc LA P U S C A R I E!!!!!

_________________
Current: Mercedes C220 (2018)
EX:
BMW 320 d (2016)
Audi A3 sedan (2014)
Giulietta (2012)
Alfa MiTo (2011)
Alfa 159 (2008)


Top
   
PostPosted: 06 Nov 2014, 15:20 
Offline
User avatar

Joined: 21 Jun 2009, 16:29
Posts: 3793
Car: Carla
Location: Tim/Buc
Giiizas ! Tu esti aievea ?

_________________
Alfa Romeo GTV 2.0 V6 TB - Carla
“La Bellezza è lo splendore del Vero.”


Top
   
PostPosted: 06 Nov 2014, 15:31 
Offline
User avatar

Joined: 06 Feb 2010, 13:57
Posts: 7083
Car: Alfa Romeo 147
Location: Bucharest
Unii chiar nu au minte... Ieri la tv vadim ( care a devenit senil dea' binelea ) il sustine pe ponta... Nu asta ar fi problema, ci ca sustine si legea amnistiei... Si mai si spune in gura mare ca hrebenciuc si alti smecheri sunt nevinovati si nu au ce cauta la puscarie. Sa-i fie rusine, mai bine si-ar vedea de batranete linistit... Se face de ras cu astfel de declaratii...

AlexMito, de curiozitate, esti bugetar?

Sent from my mobile

_________________
Every road is great and never too long when you drive an Alfa Romeo

Alfa Romeo Giulia MY19 Rosso Alfa | B 952 DKR
Alfa Romeo Giulietta Quattro Formaggi Nero Etna | B 940 DKR
Ex: Alfa Romeo 159 Distinctive Elegante Blu Aurora | B 939 DKR
Ex: Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Distinctive High Blu Oltremare | B 939 DKR
Ex: Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 Rosso Pastello | B 937 DKR
Ex: Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Nero Pastello | B 937 DKR
Ex: Alfa Romeo 147 Facelift 1.6 TS Nero Metalico | B 08 DKR
Ex: Alfa Romeo 147 1.6 TS Nero | B 147 DKR
Ex: Alfa Romeo 147 1.6 TS Azzurro Gabbiano | B 08 DKR


Top
   
PostPosted: 06 Nov 2014, 15:39 
Offline
User avatar

Joined: 02 Jul 2008, 15:15
Posts: 2054
Location: Praga CZ
da mah, sa intre si iliescu cu ai lui si base cu ai lui la racoare, sa primeasca fix cat merita

ce tot ziceti de pedofilie si vanzare de copii? e tot din cartea de povesti cu Iohannis vinde Ardealul?

in final putin stand-up jenant, dar definitoriu pentru politica in general si romaneasca in particular: Ponta despre Tariceanu

PS: vadim e SF...

_________________
alfas don't break down... they stop to be admired
my fiat is fantastic:
Ex: 156 SW 1.9 JTD 16V
Ex: 159 SW 2.4 JTD Q-tronic
Ex. Jeep GC 2005 3.0 crd
A6


Top
   
PostPosted: 06 Nov 2014, 15:53 
Offline

Joined: 21 Aug 2008, 16:35
Posts: 3169
Location: Rosiorii de Vede/Bucuresti
Andrei.P Quote:
Printre alte chestii jmechere pe care le-au facut baronii psd se numara si despaduririle alea masive, chiar nu iti pasa de tara asta?:shock: . Nu zic ca argumentele cu care vii tu sunt ireale, insa comparativ cu ce se intampla prin PSD sunt absolut nesemnificative.
Deci m-ai lovit fix in suflet, in inima. Tie chiar nu iti pasa de dragostea noastra, de iubirea ce mi-o purtai? Asa o fi zis si nevasta-sa lui Felix, avem trei copii, nu iti pasa de urmasii urmasilor nostri, ba da, imi pasa si dincolo de puscarie. Pasatul...e de malai, acuma fiecare sa inteleaga ce-o vrea.
Andrei, pai asta zic si eu, sa-i ardem pe aia care fura mai mult si sa ii oprim pe astia care fura mai putin, aaa, pai cum dreacu, a ajuns si hotia, talharia si coruptia sa fie pe procente si simpatii, auzi la el, astia fura mai putin sa tinem cu dintii de ei ca ailalti fac prapad. Sefule, simpatizezi fara perdea, tu ii vezi pe cei pe care ii votezi doar imaculati, asta incerc sa spun de cateva pagini ca toti sunt talhari si impart bugetul intre ei, ca altfel nu se poate.
AlexMito Quote:
Sunt mult mai multi puscariabili in spatele vanzatorului de copii Klaus! Muuult, mult mai multi decat cei ce se afla in spatele lui Ponta.
Pe numarate sau cum i-ai descoperit?

Voi ii acuzati pe corupti si ii uitati pe cei care corup. An de an cineva ajunge intr-o functie sa aiba controlul asupra celor ce corup, sa dea ce administreaza, sa primeasca ceva dobandit. Pana cand baronii locali, oligarhi sau ce mama lor sunt, nu vor fi anchetati si cu averlei confiscate, vom fi la fel de amanetati, indiferent cat ne va pasa de paduri si paralela care trece pe la noi prin tara ca am vaga impresie ca si aia de promisa cuiva dupa alegeri.

_________________
Alfa Romeo 147 1.6ts


Top
   
PostPosted: 06 Nov 2014, 15:55 
Offline
User avatar

Joined: 04 May 2012, 22:59
Posts: 2198
Car: Alfa Romeo GT jtd
Location: Braila
valerica Quote:
Marius, toti politicienii fac asta, tata base a vandut flota pe un Pepsi nea`Nicu si ti se pare ca nu si-a dus mandatul la bun sfarsit?
Teodor Nitulescu, ca e tot de-al meu, a preluat acum cativa ani, in regimul Pdl, fabrica de confectii din Rosiori. A doua zi a dat afara tot personalul, a vandut tot ce se putea vinde, a eliberat halele si le-a vandut unui turc. Turcul a inceput productia, tot de textile, cu cativa angajati, cand are comenzi lucreaza cand nu, sta. Privatizare!
Spun asta pentru ca Nitulescu asta era din pdsr si s-a mutat la pdl, drumul la ciolan nu il da, va lasa osul cand nu va mai fi nimic pe el.
Intelegeti, banii nu au culoare politica, baronii locali se muta de la un partid la altul in functie de cine are puterea.
salut,
flota a inceput sa dispara dand nave in 'bareboat',

„proprietar de navă” reprezintă proprietarul navei sau orice altă organizație sau persoană, cum ar fi managerul sau navlositorul, care ș i-a asumat responsabilitatea exploatării navei față de proprietarul navei ș i care, prin asumarea acestei responsabilități, a fost de acord să preia toate obligațiile ș i răspunderile aferente.

eu incepand din 1995 am lucrat la o asfel de companie romaneasca nu ii spun numele ca nu are rost,nu era singura companie din constanta care a procedat asa au fost mai multe luand nave de diferit tonaj si destinatie.
majoritatea navelor au fost construite in epoca de aur de o foarte proasta calitate cu unele exceptii refuzate la export sau importate,cele construite in tara aveau tabla proasta (le mancau rugina)multe din componentele electrice erau fabricatie sovietica
la inceput au pus motoare din import dar comunistii au construit o fabrica de motoare navale la resita dupa licenta man,de la aceasta uzina au iesit niste motoare foarte proaste mecanicii schimbau camasi la motor continuu(se fisurau)

ce faceau aceste companii:

trageau de nave cat puteau fara sa faca investitii le carpeau doar.
cand au prins gustul banilor si probabil o parte din acei bani mergeau si la cine le-a facilitat luare de nave in 'bareboat' nu mai platea si facilitatile portuare agenturare combustibil sau alte taxe si autoritatile din porturile respective arestau nava si asa incepeau sa creasca datoriile (o nava este pe profit atat timp cat transporta marfa).daca nu plateau datoriile autoritatile vindeau nava sa le recupere.

usor usor statul a scos la licitatie aceste nave si normal prin "aranjamente" cine avea vapoarele in 'bareboat' le-a cumparat si a mai tras pe ele pana au cazut dupa care au ajuns la fier vechi prin india sau turcia,cele care au fost de calitate mai buna au fost vandute la alte companii care le folosesc si astazi.

am gasit si o ordonanta de urgenta care a ajutatat la disparitia flotei(uitativa cine a semnat):


http://www.cdep.ro/pls/legis/legis_pck. ... ?idt=24872" onclick="window.open(this.href);return false;

bineanteles aceasta este parerea mea din ce am vazut si auzit.

acum sa spun ce se vorbeste pe mare despre basescu:

multi il injura ca a vandut flota(aici este mult de spus:fiecare comandant de nava invata inca de cand incepe viata pe mare ca ofiter ca trebuie sa te"acoperi",apar foarte multe probleme ex:in porturi vine un control "portstatecontrol"care ia la puricat toata nava verificand instalatie de stins incendiul,de salvare,avertizare,navigatie, sala motore etc,in porturile africane,arabesti,asiatice,sud america daca iti gaseste ceva probleme o rezolvi cu spaga pe cand in europa si america daca este grav nu pleaca vaporul din port pana nu se rezolva problema.si ce face comandantul inainte de a ajunge in astfel de porturi:anunta compania in scris ca nu sa rezolvat problema cu instalatia de incendiu pompa sa zicem,si in port o sa fie problema cu autoritatile.
bineinteles ca unele companii nu repara si nava este arestata,primul care ia p....este comanbantul ca de ce nu a rezolvat cu pompa,
el anunta ca a informat compania in data de proband cu copii de fax,telex sau e-mail si asa este acoperit)
eu cred ca basescu nu a fost asa de prost sa nu se acopere daca a vandut ceva.

unii spun ca chiar este pentru aplicarea justitiei:
multi din fostii lui colegi au apelat la el cu diverse probleme si cica ar fi spus:
"te ajut cu orice numai cu probleme legate de justitie nu"

multumesc pentru rabdare :D

_________________
No job,No money,No woman,No car = No problem
alfa romeo gt 1.9 jtdm
ex. alfa romeo gt jtd,150 cp
ex.alfa romeo 145 1.9 jtd
ex. audi 100 2.0 D
ex.bmw 520i
ex.lancia prisma 1.9 TD
ex.olcit


Top
   
PostPosted: 06 Nov 2014, 16:21 
Offline
User avatar

Joined: 21 Jun 2009, 16:29
Posts: 3793
Car: Carla
Location: Tim/Buc
Tu esti in domeniu si poti sa confirmi sau sa infirmi, e adevarat ca marea parte a navelor au fost construite repede si prost la inceputul anilor 70, dintr-o ambitie a lui Ceausescu si ca reglementarile europene nu permit intrarea in port a navelor mai vechi de 25 de ani ? Prin urmare, in anii 90 majoritatea erau la sfarsitul vietii, intr-o stare foarte proasta si oricum nu mai valorau mare lucru ?

_________________
Alfa Romeo GTV 2.0 V6 TB - Carla
“La Bellezza è lo splendore del Vero.”


Top
   
PostPosted: 06 Nov 2014, 16:39 
Offline

Joined: 21 Aug 2008, 16:35
Posts: 3169
Location: Rosiorii de Vede/Bucuresti
Valak Quote:
Tu esti in domeniu si poti sa confirmi sau sa infirmi, e adevarat ca marea parte a navelor au fost construite repede si prost la inceputul anilor 70, dintr-o ambitie a lui Ceausescu si ca reglementarile europene nu permit intrarea in port a navelor mai vechi de 25 de ani ? Prin urmare, in anii 90 majoritatea erau la sfarsitul vietii, intr-o stare foarte proasta si oricum nu mai valorau mare lucru ?
Gadea, e adevarat ca aceste nave cheltuiau mai mult decat produceau si astfel erau o cheltuiala pentru stat, iar scaparea de ele era impetuos necesara?
La Aro te-ai dat cu fundul de pamant, aici erau in stare proasta si oricum ne incurcau. Privatizarile si furtisagurile le judeci in functie de culoarea politica a participantilor.
Esti obiectiv, hai Craiova, hai baietii :lol:

_________________
Alfa Romeo 147 1.6ts


Top
   
PostPosted: 06 Nov 2014, 17:43 
Offline
User avatar

Joined: 21 Jun 2009, 16:29
Posts: 3793
Car: Carla
Location: Tim/Buc
Intrebam, nu afirmam. Problema nu vine din faptul ca au fost vandute, ci din faptul ca legenda spune ca au fost vandute pe nimic, la pret de fier vechi si ca diferenta dintre pretul real si cel negociat ar fi intrat in buzunarele lui Basescu. Daca intr-adevar nu valorau mare lucru in momentul vanzarii, legenda nu se verifica.
Daca tu compari "vanzarea flotei" cu ce s-a intamplat la ARO, discutia atinge noi cote ale derizoriului si eu nu mai vad niciun sens sa continuu.

_________________
Alfa Romeo GTV 2.0 V6 TB - Carla
“La Bellezza è lo splendore del Vero.”


Top
   
PostPosted: 06 Nov 2014, 17:46 
Offline
User avatar

Joined: 02 Oct 2009, 15:47
Posts: 280
Location: Bucuresti
Asta cu flota este ca si cum sparge unul banca si noi il cautam pe ala care a furat portofelul paznicului. 800 de frabrici devalizate - ok e nasol, dar flota aia de 20 de nave, de care nici nu stiam daca nu le inventa presa, unde sunt? Asta e problema tarii, acolo s-au dus pierderea locurilor de munca a sute de mii de romani? Asa-i cand nu mai poti gandi logic ca esti sters pe creier.


Top
   
PostPosted: 06 Nov 2014, 17:51 
Offline

Joined: 10 Jun 2014, 15:49
Posts: 476
Car: BMW 320D
cristianmiu Quote:
Unii chiar nu au minte... Ieri la tv vadim ( care a devenit senil dea' binelea ) il sustine pe ponta... Nu asta ar fi problema, ci ca sustine si legea amnistiei... Si mai si spune in gura mare ca hrebenciuc si alti smecheri sunt nevinovati si nu au ce cauta la puscarie. Sa-i fie rusine, mai bine si-ar vedea de batranete linistit... Se face de ras cu astfel de declaratii...

AlexMito, de curiozitate, esti bugetar?

Sent from my mobile
Salut,

Da, sunt si bugetar si asistat social. Nu-mi ajung banii de paine si astept ajutorul social. Nu am convingeri proprii si ceea ce am scris mai sus se datoreaza faptului ca ma bucur la o sticla de ulei de la pesede. Gandire tipic romaneasca. MiTo l-am castigat la loto...

_________________
Current: Mercedes C220 (2018)
EX:
BMW 320 d (2016)
Audi A3 sedan (2014)
Giulietta (2012)
Alfa MiTo (2011)
Alfa 159 (2008)


Top
   
PostPosted: 06 Nov 2014, 17:59 
Offline

Joined: 21 Aug 2008, 16:35
Posts: 3169
Location: Rosiorii de Vede/Bucuresti
mariusdmx Quote:
Asa-i cand nu mai poti gandi logic ca esti sters pe creier.
Exact asa e, nu exista gandire, exista doar patima si foc, ca-n telenovele, sa nu care cumva sa zica cineva de tata base ca scot pistolu'. Asta e judecata, aia sunt niste hoti, astia sunt niste sfinti.
Niste hoti si sunteti in stare sa luati vieti pentru ei, patimasi domle...https://www.youtube.com/watch?v=M-DrVIDLjBE" onclick="window.open(this.href);return false;

_________________
Alfa Romeo 147 1.6ts


Top
   
PostPosted: 06 Nov 2014, 18:29 
Offline
User avatar

Joined: 02 Jul 2008, 15:15
Posts: 2054
Location: Praga CZ
cica in '90 la 17 ani si 8 luni a votat cu Ratiu... yup! seems legit!
cica s-a dat voie atunci si celor care urmau sa implineasca 18 ani sa voteze
comentariile sunt priceless :D


Attachments:
monta_does_it_again.jpg
monta_does_it_again.jpg [ 76.03 KiB | Viewed 1548 times ]

_________________
alfas don't break down... they stop to be admired
my fiat is fantastic:
Ex: 156 SW 1.9 JTD 16V
Ex: 159 SW 2.4 JTD Q-tronic
Ex. Jeep GC 2005 3.0 crd
A6
Top
   
PostPosted: 06 Nov 2014, 20:46 
Offline
User avatar

Joined: 04 May 2012, 22:59
Posts: 2198
Car: Alfa Romeo GT jtd
Location: Braila
mariusdmx Quote:
Asta cu flota este ca si cum sparge unul banca si noi il cautam pe ala care a furat portofelul paznicului. 800 de frabrici devalizate - ok e nasol, dar flota aia de 20 de nave, de care nici nu stiam daca nu le inventa presa, unde sunt? Asta e problema tarii, acolo s-au dus pierderea locurilor de munca a sute de mii de romani? Asa-i cand nu mai poti gandi logic ca esti sters pe creier.
au fost cam 340 nave si da sau pierdut multe locuri de munca si acum se sta la mila altora.

@Valak daca nava corespunde din punct de vedere tehnic si conform normelor internationale SOLAS (International Convention for the Safety of Life at Sea) poate naviga mai mult de 25 ani.o nava veche sa o aduci la cerintele actuale este costisitor si multi armatori le vinde la fier vechi,asta sa intamplat si cu cele mai multe din flota romaneasca.
un santier naval din germania in anii 70 de exemplu construia nave pentru standarde viitoare pe cand la noi ieseau pe banda rulanta,nemaipunand calitatea.
romania era in primele locuri din lume la cantitatea de marfa transportata dar aveau preturi de dumping,deci transportau ieftin plus ca salariile pana in 89 erau de un dolar/zi plus salariul in lei lunar.chiar daca ieseau in pierdere era companie de stat si se acoperea.

daca basescu a luat bani,a fost de la"noii patroni"care au cumparat navele (in 97-98 lucram pe una din aceste nave luate in bareboat si compania a cumparat-o prin licitatie la aproximativ 450 000 dolari nu imi mai aduc aminte exact pretul,era un pret de fier vechi pentru o nava de 8000 tone).
acesti patroni aveau nevoie de multe acte si aprobari de la ministerul transporturilor si atunci intervenea spaga :disgust:

cum sa facut licitatia: au participat persoana care a vrut nava si inca cativa patroni care nu aveau nici un interes sa cumpere doar la ajutat pe cel din urma sa ajunga la pretul lui,banuiesc ca asa proceda si cumparatorul cu cei ceilalti patroni.

450 000 de dolari o nava putea sai faca atunci in 3 luni daca prindea o marfa buna de transportat,bani navele au produs dar dorinta de imbogatire ia oprit sa mai sa si investeasca in modernizare sau construirea altora noi.
eu sunt un simplu timonier si spun din ce am vazut si auzit,dar sunt oameni care stiu foarte multe lucruri.

revenind la vot parerea mea este ca nu trebuia ales iliescu dupa 89,oricine dar nu iliescu el a permis formarea baronilor care sunt si acum in ambele tabere.
daca vin ai lui iar la putere(presidentie ca guvernul il au) o sa avem si mai multi baroni,nu-i mai trage nimeni niciodata la raspundere pentru coruptie.
parerea mea este ca un alt presedinte decat cel al psd iohanis acum,este ca o sula in coaste pentru ei in sensul ca cineva oficial ii poate demasca.nu se poate un singur partid ca asfel ne intoarcem la PCR
lapte si miere nu o sa fie indiferent cu cine votam,dar trebuie pastrata democratia si legatura cu vestul daca tot suntem in europa.cum am mai spus este si vina noastra ca nu iesim in strada.

mai spun ceva si gata :D

in anul 2000 eram in nigeria cu una din navele romaneti si incarcam strot pentru animale din alune si nuci de cocos,pentru ca sa scumpit combustibilii(nigeria este o tara cu mult petrol) au facut greva generala nu se mai misca nimic,taxi-urile care mai mergeau aveau o crenguta de copac la oglinda sau stergatoare nu stiu ce insemna dar asa treceau de grevisti.
am stat acolo 35 de zile(unii ne-am si"insurat")nu puteam sa luam motorina pentru generatoare asa ca stateam fara curent doar noaptea mai pornea baietii cu ce motorina au mai gasit pe fundurile tancurilor.
bineanteles ca 70%din noi am luat malarie de la tantari (lipsa aerului conditionat care era defect si patronul nu a vrut sa il repare)si stat in spital 5-6 zile.
acum ma intreb cum o tara din lumea a 3-a poate iesi in strada si noi cei civilizati stam si barfim ca babele

_________________
No job,No money,No woman,No car = No problem
alfa romeo gt 1.9 jtdm
ex. alfa romeo gt jtd,150 cp
ex.alfa romeo 145 1.9 jtd
ex. audi 100 2.0 D
ex.bmw 520i
ex.lancia prisma 1.9 TD
ex.olcit


Top
   
PostPosted: 06 Nov 2014, 21:01 
Offline
User avatar

Joined: 31 Oct 2008, 11:47
Posts: 801
Car: 156/Brera
Location: Zaragoza/Slatina
Toți votanții lui Ponta, văd doar un singur vinovat pentru tot ce mișcă în România: Băsescu! De ce?! Pentru că atât îi duce capul, așa le spune Gâdea și Ghiță, șamd. Habar n-au de atribuțiile președintelui, guvernului sau ale parlamentului. Nu, ei merg înainte, ca boii la jug!



Alfa 156 1,9 JTD 16v 150+ (by ILuzoriu)
ex: Alfa Brera 2,4 JTDM 20v 200+ (by ILuzoriu)

_________________
Alfa Romeo Brera 2,4 JTDM+ (by ILuzoriu)
Alfa 156 1,9 JTDm 150+ (by ILuzoriu)


Top
   
PostPosted: 06 Nov 2014, 21:34 
Offline
User avatar

Joined: 21 Jun 2009, 16:29
Posts: 3793
Car: Carla
Location: Tim/Buc
@bluecar: Multumesc frumos pentru lamuriri !

_________________
Alfa Romeo GTV 2.0 V6 TB - Carla
“La Bellezza è lo splendore del Vero.”


Top
   
PostPosted: 06 Nov 2014, 22:06 
Offline

Joined: 21 Aug 2008, 16:35
Posts: 3169
Location: Rosiorii de Vede/Bucuresti
FREEZER Quote:
Toți votanții lui Ponta, văd doar un singur vinovat pentru tot ce mișcă în România: Băsescu! De ce?! Pentru că atât îi duce capul, așa le spune Gâdea și Ghiță, șamd. Habar n-au de atribuțiile președintelui, guvernului sau ale parlamentului. Nu, ei merg înainte, ca boii la jug!
Votantii psd e prosti, votantii pdl e destepti. Multumim diaspora!

_________________
Alfa Romeo 147 1.6ts


Top
   
PostPosted: 06 Nov 2014, 22:09 
Offline
User avatar

Joined: 31 Oct 2008, 11:47
Posts: 801
Car: 156/Brera
Location: Zaragoza/Slatina
Nu e vorba neapărat de-asta. Cine are câtuși de puține noțiuni de politică, își dă seama de cele spuse mai sus. Dar dacă-l întrebi pe nea Caisă de la Fleștenoage, de ce merge țara rău, el nu știe decât că Băsescu i-a tăiat din pensie și-i va da votul altuia, numai să-l dea jos. Dacă mai primește și un kg de zahăr și o sticlă de ulei iar primarul face pe taximetristul, e clară treaba! Oare de ce intelectualii și tineretul între 18-35 de ani sunt împotriva lui Ponta?


Alfa 156 1,9 JTD 16v 150+ (by ILuzoriu)
ex: Alfa Brera 2,4 JTDM 20v 200+ (by ILuzoriu)

_________________
Alfa Romeo Brera 2,4 JTDM+ (by ILuzoriu)
Alfa 156 1,9 JTDm 150+ (by ILuzoriu)


Top
   
PostPosted: 06 Nov 2014, 23:19 
Offline
User avatar

Joined: 01 Jun 2010, 14:34
Posts: 1657
Car: GTV
Pai si tu ii spui astea lui valerica? :lol:

_________________
Alfa Romeo GTV 3.0 V6
Alfa Romeo 156 2.5 V6
Alfa Romeo GTV 2.0 TS
Alfa Romeo 159 2.4 JTDm


Top
   
PostPosted: 06 Nov 2014, 23:27 
Offline

Joined: 21 Aug 2008, 16:35
Posts: 3169
Location: Rosiorii de Vede/Bucuresti
FREEZER Quote:
Nu e vorba neapărat de-asta. Cine are câtuși de puține noțiuni de politică, își dă seama de cele spuse mai sus.
Eu n-am, de ce merge tara rau?

_________________
Alfa Romeo 147 1.6ts


Top
   
PostPosted: 07 Nov 2014, 10:36 
Offline

Joined: 10 Jun 2014, 15:49
Posts: 476
Car: BMW 320D
FREEZER Quote:
Nu e vorba neapărat de-asta. Cine are câtuși de puține noțiuni de politică, își dă seama de cele spuse mai sus. Dar dacă-l întrebi pe nea Caisă de la Fleștenoage, de ce merge țara rău, el nu știe decât că Băsescu i-a tăiat din pensie și-i va da votul altuia, numai să-l dea jos. Dacă mai primește și un kg de zahăr și o sticlă de ulei iar primarul face pe taximetristul, e clară treaba! Oare de ce intelectualii și tineretul între 18-35 de ani sunt împotriva lui Ponta?


Alfa 156 1,9 JTD 16v 150+ (by ILuzoriu)
ex: Alfa Brera 2,4 JTDM 20v 200+ (by ILuzoriu)
Pentru ca tinerii sunt toti niste dobitoci, generatia McDonald's, Facebook si Iphone iar intelectualii din motive meschine (au senzatia ca vine PSD si vor lua de la ei si vor da la saraci).

Era o vorba... daca n-ai batrani, sa-ti cumperi!

Victor Ponta Presedinte!

_________________
Current: Mercedes C220 (2018)
EX:
BMW 320 d (2016)
Audi A3 sedan (2014)
Giulietta (2012)
Alfa MiTo (2011)
Alfa 159 (2008)


Top
   
PostPosted: 07 Nov 2014, 10:38 
Offline
User avatar

Joined: 31 Oct 2008, 11:47
Posts: 801
Car: 156/Brera
Location: Zaragoza/Slatina
Asta spune multe!
Image



Alfa 156 1,9 JTD 16v 150+ (by ILuzoriu)
ex: Alfa Brera 2,4 JTDM 20v 200+ (by ILuzoriu)

_________________
Alfa Romeo Brera 2,4 JTDM+ (by ILuzoriu)
Alfa 156 1,9 JTDm 150+ (by ILuzoriu)


Top
   
PostPosted: 07 Nov 2014, 10:42 
Offline
User avatar

Joined: 31 Oct 2008, 11:47
Posts: 801
Car: 156/Brera
Location: Zaragoza/Slatina
Să mor, dacă vă înțeleg. Vorbește naționalismul din voi? Dați-mi cel puțin un motiv, concrect și plauzibil pentru care votați un plagiator mincinos care efectiv minte de la o oră la alta și care efectiv ne sfidează pe noi, cel puțin, cei plecați afară, care anual trimitem miliarde de euro în țară. Cum puteți să faceți parte din gloata celor care-și vând votul pe un mic și-o bere sau pe in kg de zahăr și-o sticlă de ulei, sau care votează de 10 ori în sate diferite?
Lumea e sătulă de ciuma psd-istă! Gata, s-a umplut paharul!
Mai apare și naționalistul p***i, Vadim, care, mai nou, s-a transformat și el într-un traseist politic, condus de un naționalism fanatic încât acum se pupă-n cur cu cei pe care i-a urât de-o viață (UDMR) și mai ales cu Ponta, pe care, până mai adineauri îl considera o cârpă!
Le e frică! De-asta s-au aliat toți, mai ales că subt conștienți că și așa, nu cred că au șanse, doar să feaudeze masiv!
Nu-i nimic, votanții lui Vadim și ai lui Tăriceanu se vor întoarce împotriva lor, pentru gestul de rahat care l-au făcut!



Alfa 156 1,9 JTD 16v 150+ (by ILuzoriu)
ex: Alfa Brera 2,4 JTDM 20v 200+ (by ILuzoriu)

_________________
Alfa Romeo Brera 2,4 JTDM+ (by ILuzoriu)
Alfa 156 1,9 JTDm 150+ (by ILuzoriu)


Top
   
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic  Reply to topic  [ 910 posts ]  Go to page Previous 129 30 31 32 3337 Next

All times are UTC+03:00


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited