Felicitari pentru sigla! A iesit foarte bine, am incercat si eu sa fac asta candva dar nu mi-a iesit. Chiar meriti felicitari!
Legat de ceasuri/bord/volan in piele intoarsa...de ce iti place acest material atat de mult?
Daca iti aluneca mana pe volan ia volan de lemn(mahon) si acolo cu cat transpiri mai mult cu atat lacul iti ofera un grip mai bun. Daca n-ai buget pentru el sau pentru o husa decenta acum, ia-ti o smecherie de aia gen tirist de se prinde pe volan si iti ofera posibilitatea sa invarti la el ca la mamaliga
. Daca n-ai dinero nici pt ala, cumpara ties-uri(coleriere, soricei, lasouri de plastic sau cum vrei sa le zici) si punele astfel incat imbinarea sa fie pe dos. Aceste tiesuri vin pe culori, de obicei albe, dar gasesti si negre cu usurinta. Cumpara set de 50bucati, cat mai mici(dar sa cuprinda volanul) si fixeaza-le la distante de 1-2cm una de alta de jur imprejur sau grupate sau cum vrei tu. Astfel iti creezi striatii si nu mai poti sa zici ca iti scapa volanul din mana.
Desi bordul la alfa nu e relativ usor de imbracat in piele asta nu inseamna ca trebuie sa folosesti piele intoarsa sau sa o faci. Lasa-l asa cum e si daca nu vrei sa asculti de noi, macar da-l jos de tot de pe masina, scoti tot din el ce este demontabil(guri aerisire, butoane etc), sterge bine tot praful, pune adeziv si imbraca-l in piele ce culoare vrei tu cat timp nu e piele intoarsa. Pielea intoarsa e foarte greu de intretinut si daca versi cafeaua in drum spre munca pe o piele intoarsa bej ai distrus-o. In timp cred ca se si decoloreaza de la soare si imbatraneste fizic de la praf.
Nu vreau sa crezi ca ma iau de tine, acest mesaj trebuie sa il privesti ca pe niste sfaturi. Daca vrei tii seama de ele daca nu, nu.
Chiar a iesit bine cu botul negru. Ceasuri GTA look de ce nu faci? Semnalizarile de pe laterale sunt deja fumurii?(transparente cu negru pe interior si bec orange)