Salut pe toată lumea de pe acest forum !
Sunt nou pe acest forum si de aceea daca gresesc cu ceva imi cer scuze fata de toată lumea.
Dupa 7 ani de condus o masina Italiana (Fiat Brava 1.9 JTD) a venit rândul sa imi înoiesc si eu mislocul de transport (masina va rămâne in familie, am pus prea mult suflet in ea si de aceea nu vreau sa o vând)
Privirea si sufletul sa oprit către o Alfa Romeo 159 chiar daca toți din jurul meu ma sfătuiesc sa nu imi mai cumpăr masina italiana.
Am căutat pe situ-rile de vânzări si din tara si de afara. Nu sunt foarte multe masini cu aceasta motorizare care sa le aibă pe toate, tapițerie neagră de piele, dotări cat mai multe ... etc.
Singura care mi-a stârnit interesul ca si culoare, dotări e cea din anunțul de mai jos, dezamagirea fiind ca nu are mai mulți căluți.
http://www.autovit.ro/alfa-romeo-159-C34356026.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Nu stau sa va întreb acum si sa va răpesc din timpul vostru cu întrebări daca e fiabila, daca motoarele sunt bune ... etc, etc. Pe actuala masina am motor de 1.9 JTD si dupa 13 ani merge ca un ceas elvetian.
Singura mea rugăminte e daca poate cineva dintre voi sa imi spuna cate ceva despre model asta de motor 2.0 JTDM 136CV. Se poate urca cu el pana in 170CV ?
Am cerut si VIN-ul proprietarului care o are in vânzare: ZAR93900007278699
Stiti cumva daca in afara de reprezentanta pot afla date despre masina pe baza VIN-ului sau sunt singurii care imi pot furniza informații.
Multumesc anticipat pentru răspunsurile voastre