It is currently 04 Feb 2025, 16:44

All times are UTC+03:00

Post new topic  Reply to topic  [ 1206 posts ]  Go to page Previous 144 45 46 47 48 49 Next
Author Message
PostPosted: 14 Jun 2014, 02:02 

Parerea mea e ca Olanda va juca finala.Rivala cred ca o sa fie Brazilia

ex:Audi A6 2.7 quattro 2006 180 cp
ex:Alfa 155 1.9 TD 1993 90cp
ex:Alfa 156 1.9 JTD 2002 115 cp

PostPosted: 14 Jun 2014, 08:29 

Olanda are tot timpul un start bun dar se pierde pana la final, valabil pentru toate echipele lor cat si pentru Van Gaal.
Brazilia nu are lot pt a ajunge in finala, poate cu arbitrii...

PostPosted: 14 Jun 2014, 13:22 

Va grabiti cam tare cu aprecierile. Hai sa vedem si celelalte echipe, mai ales Germania si Argentina.

Ex: FURIA ALBA, AR 159 JTDM, 210 CP

PostPosted: 14 Jun 2014, 14:21 

La brazilia m-i se pare multa reclama, ca jucatori buni, care joaca bine acum nu prea are, cum avea cind a mai cistigat.
La Olandezi aia doi sunt super in forma din cite am vazut, ce lovitura de cap a dat ala, jale mare

Alfa 147 1.9
Fiat Fiorino
Suzuki Ignis
Dacia Solenza 4.4 V8
Tico 5.0 V12
Chrysler Voyager
Ford Siera Cosworth

PostPosted: 14 Jun 2014, 18:38 

Car: Stelvio QV
valerica Quote:
O chestie interesanta am auzit-o azi, anume clima din Brazilia, sud de ecuator, diferita de cea din Europa. Posibil un factor important in dezavantajul echipelor europene.
Dupa parerea mea, cel mai bun lot il are Argentina, efectiv au un dream team.
ca sa fie dream team trebuie si aparare, unde nu exceleaza deloc.

PostPosted: 14 Jun 2014, 21:31 

Nu exceleaza, dar au o selectie buna si bine gandita, au doi jucatori tineri talentati de 24,25 de ani si 1.90 Rojo si Fernandez, jucatori experimentati Campagnaro, Demichelis si Basanta care au destule meciuri si ani, plus cele doua vedete Zabaleta si Garay care nu au nevoie de prezentare.
Completat cu restul echipei formeaza o echipa foarte buna, iar comparativ cu ceilalti, in opinia mea, ei stau cel mai bine.

PostPosted: 16 Jun 2014, 07:18 

Cea mai mare dezamagire...Argentina.
In locul antrenorului il scoteam pe lene Messi din minutul 20. In afara de cativa jucatori din aparare, culmea, echipa nu a jucat nimic. Un meci norocos, sper sa isi revina altfel nu ajung prea departe.

PostPosted: 16 Jun 2014, 14:00 

Car: alfa romeo
Sunt fan al fotbalului nemtesc si brazilian, stie cineva un program de meciuri, rezultate pe net si vreo aplicatie pe mobil legat de campionatul mondial care se desfasoara acum in Brazilia?

PostPosted: 16 Jun 2014, 19:35 

Car: Stelvio QV
hello ? za internet called....

on topic - ca de fiecare data sunt fanul italiei si al fotbalului italian.

PostPosted: 23 Jun 2014, 15:14 

Car: alfa romeo
Am gasit aici, pana la urma https://www.facebook.com/cupamondiala/a ... 6500749082" onclick="window.open(this.href);return false; si are si aplicatie de mobil.

PostPosted: 08 Jul 2014, 23:38 

Car: Vespa
Nu vad bine strazile braziliene in noaptea asta si chiar si zilele urmatoare :( .

PostPosted: 08 Jul 2014, 23:38 

Prima finalista o stim, as zice ca e si castigatoarea daca nu prinde o zi foarte rea sau relaxanta.

PostPosted: 09 Jul 2014, 11:23 

Fiti si voi mai exuberanti. Sau tineati cu Brazilia?
:clapping: :up: :plecaciune: :whip: :dance:

PostPosted: 09 Jul 2014, 11:29 

Car: Il Duce
Sincer, tineam cu Germania. Dar de la 0 - 2 n-a mai fost fotbal ci pur si simplu umilinta. Chiar imi parea rau de ei cu toate ca sunt dusman declarat Brazilia!

Image

GTA's are very much a 'labour of love'....and a great emptier of our wallets - AO member

Gone:
Alfa Romeo GTV 2.0 TS CUP
Alfa Romeo 147 1.9 JTDm
Alfa Romeo 147 2.0 TS Selespeed

PostPosted: 09 Jul 2014, 11:33 

Pai nu putem fi ca au avut bulan cu ambele echipe de dupa grupe si dupa parerea mea Brazilia nu a ajuns meritoriu in semifinale, un fel de Spania.
Sincer, daca finala va fi cu Olanda si au o zi buna Kuyt si Van Persie le prevad nemtilor un meci asemanator cu al Braziliei.
In schimb daca va fi cu Argentina, va fi idem Brazilia cu toate Messiurile si Zabaletele pe teren.

PostPosted: 09 Jul 2014, 11:43 

valerica Quote:
Pai nu putem fi ca au avut bulan cu ambele echipe de dupa grupe si dupa parerea mea Brazilia nu a ajuns meritoriu in semifinale, un fel de Spania.
Sincer, daca finala va fi cu Olanda si au o zi buna Kuyt si Van Persie le prevad nemtilor un meci asemanator cu al Braziliei.
In schimb daca va fi cu Argentina, va fi idem Brazilia cu toate Messiurile si Zabaletele pe teren.
Dragul meu, aici vorbeste frustrarea ta. Ieri ii spusesem unui coleg ca Muller va inscrie primul gol al Germaniei si, daca va fi si primul gol al partidei, va fi scor fluviu, desi nu ma gandisem chiar la 7-1. Era logic. El insa a pariat pe 5-2 pt Brazilia si am ras de el toata ziua.
Judecand corect si luand in calcul capacitatile si forma de moment a echipelor ramase, sansele mari sunt ca Argentina sa bata, la scor strans, diseara. De ce, o sa explic dupa meci, ca sa nu stric placerea de vizionare nimanui.
Iar in finala, nemtii bat din nou, dar mult mai greu, eventual la penaltyuri.

Daca gresesc, cu atat mai bine, va fi fun! :naughty:

PostPosted: 09 Jul 2014, 12:06 

Gresesti si cataloghezi fara habar, de unde frustrare cand eu tin cu Argentina care credeam ca va domina campionatul si va defila pana vor ridica trofeul?
Frustrare de unde, pentru ca Brazilia a fost cosiderata favorita doar ca era gazda si nu pentru valoarea jucatorilor, toti cei din presa au spus-o inainte sa inceapa campionatul, Brazilia nu are echipa sa ajunga in finala. Au avut noroc si avantajul de a fi acasa cu Chile si la fel si cu Columbia, deci nu a fost vreo surpriza cu Germania.
Din pacate nu judeci dupa forma echipelor ci dupa ultimul meci, ceea ce nu e concludent, faptul ca Olanda a avut un ultim meci prost nu o desconsidera si nici nu o desemneaza favorita pe Argentina care nu a jucat nimic si a castigat meciurile cu un catenaccio ieftin.
Explica inainte de meci ca dupa iar vei arunca cu ironii ieftine celor pe care nici nu-i cunosti sau nu stii nimic de simpatiile lor faotbalistice dar iti permiti sa ii faci frustrati. Culmea, tu simpatizant al unei echipe ieftine fara creatie si talent dar cu un bun antrenor tactic si bun cunoscator al pregatirii fizice.

PostPosted: 09 Jul 2014, 12:49 

Ma scuzi daca crezi ca te-am jignit. Nu am intentionat.
Spun ca Olanda nu poate bate Argentina, din urmatoarele motive:
1. Olanda este o echipa care incepe bine campionatele, dar spre final isi mai pierde din forma. Final, adica semifinale si finala.
2. Olanda depinde destul de mult de dispozitie si starea de spirit. Daca nu dau gol repede, se cam flescaiesc. Robben devine nervos, Snejider se pierde cu firea, Blind greseste pasele. Van Persie in ultimul meci a fost cam in plus.
3. Argentina are un sistem surprinzator de "nemtesc", la care se adauga Messi, care, si in zi proasta, face cat o jumatate de echipa.
4. Am, insa, marea banuiala ca Messi va prinde o zi buna azi, la modul in care s-a menajat in primele meciuri, si atunci va fi foarte greu pentru Olanda sa faca fata.
5. Olanda a jucat in ultimul meci prelungiri plus penaltyuri, ceea ce va cantari greu ca prospetime fizica si psihica.
6. FIFA si arbitrul au tot interesul sa aiba in finala o echipa sud-americana, daca nu e Brazilia. Daca ajunge Olanda in finala, si argentinienii pleaca acasa (si sunt extrem de multi) dar si brazilienii isi pierd interesul, care se uita la Argentina asteptand sa moara si capra lor.

Si ar mai fi.

PostPosted: 09 Jul 2014, 13:32 

Car: GTV
In ultimele meciuri ale Argentinei mi s-a parut mai important Di Maria. Messi e genul de jucator mult prea laudat care deja si-a primit lauri de multe ori nemeritati. Nu il consider atat de decisiv, a alergat in ultimul meci cel mai putin de pe teren.

Sper sa piarda Argentina. Intre olandezi si nemti imi e indiferent, dar Argentina sa piarda incat sa vedem finala mica intre Brazilia si Argentina.

Sunt prostii povestile cu Olanda nu joaca bine pe sfarsit de campionat, cand e vorba de echipe noi cu jucatori noi, palmaresul conteaza mult prea putin.

Sunt de acord la chestia cu Fifa si arbitrii, dar in aceasi masura poate i-ar interesa mai mult un meci intre cele doua echipe din america de sud.

Alfa Romeo 159 2.4 JTDm

PostPosted: 09 Jul 2014, 14:49 

Terminati ma ... Olanda tre sa castige diseara , altfel imi strica combinatia la "super concurs" :lol:
Pana acum mi-a iesit treaba deci mai e doar un pas . In finala , Germania sper sa castige fara probleme desi presiunea va fi mare si pe ei , mai ales acum , dupa scorul de ieri cu Brazila .
O sa mai am un hop la meciul Brazilia - Argentina unde cred si sper ca brazilienii vor incerca din rasputeri sa spele putin din rusinea de aseara . Si astfel voi bea singur din berile cumparate tot de mine :)

PostPosted: 10 Jul 2014, 01:49 

Antifotbal, vulpoiul batran s-a pacalit, Sabella e degeaba, echipa trece mai departe din inertie si ca "asa a fost sa fie".

PostPosted: 10 Jul 2014, 01:54 

Ma , sincer sa fiu nu stiu daca e o fericire pt Argentina sa dea piept cu Germania si sa riste vreo umilinta ca cea de aseara . Oricum ar fi iesit meciul de azi nu stiu ce pretentii putea avea vreuna din echipe la castigarea finalei . Abia s-au tarat intre cele doua porti .

PostPosted: 10 Jul 2014, 02:08 

Car: Valeria/Carla
Hai, Argentina ! :clapping: M-am saturat de nemti pana peste cap, la canal cu ei !

PostPosted: 10 Jul 2014, 02:32 

Location: Fish, chips, cup 'o tea, bad food, worse weather, Mary f**king Poppins
Valak Quote:
Hai, Argentina ! :clapping: M-am saturat de nemti pana peste cap, la canal cu ei !
:clapping:
Vamos Argentina, mi-ar fi placut o finala sud-americana, sau si mai frumos, ambele semifinale sud-americane. Nu pot sa cred ca sunt oameni care au tinut cu Germania in meciul cu Brazilia, chit ca Brazilia actuala e la fel de tehnica precum Romania. Am 'trait' Mondialul din 82 cu Ioan Chirila si a lui Espana82 si m-am enervat cumplit pe Rossi si Gentile, la fel Mexico 86 (primul mondial vazut la TV la 'rusi') cand atat de tare i-am urat pe francezi dupa sfertul de finala cu Zico, Socrates, Careca, Eder, Alemao&co incat am tinut cu Briegel in semis. Mondialul e o sarbatoare si e cel mai trist e cand castiga echipe ce nu stiu sa se bucure sanatos. Plus mereu cand joaca echipe sud-americane vezi numai eye candies in tribune, la europeni doar bearded blokes cu silly hats and stupid tattoos :) .
Timpul ca Messi sa iasa in prim plan, pana acum am vazut ce jucator e Mascherano, the unsung hero la argentinieni. De ce ar castiga Argentina:
1. Au castigat mereu in America de Sud (cand nu au facut-o brazilienii sau uruguayenii). Mondialul din Mexic dpv geografic e America Centrala si de Nord, dar tinand cont ca era planificat in Columbia...
2. Sabella, antrenorul. Fotbalistul preferat al lui Billardo cand cel din urma era la Estudiantes, a mers in Anglia si l-a cules de la Leeds. Sabella a urmat indeaproape destinul ultimului castigator argentinian de World Cup in postura de manager: a castigat campionatul cu Estudiantes la Plata (Sportul Studentesc?:), si chiar l-a depasit pe Billardo castigand si Libertadores in the process cu minnows-ii de la estuarul Buenos Aires-ului. A fost numit antrenor al nationalei 3 ani inainte de Mondial (ca si Billardo). Prima decizie a fost sa il faca pe Messi capitan (precum Billardo pe Maradona). A doua sa faca o echipa de muncitori in jurul lui (Brown de la Estudiantes, similar cu Garay, Burruchaga precum Mascherano, Ruggeri pe acelasi post cu cel mai bun fundas dreapta din Premier League Zabaleta, Valdano varful oportunistic precum Higuain). De data asta mai sunt Lavezzi si Aguero disponibili.
3. Germania e o echipa curata si nu are cotonogarii Olandei, deci Messi are mai multe sanse sa straluceasca. De fapt Messi nu a pierdut nici o finala.

PostPosted: 10 Jul 2014, 03:10 

Location: Fish, chips, cup 'o tea, bad food, worse weather, Mary f**king Poppins
valerica Quote:
Sabella e degeaba.
Fara a vrea sa fiu sarcastic dar daca te pasioneaza fotbalul sud-american vezi ca sunt surse mult mai bune de informare decat Prosport. Sabella e cel mai bun manager pe care l-au avut de la Carlos Billardo incoace, omul e o fosta legenda Sheffield United care a jucat in liga a treia engleza, deci stie cum sa si raspunda la thugs. A castigat campionatul argentinian cu o echipa ce nu e in big4 (coincidenta, aceeasi echipa unde a facut cariera Billardo). Si Copa Libertadores (ceva la modul Anderlecht castigand Champions League azi). E la fel ca si Billardo foarte bun in the art of attrition. A pus ordine in jocul lor si nu s-a ferit de big calls (l-a scos din nationala pe Tevez, considerat daunator spiritului de echipa). Argentinienii au castigat Mondiale doar cu manageri de inspiratie europeana (Menotti, Billardo) si nu cu Basile, Bielsa, Pekerman sau errmmm...Maradona. Cu care defilau pana cand dadeau de o opozitie serioasa (europeana).

Post new topic  Reply to topic  [ 1206 posts ]  Go to page Previous 144 45 46 47 48 49 Next

All times are UTC+03:00