It is currently 04 Feb 2025, 17:46

All times are UTC+03:00

Post new topic  Reply to topic  [ 1206 posts ]  Go to page Previous 14 5 6 7 849 Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 10 May 2007, 13:36 

rusine lui becali pentru ce a facut...s-a umilit in fata lui Dinamo....niciodata .mai bine termina pe 5 dar cu fruntea sus decat pe 2 si asa....ca suporter stelist,nu pot decat sa am un gust amar cand vad un asemenea comportament....Rusine Gigi.......era vorba de onoare...

Post subject:
PostPosted: 10 May 2007, 13:38 

ps-anul asta este al lui Dinamo clar...dar nu am vazut-o pe Dinamo in anii in care a acstigat Steaua sa procedeze asa

Post subject:
PostPosted: 10 May 2007, 13:54 

Normal ar fi fost sa bage Dinamo mai multi juniori si alt portar, odata ce ai castigat titlul de ce sa te mai chinui? steaua nu a jucat nimik tot campionatul si acum plange sa joace Dinamo normal si sa nu uite de onoare. Normal ar fi fost daca steaua obtinea punctele de pana acum pe bune si nu cu 12 penalty-uri unu mai indoielnic decat celalalt.

Post subject:
PostPosted: 10 May 2007, 13:59 

Sa nu uitam ca dinamo in tur a luat-o de la cluj

Post subject:
PostPosted: 10 May 2007, 16:20 

Car: Alfa Giulia 2.0T
Intr-adevar, am citit chinul pe fata lui Borcea , dupa meci. In afara de Becali, niciun stelist adevarat nu ar fi implorat pe Dinamo sa joace corect. Sau sugerezi cumva ca onorabilitatea este o chestie facultativa la Dinamo? E ca si cum te-ai autodenunta!
Mari sunt frustrarile in legatura cu Steaua! Atat de mari incat sa-ti para rau ca echipa ta de suflet castiga un meci impotriva echipei de pe 2!! Numai in Romania vezi asa ceva, absolut incredibil! Iei campionatul detasat, nu comentam nimic, si gandul tot la grija Stelei sta! Mai mult decat respectul pt sine , pt competitie, sport, orgoliu, etc. Este aceeasi tendinta vizibila pe stadioane, 80% din scandarile si asa-zisele cantece de galerie ale "ultrasilor" sau "spartanilor" (te umfla rasul la expresia asta) sunt alocate adversarului. Penibila atmosfera si intr-o parte si in alta. Ura absolut la marginea civilizatiei.

Last edited by georgecristian on 10 May 2007, 16:39, edited 2 times in total.

Post subject:
PostPosted: 10 May 2007, 16:29 

Car: 2.0 TS
poate daca ar fi sa cred in teoria conspiratiei repet poate , atunci cele facute de gigi ar putea avea o justificare cerand dinamovistilor sa joace corect cu clujul in ideea in care dinamo era deja campioana si mult mai buni ca ardelenii si sa nu bage echipa a-2-a , astfel incat steaua sa ia avans fata de cluj. nu stiu. oricum nu e normal ce se intampla.cat despre gigi cu siguranta vor mai fii astfel de momente jalnice. cuvintele sunt prea putine...

DIESEL - THE ULTIMATE THRILL KILLER

Post subject:
PostPosted: 10 May 2007, 17:05 

Ce incerc sa zic e ca sa continui sa lupti dupa ce ai castigat campionatul nu are legatura cu onoarea. Daca tot ai castigat campionatul la pas nu vad de ce nu ai testa si alti jucatori tineri sau rezerve ca sa vezi daca mai merita tinuti la prima echipa. E asta dezonorare? Mi se pare o definitie imbecila ...sincer . Si nu , nu e ceva specific romanesc, e ceva la nivel mondial, e ceva normal sa nu tii cu echipa de pe locul 2. Daca am fi castigat cu 10 etape inainte...? Se cersea onoare la fiecare meci ???
Ce era de demonstrat s-a demonstrat cam acum 10 etape, nu cred ca e nevoie ca Dinamo sa-si umileasca chiar toti adversarii ca sa demonstreze ceva.

P.S.: CFR e o echipa de 3 lei si faptul ca steaua a stat atata timp in urma ei e doar o dovada a propriei valori.

Post subject:
PostPosted: 10 May 2007, 17:10 

nu stiu de ce va consumati atata, ati luat campionatu, felicitari, va lasam sa va pregatiti de CL

Post subject:
PostPosted: 10 May 2007, 17:59 

Car: Alfa Giulia 2.0T
Cred ca avem o problema de intelegere si respect reciproc. Tu ai sugerat ca Steaua a facut apel la onoarea si corectitudinea lui Dinamo ,iar eu am afirmat ca demersul acesta al lui bekali ar fi avut sanse doar daca onoarea ar fi facultativa la Dinamo! Ce este imbecil aici? Iar ce spui tu ca Dinamo sa bage brusc echipa de juniori, tinere sperante taman in meciul cu CFR , cu toata presiunea media , a publicului, a propriei conduceri, si sa citim aici un demers sincer, pur tehnic, este un atentat la naivitatea tuturor. In plus, Dinamo a jucat fortat oricum cu multe rezerve care nu prindeau echipa. Este exact motivul pt care il admir pe Rednic in mod deosebit: a tinut sa fie deasupra tuturor suspiciunilor, sau simplu, nu si-a tradat profesia.

Post subject:
PostPosted: 10 May 2007, 20:50 

Eu NU am vrut ca Dinamo sa piarda! No way! Mereu la victorie! :blow: NU ma intereseaza cine e pe 2,3,tz. Pe mine ma intereseaza ca Dinamo sa joace orice meci la victorie, sa se respecte si sa tinda spre o cat mai mare performanta.

Post subject:
PostPosted: 10 May 2007, 21:30 

Quote:
rusine lui becali pentru ce a facut...s-a umilit in fata lui Dinamo....niciodata .mai bine termina pe 5 dar cu fruntea sus decat pe 2 si asa....ca suporter stelist,nu pot decat sa am un gust amar cand vad un asemenea comportament....Rusine Gigi.......era vorba de onoare...
Nu inteleg de ce trebuie sa-i fie rusine lu' Becali? El joaca pe teren? El este antrenor? Oricum parca nu mai avea, oficial, nimic de-a face cu Steaua. Asta e lucrul care ma enerveaza cel mai rau. La toate stirile sportive numai asta auzi Becali, Borcea, Copos, Mititelu, etc. si stiri mondene cu fotbalisti ( ce masini si-au mai luat, ce gagici, ce flegme, ce basini au mai dat. Nimic despre sport, si in plus mai apare si personajul ala sinistru, acel Mitica Dragomir. Pina la urma la asta se rezurma fotbalul in Romania? La ce face Becali sau alt proprietar de club. Steaua e in deruta totala si asta si datorita managementului (ca sa folosesc un termen actual) acestui Becali, asa ca nu inteleg de ce se face apel la onoarea lui. Totul se rezuma acum la jocul banilor. Becali azvirle cu banii in stinga si in dreapta, fara nici o jena. Cooperativa functioneaza in continuare. Cu banii pe care ii sparge acum putea sa ia un antrenor mai bun, niste jucatori, etc. Singura realizare a lui a fost aducerea lui Protasov, de fapt realizarea a fost ca a ascultat de obraznicul ala de Meme. In rest nimic. Toata lumea este extaziata de sumele pe care le baga in fotbal, dar care nu se vad nicaieri. Totul e un bluf. Totul e o aparenta. Patronii astia nu baga ci doar scot bani din fotbal, iar voi impatimitii, cei care iubiti echipele, care suferiti la fiecare meci sinteti cei fraieriti. Asa vad eu situatia, nu mi-o luati in nume de rau, nu sint un microbist (doar o veche si cuminte simpatie pentru Universitatea Caiova) asa ca poate nu am o perceptie reala a fenomenului. Hai fotbalul Romanesc, dar fara jenel, mitica, gigi, borcea, sandu, turcu, copos, pinalti, etc. UA cooperativa! M*E lor! Crapare-ar!

Post subject:
PostPosted: 10 May 2007, 22:30 

georgecristian Quote:
Cred ca avem o problema de intelegere si respect reciproc.
Te inseli in ambele cazuri. EU nu am sugerat nimik cum ca steaua ar fi apelat la corectitudinea lui Dinamo. Asta s-a intamplat de fapt, nu e doar o sugestie din partea mea. SI nu m-am gandit nici o clipa sa te jignesc personal , cel mult am acuzat mentalitatea generala (imi cer scuze daca ti s-a parut ca m-am adresat in mod direct) Taman in meciul cu cfr sau in orice meci dinamo poate sa joace cu orice jucator , fara sa fie nevoie sa se vb de onoare sau alte prostii, e dreptul echipei, restul comentariilor din partea publicului, presei si conducatorilor de cluburi mi se pare inutile si penibile. Nu apelez la naivitatea nimanui , dar nu e treaba altcuiva decat a clubului dinamo ce face in meciurile proprii...Au castigat pt ca oricum nu ii ajuta prea mult sa termine CFR pe locul 2. Da daca i-ar fi ajutat chestia asta sunt sigur ca ar fi pierdut, acum daca suporterii stelisti ar fi avut onoare ar fi apreciat cat de cat acest gest picat de la Dumnezeu...ca nu des primesti cadouri de la marea rivala...Cred ca dinamo a vrut sa arate ca ii pasa si de cei slabi si umiliti, un fel de compensare pt scorul din Ghencea... :lol:

Post subject:
PostPosted: 10 May 2007, 22:38 

Hai RAPIDU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol:

AR 156 2.0 TS 155-CP, blue cosmo, putin tuning exterior
new: Fiat Grande Punto 1.3 multijet 90 CP

Post subject:
PostPosted: 10 May 2007, 22:54 

Nu te camufla Silviu...:)...Stim cu totii pe unde locuiesti... :lol: :marinar:

Post subject:
PostPosted: 11 May 2007, 01:34 

Location: Fish, chips, cup 'o tea, bad food, worse weather, Mary f**king Poppins
georgecristian Quote:
Este exact motivul pt care il admir pe Rednic in mod deosebit: a tinut sa fie deasupra tuturor suspiciunilor, sau simplu, nu si-a tradat profesia.
zice lumea ca la mijloc ar fi si un 500,000 de coconei/europeni 'strecurat' de nea jiji (la punga de plastic, desigur)...
in fine, raman optimist ca se vor fi invatat multe din sezonul asta...sincer nu-mi era deloc simpatic mm 'take the money and run' stoica si cred ca adi ilie&hagi vor face treaba mai buna...
despre dinamo, asta e...cand o echipa castiga la distanta mare nu mai poata fi pusa victoria sub semnul intrebarii, asa ca 'felicitari' ar fi in ordine cred...insa un dracusor acolo nu-mi da liniste si intreb: cu cine tineti in finala CL, cu milan sau cu liverpool? :twisted:

Post subject:
PostPosted: 11 May 2007, 07:48 

Car: 159-Brera-Spider916
FORZA MILAN

P.S. restul no comment
sa dea Domnul sa avem doua echipe in grupele CL si una in sferturi UEFA...........asta trebuie sa ne doara acum,restul e istorie deja

Post subject:
PostPosted: 11 May 2007, 09:37 

cu siguranta MILAN !!!!
FORZA ROSSONERI 1-1 LA PAUZA; 3-1 FINAL

Post subject:
PostPosted: 11 May 2007, 10:53 

eu tin cu Liverpool!...:)
Nu cred ca-si ia Milanu revansa...:)

Post subject:
PostPosted: 24 May 2007, 00:19 

Car: 159TI
FORZZA MILAN!!!
ADEVARATI CAMPIONI!
ADEVARATI PROFESIONISTI!
BRAVO!

Post subject:
PostPosted: 24 May 2007, 00:21 

Car: 159TI
Coincidenta face ca maine dimineata sa plec la Milano.
In cazul in care va fi vreo petrecere organizata in cinstea castigarii UCL,
promit sa revin cu poze. :D

Post subject:
PostPosted: 24 May 2007, 00:25 

Eu am tinut cu Milan. :first:
Din pacate nu au mai dat 1 gol sa imi iasa pariul pus cu colegii la servici :D

Post subject:
PostPosted: 24 May 2007, 01:10 

Location: Fish, chips, cup 'o tea, bad food, worse weather, Mary f**king Poppins
marp Quote:
Coincidenta face ca maine dimineata sa plec la Milano.
In cazul in care va fi vreo petrecere organizata in cinstea castigarii UCL,
promit sa revin cu poze. :D
in milano sunt de fapt doua echipe mari, cea care nu a jucat azi e regina italiei...din pacate, ca si la ultimul titlu 'pe bune' din 89, sarbatoarea a fost stricata :( ...asa ca nu te astepta sa vezi prea multe artificii maine, din motive de siguranta probabil va fi amanata...
in rest, asta e...cand liverpool va avea un atacant precum inzaghi se va vorbi iar de ch. league - pana atunci anul ce vine se anunta unul de neuitat pe plan european: juve is back, ac milan nu va mai avea un sezon de vacanta ca anul acesta, bayern e decisa sa revina in top flight, mourihno e dornic de revansa, lui rafa i se vor pune pe masa cel putin 50mil. pounds ptr. transferuri, in vreme ce datorita noilor contracte de televizare din premiership pana si nou promovatele vor primi 52 mil. doar ptr. participarea in prima liga...nu mai vorbesc de spania cu cel putin 4 echipe cu fata de finala ch.league...

aaa, am omis cele 5 mil. de euro pe care le vor pune la bataie la un loc toti patronii din divizia A, mea culpa :) ar fi fost putin off-topic...macar sa avem 2-3 echipe in grupele uefa, sa ne mentinem in primele 10 locuri, si de fapt, who cares? as prefera oricand sa ne calificam la europene...

Post subject:
PostPosted: 24 May 2007, 15:20 

Tupac Quote:
Eu am tinut cu Milan. :first:
Din pacate nu au mai dat 1 gol sa imi iasa pariul pus cu colegii la servici :D
si eu am zis 3-1 milan si nici mie nu mi-a iesit pariul
forza rossoneri

Post subject:
PostPosted: 24 May 2007, 15:44 

Car: 159-Brera-Spider916
cum ar fi oare cu doua echipe in grupele CL si doua in grupele UEFA :D

Post subject:
PostPosted: 24 May 2007, 16:06 

Nu stiu, si nici nu cred ca vom afla cum ar fi cu 2 echipe in CL...parerea mea... :roll:

Post new topic  Reply to topic  [ 1206 posts ]  Go to page Previous 14 5 6 7 849 Next

All times are UTC+03:00