@Hermanoli fostul proprietar a cumparat-o de la autoitalia,pe carte sunt 3 proprietari: autoitalia,fostul proprietar si eu.fostul proprietar a cumparat masina cu 109341km in 07/2009 si eu am cumparat-o in 12/2012 cu 150000(m-am grabit sa o iau ca intra taxa din ianuarie). testul a fost facut in 11/2007 si din ce se vede avea cam 70000km.
daca cei de la autoitalia schimba motorul cel care a cumparat masina de la ei nu trebuia sa aiba probleme cu turbina,in jur de 145000 a avut distributia rupta deci la aproximativ 35 000km dupa ce a cumparat masina,crezi ca ei nu stiau ca nu intra treapta a 6-a?din ce a spus fostul proprietar a schimbat si ceva pe la ambreiaj plus alte lucruri.
turbina care a fost pe masina nu semana cu cea schimbata(a fost luata dupa un gt) partea in care intra gazele era putin mai mica,hai sa zic ca cablurile de la timonierie sau uzat dar de ce era umblat la ele si nu au mai fost puse corect?
eu cred ca dupa ce masina a inceput sa aiba probleme cei de la autoitalia a puso la vanzare si a gasit pe cineva care a crezut ca masina luata de la reprezentanta nu are probleme.
nu zic ca fostul proprietar a tinut masina in puf(vopsita la coltul strazii pe bucati si acum incepe sa sara lacul....plus lucruri pe care putea sa le faca cu bani putini) dar deja luase o masina "calarita de multi",a fost lovita usor si zgariata peste tot nu cred ca ia pasat cuiva de ea.
nu dau cu pietre in nimeni daca este cineva vinovat eu sunt acela nu trebuia sa o cumpar.am fost surprins doar de faptul ca o masina cu km astia ((150k nu sunt multi)a a avut atatea probleme,acum sunt lamurit.
cum am spus si mai inainte am reusit sa o fac masina din nou cat de cat si in masura posibilitatilor mai investesc.
am uitat am mai gsit-o undeva dar aici era noua 1600km:
http://demaraj.ro/Drive-Test-Auto/Alfa- ... 9-JTD.html" onclick="window.open(this.href);return false;