Salutare, dupa cum scrie in titlu am nevoie de ajutor in gasirea unei masini.
Povestea trista, scurta si imbecila suna cam asa:
Duminica seara, nici un ban pentru plecat la mare, ma uit la masina statuta de un an in fata portii si lovita foarte grav dedesupt (cutie, baie, conducte...etc) dau un telefon lui Gabi Dima...este de acord sa ia masina, imi face o oferta foarte modesta, ii dau talonul, chile, cartea si pleaca pe platforma urmand ca in zilele urmatoare de facem actele...toate ok pana acum....
Din diferite motive si mici amanari actele nu s-au facut, si deja dupa un timp ma gandeam ca daca o vinde pe piese...asta e...daca vrea sa o repare si sa o dea intreaga ma va contacta sa facem actele. Nu s-a intamplat nimic....timpul a trecut si eu mi-am dat seama ca am rams cu un impozit la masina care nu l-am platit pentru ca nu aveam obiceiul sa platesc nimic la stat...
Acest lucru s-a intamplat in 2008...(sunteti liberi sa comentati cat vreti pe aceasta tema
dar va rog nu exagerati )
Problema nu este impozitul ci faptul ca de curand am primit la usa un plic in care scria: nu vreti sa va reinnoiti asigurarea ?
interesant, m-am gandit...apoi am verificat seria motor la rar si itp ul este valabil inca un an....deci..masina circula ! asigurarea era facuta in Constanta
Rog pe oricine daca are vreo idee despre masina sau proprietar sa-mi dea un semn in special Gabi Dima daca citeste acest mesaj si e amabil sa ma contacteze 0754.95.24.21
Masina este cea de mai jos, culoarea este verde, avea sticker cu alfa club, lipsea 2.0 de la motorizare
Toate cele bune !