A trecut anul si nu s-a intamplat nimic rau cu masina?
Hai ca in seara asta am comis-o eu.
Nu am motive de tristete dar nici de bucurie.
Strada cu 3 benzi, eu pe banda 2, banda din stanga mea full (toti faceau stanga), ajung in intersectie, ma asigur sa fac si eu stanga, fara sa deranjez pe nimeni (strada spre stanga tot cu 3benzi, banda 1 goala, pe care as fi vrut sa ma incadrez, in spatele meu nici o masina care sa comenteze), trag un pic stanga de volan sa ma incadrez, aia care era in paralel cu mine, cu semnal stanga pus, se razgandeste si pleaca inainte, spre mine, peste mine, prin mine... Recunosc ca intentia mi-a fost sa fluidizez, dar am pretentii prea mari, sau sunt prost intentionat, in situatii din astea sterile.
"Noroc" ca am doar usa stanga spate de polisat (cine imi recomanda un polish bun, primeste o bere).
Faza tare e ca tipa, "Georgiana" (nume predestinat sa-mi faca viata un calvar), nu a vrut amiabila, a vrut la politie; cum sa-i spun eu baiatului care taie si spanzura ca e laie, ca-i balaie, o las pe aia sa tipe, el sa priveasca masinile, el sa-mi spuna ca a facut armata la Tecuci, eu sa-i pomenesc de un unchi afurisit care l-o fi pus sa faca tarasuri prin ciulini si balegar, apoi am dres-o si i-am promis un calendar pe 2015 in care apare si Alfa mea (initiativa asta o pun si in practica, asa ca in decembrie vreau 5-6 calendare si eu personal le duc in toate sectiile de accidente usoare)... in fine scap ieftin, permisul e tot la mine, 180ron nu mai sunt la mine, masina e intreaga (aproape).
Gata, de maine circul numai cu cazatura aia de Clio, la care ii scot oglinzile, ca sa stiu ca nu mai am in ce sa ma asigur, nu-i fac asigurare si o trec si pe Texas.
_________________ V E R O C U O R E S P O R T I V O
|