It is currently 04 Feb 2025, 15:33

All times are UTC+03:00

Post new topic  Reply to topic  [ 1206 posts ]  Go to page Previous 13 4 5 6 749 Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 18 Apr 2007, 22:58 

joc de toata jena , sa pierzi contra unei echipe cu adevarat neimportanta sau cu vreun palmares ...
Propun sa facem un poll referitor la sansele stelei de a juca in cupa Uefa...cu putin noroc vor termina pe locul 5 , asta da rusine... :lol:

Post subject:
PostPosted: 18 Apr 2007, 23:09 

Atat poate jiji cu gasca lui de hahalere :lol:

AR 156 2.0 TS 155-CP, blue cosmo, putin tuning exterior
new: Fiat Grande Punto 1.3 multijet 90 CP

Post subject:
PostPosted: 18 Apr 2007, 23:24 

Car: 159-Brera-Spider916
nu am inteles niciodata bucuria asta de raul altuia,ma rog,la toamna eu voi tine si cu dinamo si cu rapid,probabil de pomana dar cred ca asa este frumos....

Post subject:
PostPosted: 18 Apr 2007, 23:28 

Daa....mare nedumerire... :roll: Unde o fi "raul" asta ca eu nu il vad.... :?
Unii sunt mai pasionati de fotbal/anumite echipe, pun mai multa pasiune, etc...Fiecare cu echipa favorita.
In cupele europene eu tin cu toate echipele romanesti, cata vreme nu joaca una cu alta bineinteles :).
In rest, caine pana la moarte! :twisted:

Post subject:
PostPosted: 18 Apr 2007, 23:30 

Car: Alfa Giulia 2.0T
Exact, vad ca oamenii nu mai pot de grija si supararea altora. Ce sa zic, de parca Dinamo nu a avut meciuri de toata jena in acest sezon, in care s-a chinuit cu echipe de pluton sau chiar mai jos!? Asta ca sa fac comparatie, pt ca in rest chiar consider penibil sa imi fac titlu de glorie din contraperfomantele altora!

Post subject:
PostPosted: 18 Apr 2007, 23:32 

Si ca sa pun sare pe rana: in seara asta am tinut cu Poli :harhar:
Eram sigur ca Stelutza e iar incapabila sa joace ceva si exact asa s-a intamplat. Bine, nici Poli nu a avut ocazii, dar a fsot echipa care chiar s-a batut si a alergat pe teren. Rezultatul este corect.

Post subject:
PostPosted: 18 Apr 2007, 23:34 

Car: 159TI
Cred ca au suferit tare rau unii dintre noi cand Steaua juca semifinala de UEFA.

Post subject:
PostPosted: 18 Apr 2007, 23:41 

Si cand castiga Cupa Campionilor in '86 nu? :roll:
Unii traiesc mai mult in trecut...."cand juca Steaua in ..."
Si ca sa fac o referire la fosta editie de cupa UEFA cu Steaua si Rapid...Ambele au jucat bine, dar Rapid chiar a jucat minunat, a avut un fotbal incantator in mai toate meciurile...
Asta este oameni buni. Trebuie sa intelegeti ca in viata unei echipe sunt perioade bune si perioade mai putin bune. Steau si Rapid au avut perioade foarte bune anul trecut. Acum, se mai invarte roata..Nu vedeti ca asa este peste tot? Altfel ar fi o singura echipa care ar castiga mereu campionatul, alta LC, alta UEFA, etc...Sunt diferente intre sezoane si asta contribuie la farmec si spectacol.

Post subject:
PostPosted: 18 Apr 2007, 23:46 

marp Quote:
Cred ca au suferit tare rau unii dintre noi cand Steaua juca semifinala de UEFA.
exact in momentul cand juca steaua semifinala uefa chiar nu am suferit...tin sa precizez ca m-am bucurat la golurile 3 si 4...:)

eu nu inteleg de ce se supara unii cand fanii unei echipa se bucura de raul altora, mie unul mi se pare absolut normal, de asta tii cu echipa respectiva ca sa te bucuri cand castigi tu si pierd adversarii, asta inseamna sa fii fan. Cand joaca steaua/rapid in afara ma uit la meci doar daca nu am altceva de facut...
In seara asta nu am tinut cu Poli pt ca e o echipa de 2 lei dupa parerea mea (asta o demonstreaza pozitia in clasament dupa milioanele de $ bagati acolo), nu am tinut nici cu steaua dar speram la o finala steaua-rapid...
Nu va suparati pe mine ca ma bucur de raul altuia dar Gloria si CFR au aratat cine e mai bun si de ce sa nu te bucuri cand vezi fotbalul romanesc crescand...:)

Post subject:
PostPosted: 18 Apr 2007, 23:52 

:lol: bai nene,va incingeti tare rau cand o fura steaua,iar vis a vis de jucat mizerabil...nu mai zic ca iarasi ati avut noroc sa marcati in ultima secunda cu fc arges

Post subject:
PostPosted: 18 Apr 2007, 23:53 

Location: Fish, chips, cup 'o tea, bad food, worse weather, Mary f**king Poppins
gabrieldima Quote:
la toamna eu voi tine si cu dinamo
turul preliminar CL e calendaristic vorbind, vara :twisted: nu stiu daca-i apuca toamna prin cupe :)
e un sezon inceput cu dreptul care se termina in genunchi :( dar o luam de la capat de la anul, poate cu mai multi bani investiti in jucatori, fara fitze si figuri a la mm&jiji si cu mai mult fotbal...sper sa fie o lectie buna, din care cei responsabili sa fi invatat ceva...

Post subject:
PostPosted: 18 Apr 2007, 23:56 

dand Quote:
gabrieldima Quote:
la toamna eu voi tine si cu dinamo
turul preliminar CL e calendaristic vorbind, vara :twisted: nu stiu daca-i apuca toamna prin cupe :)
e un sezon inceput cu dreptul care se termina in genunchi :( dar o luam de la capat de la anul, poate cu mai multi bani investiti in jucatori, fara fitze si figuri a la mm&jiji si cu mai mult fotbal...sper sa fie o lectie buna, din care cei responsabili sa fi invatat ceva...
cata vreme e jiji la putere<aici accept replicile acide> si mai are si in cap sa l aduca pe hagi<mare jucator,0 antrenor> ..................

Post subject:
PostPosted: 18 Apr 2007, 23:59 

Sunt perfect de acord, cand nu mai au absolut nici un oponent (sau cred ca nu mai au) joaca aiurea. La Steaua am vazut ca au alta mentalitate...dar si cand vin cu sloganuri de genul ca fotbalul nu are culoare fara ei si ca sa aveti grija sa nu intrati tare la ei ca ei ne reprezinta in Europa mi se face sila, parca toata lumea e datoare stelei cu ceva ... asta ar fi un motiv pt care ma bucur cand pierde Steaua...si ma bucur cand echipe de mana a2a fac instructie cu ei, sa se mai trezeasca din visul european care e scris pe toate gardurile...

Last edited by Allex on 19 Apr 2007, 00:00, edited 1 time in total.

Post subject:
PostPosted: 19 Apr 2007, 00:00 

corect

Post subject:
PostPosted: 19 Apr 2007, 00:12 

Sunt de acord cu tot ce au spus Tupac si Allex, dar ma gandeam ca macar noi pe forumul asta putem avea o atitudine diferita de cea a "fanilor" adevarati care se duc la meciuri si sunt platiti de jiji si borcea ca sa strige pentru echipele lor. De asta mi s-a parut reactia voastra putin nepotrivita.
Cred ca ar trebui sa tinem cu echipe si nu cu conducerile lor.

Post subject:
PostPosted: 03 May 2007, 18:51 

ne-am dus dreaq, Bucurati-va romani...!

Post subject:
PostPosted: 03 May 2007, 20:10 

Hai Rapidu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :ph34r:

AR 156 2.0 TS 155-CP, blue cosmo, putin tuning exterior
new: Fiat Grande Punto 1.3 multijet 90 CP

Post subject:
PostPosted: 09 May 2007, 20:26 

Location: Fish, chips, cup 'o tea, bad food, worse weather, Mary f**king Poppins
supergol :clapping:
http://www.youtube.com/watch?v=ltEaUSTiIZQ

Post subject:
PostPosted: 10 May 2007, 11:41 

Car: 2.0 TS
dand Quote:
ai mamaaaaa

DIESEL - THE ULTIMATE THRILL KILLER

Post subject: Jiji spartanul !
PostPosted: 10 May 2007, 12:17 

Va prezint mai jos un mic articol preluat de undeva. Este adresat tuturor stelistilor adevarati :twisted:

"
Daca Borcea i-ar fi spus lui Gigi Becali ca Dinamo va bate CFR numai daca va traversa in patru labe terenul si Alexandru Ene l-ar fi dus in lesa atunci cand a dat lovitura de incepere, atunci latifundiarul din Pipera ar fi intrebat unde este lesa si ar mai fi dat si din coada. S-ar fi tavalit spre stanga, apoi spre dreapta, iar in final ar mai fi si strigat "Augh!" "Augh!" "Augh!" De fapt a strigat !

Disperarea care l-a cuprins pe patronul din Ghencea - sa se lase injurat de fanii lui Dinamo si sa se fotografieze cu fularul ros-alb la gat - este demna de consemnat la capitolul "Cu mila lui Dumnezeu".

Gigi Becali mai avea putin si sarea de la tribuna oficiala atunci cand Adrian Cristea a marcat din lovitura libera. In cap! Dinamovistul Becali. Spartanul din Pipera. Cainele! Da, animalul ala care este urat de Dumnezeu!

Cat de spasit era Gigi Becali la final. S-a dus in mijlocul fanilor ros-albi cu un fular de gat pe care il va pastra ca amintire. Cu riscul ca si Maybach-ul sa-i fie o amintire, daca isi va lasa in Ghencea masina nepazita.

Dinamo a castigat doua locuri de Liga si unul i l-a cedat Stelei. Patronul ros-albastrilor a stat la masa lui Borcea si nu s-a ridicat pana cand nu a mancat tot ce i-a fost servit de suporteri. Supliciul lui Becali. A fost un fel de "te lepezi de Satana?" Iar Becali: "Augh!""Augh!""Augh!"

P.S. Daca Gigi Becali este atletul lui Dumnezeu, atunci acesta ar trebui suspendat pentru ca a evoluat cu dubla legitimare.

"
Go Jiji go!! :oops:

Augh! Augh! Augh! :charge:
:D

Post subject:
PostPosted: 10 May 2007, 12:26 

Un articol bun, dar nu vad ce legatura are asta cu cei care tin cu Steaua.

Post subject:
PostPosted: 10 May 2007, 12:29 

chiar asa

Post subject:
PostPosted: 10 May 2007, 12:31 

Pai sunt sigur ca stelistii au inteles. Sa-i lasam pe ei sa raspunda :twisted:

Post subject:
PostPosted: 10 May 2007, 12:39 

parca ma doare pe mine capu ce face gigi. daca ii place sa se faca de bafta peste tot pe unde merge treaba lui.
atata vreme cat baga bani la echipa poate sa se plimbe in pielea goala prin centru.
si nu mai crede tot ce se scrie prin presa romaneasca pt ca stim cu totii ce rahat mananca in goana lor pentru senzational .

Post subject:
PostPosted: 10 May 2007, 13:23 

Car: Alfa Giulia 2.0T
Dovada cea mai recenta ca nu si-l asuma nimeni dintre suporterii Stelei pe Bekali si toate aberatiile lui am realizat-o aseara , cand un stadion intreg i-a "dedicat" o serie intreaga de manifestari de simpatie si solidaritate vis-a-vis de gesturile acestuia din Stefan cel Mare si nu numai ! Oricum, este o "simpatie" mult mai veche!
Acum, ca toata presa si lumea (forumurile pro-Dinamo) avida de gesturi marca Bekali sta cu gura cascata , traim in Romania..., vorba unui clasic in viata! Nu ma simt obligat defel sa comentez suplimentar ce face un nebun.
Nu am inteles totusi aia cu "..Dinamo a ocupat doua locuri de CL". mai sa fie!!
Si apoi, Dinamo a jucat cinstit, asa cum trebuia, cu CFR. Nu a facut vreo favoare Stelei sau altcuiva. Normalul nu trebuie premiat sau subliniat. Succes in CL! :D

Post new topic  Reply to topic  [ 1206 posts ]  Go to page Previous 13 4 5 6 749 Next

All times are UTC+03:00