Quote:
rusine lui becali pentru ce a facut...s-a umilit in fata lui Dinamo....niciodata .mai bine termina pe 5 dar cu fruntea sus decat pe 2 si asa....ca suporter stelist,nu pot decat sa am un gust amar cand vad un asemenea comportament....Rusine Gigi.......era vorba de onoare...
Nu inteleg de ce trebuie sa-i fie rusine lu' Becali? El joaca pe teren? El este antrenor? Oricum parca nu mai avea, oficial, nimic de-a face cu Steaua. Asta e lucrul care ma enerveaza cel mai rau. La toate stirile sportive numai asta auzi Becali, Borcea, Copos, Mititelu, etc. si stiri mondene cu fotbalisti ( ce masini si-au mai luat, ce gagici, ce flegme, ce basini au mai dat. Nimic despre sport, si in plus mai apare si personajul ala sinistru, acel Mitica Dragomir. Pina la urma la asta se rezurma fotbalul in Romania? La ce face Becali sau alt proprietar de club. Steaua e in deruta totala si asta si datorita managementului (ca sa folosesc un termen actual) acestui Becali, asa ca nu inteleg de ce se face apel la onoarea lui. Totul se rezuma acum la jocul banilor. Becali azvirle cu banii in stinga si in dreapta, fara nici o jena. Cooperativa functioneaza in continuare. Cu banii pe care ii sparge acum putea sa ia un antrenor mai bun, niste jucatori, etc. Singura realizare a lui a fost aducerea lui Protasov, de fapt realizarea a fost ca a ascultat de obraznicul ala de Meme. In rest nimic. Toata lumea este extaziata de sumele pe care le baga in fotbal, dar care nu se vad nicaieri. Totul e un bluf. Totul e o aparenta. Patronii astia nu baga ci doar scot bani din fotbal, iar voi impatimitii, cei care iubiti echipele, care suferiti la fiecare meci sinteti cei fraieriti. Asa vad eu situatia, nu mi-o luati in nume de rau, nu sint un microbist (doar o veche si cuminte simpatie pentru Universitatea Caiova) asa ca poate nu am o perceptie reala a fenomenului. Hai fotbalul Romanesc, dar fara jenel, mitica, gigi, borcea, sandu, turcu, copos, pinalti, etc. UA cooperativa! M*E lor! Crapare-ar!