Cineva m-a acuzat c-as fi cumparat un diesel puturos si va mint cu nesimtire cum "ca Busso". N-o sa dau nume ...
... dar motivul pentru care n-am pus o poza cu motorul pana acum era "duct tape-ul" de pe furtunul admisiei. Cum deja simteam ca trage aer fals am cumparat clasica alternativa de la AutoLusso.
Pentru Il Duce o sa schimb putin strategia: fara niciun fel de "briz briz" gen stickere pe aripi QV, capace jante QV (pe care deja le am cumparate de mai bine de un an de zile
), fara geamuri "afumate", led-uri de orice fel sau vreun tuning pentru imbunatatirea performantelor motorului (Schumacher-ul din mine sper sa se descurce onorabil cu ce are momentan).
Am fost putin ocupat cu inspectia tehnica pe care acum cateva zile am reusit s-o trec "romanian style". Farurile xenon OEM provenite de pe alt GT cu xenon din fabrica imi dadeau "not passed" la ITP. Un alt mic hop a fost roata de rezerva lipsa. Masina am cumparat-o cu acel kit "easy fix" - o prostie monumentala dpdv. Banuiesc ca bariera lingvistica m-a impiedicat sa gasesc o roata de rezerva la parcurile de dezmembrari locale. Asadar, o comanda speciala tot la AutoLusso a fost necesara
Pe lista ar mai fi diverse lucruri marunte si maricele: chestia de plastic de la borna pozitiva a bateriei, un scut pentru motor, carcasa filtrului de aer sau capacul ei daca as putea gasi asa ceva separat, un "capac interior" al stopului dreapta etc
In rest, de fiecare data cand sunt la volan zambesc ca prostu
iar scaunele GT-ului sunt de vis.
Era sa uit. Multi posesori de GT V6 se plang de evacuarea stock c-ar fi "blanda" sau prea silentioasa. Pe mine ma satisface deplin: pana-n 3500 - 4000 de ture este foarte silentioasa, cum o benzinara ar trebui sa fie; in schimb, sus in ture este un
Rob Zombie al evacuarilor.
Cam atat, over and out!
A fost ALXege!
GTA's are very much a 'labour of love'....and a great emptier of our wallets - AO member
Gone:
Alfa Romeo GTV 2.0 TS CUP
Alfa Romeo 147 1.9 JTDm
Alfa Romeo 147 2.0 TS Selespeed