It is currently 03 Feb 2025, 06:00

All times are UTC+03:00

Post new topic  Reply to topic  [ 4 posts ] 
Author Message
PostPosted: 25 Jun 2014, 18:36 

Salutare!

Am o problema cu aeroterma. Nu mai schimba aerul din cald in rece. Acum ceva timp nu a mai functionat panoul din bord (sau asa am crezut eu). Nu mai mergea aeroterma deloc. A fost un coleg la un service prin militari pentru ca eu nu puteam pleca de la serviciu si cei de acolo i-au zis ca e panoul din bord de vina. Intr-un final am achizitionat panoul din bord. L-am inlocuit eu singur si am observat ca nu merge. Problema era de la sigurante! Vina mea pentru ca nu am verificat inainte sa o duc la service. Am inlocuit sigurantele insa acum nu se mai muta de la aer cald la rece. Am verificat cu ambele panouri din bord. Tind sa cred ca e motorasul de vina dupa cate am citit pe forum, insa am nevoie de ajutor pentru a-l depista. Este in aceiasi pozitie ca la 156 adica in spatele torpedoului?

Te nasti, cresti, te joci, inveti, iubesti, traiesti, imbatranesti si la un moment dat mori. Daca din toata povestea asta n-a facut macar o clipa parte o Alfa Romeo, sa stii ca ai pierdut ceva pretios.

PostPosted: 25 Jun 2014, 21:40 

Da dai torpedoul jos si le gasesti imediat in stanga este al doilea motoras, daca vrei ca o solutie temporara poti sa dai jos motorasul respectiv comuti pe rece vara si pe cald iarna si nu ai nici o treaba, eu asta fac de cv timp incoace nu ma intelege gresit nu sunt calic dar chiar nu am gasit un motoras sh, ca unul nou....

Alfa Romeo 147 1.6TS 105 hp 2005

Ex Ford Fiesta 1.4 TDCI 75 hp 2003

PostPosted: 26 Jun 2014, 11:02 

Ok mersi mult! Am sa caut si eu daca e ceva in neregula cu el.

Te nasti, cresti, te joci, inveti, iubesti, traiesti, imbatranesti si la un moment dat mori. Daca din toata povestea asta n-a facut macar o clipa parte o Alfa Romeo, sa stii ca ai pierdut ceva pretios.

PostPosted: 27 Jun 2014, 21:08 

Car: Afla romeo 159
Salut.
Am avut si eu problema cu comutarea cald-rece, si problema nu a fost motorasul; A fost consola. Am schimbat-o si tot una naspa am luat ...
I-am schimbat condensatorul de 100uf de pe placa si nu am mai avut probleme.
Uite-te aici: http://alfaclub.ro/forum/viewtopic.php? ... 7&start=25" onclick="window.open(this.href);return false;

Post new topic  Reply to topic  [ 4 posts ] 

All times are UTC+03:00