Pozele de mai sus ofera o buna idee asupra a ceea ce a fost acolo. Concluzia la care am ajuns eu dupa weekend-ul asta prelungit prin Budapesta si Balatonfured, statiunea unde s-a tinut Fest-ul lor, e ca...Bucharest IS NOT Budapest. Fara sa cad in adulatie, nivelul de civilizatie al ungurilor e mult peste ceea ce sunt eu pregatit sa recunosc, de cele mi multe ori.
Ca si participare, fara cifre oficiale, ma astept sa fi fost peste o mie de masini, conditii in care, formatul lor nu se poate apropia, ca si complexitate a programului, de ce am avut noi in ultimii ani. Nu poti pune masinile alea in miscare fara sa creezi haos. Altfel, se vede sustinerea masiva a importatorului, am fost acolo sa vad si eu o Alfa 4C in carne si oase si am vazut-o in trei culori, pe alb, pe rosu si pe negru. Da, au adus trei. Pe cea alba am si vazut-o/auzit-o evoluand pe strasse si se misca...foaaarte natural.
Poze n-am facut, fiindca n-am nicio taina cu sportul asta, dar m-am intalnit pe-acolo cu cineva care sigur a surprins cateva cadre interesante. Sper ca atunci cand le va fi pregatit, le va si posta.
Am stat putin in SunCity, nu stiu care a fost atmosfera pe seara, la concertul care a incheiat evenimentul, dar acolo unde sunt oameni de calitate, nu poate sa nu fie si o atmosfera placuta. Poate ceilalti au stat mai mult si pot veni cu mai multe detalii.
L.E. Intre formatul lor si formatul nostru, il prefer oricand pe al nostru, cu avantajele si dezavantajele lui.
_________________ Alfa Romeo GTV 2.0 V6 TB - Carla
“La Bellezza è lo splendore del Vero.”
|