Alex, nu conteaza ca a deschis un topic nou, nu e bai. O sa continuam discutia si aici.
Speedy, multumim pentru aprecieri,
Legat de BMW, Volvo, Renault, Suzuki s.a.m.d. nici mie nu mi-a placut ca au fost fix intre alfe. Am discutat deja si cu ceilalti organizatori, si pe viitor vom ruga non-alfele sa parcheze toate intr-un singur loc. Nu cred ca Alex P. sau Coman s-ar fi suparat daca le-am fi zis asta si la fest, insa nu ne-am gandit nici noi.
Totusi, nu pot spune nici eu ca sunt de acord ca un user care are 2 posturi sa fie luat in deradere sau la misto (chiar daca user-ul respectiv a scris "shi" cred ca de 50 de ori). forumul va renaste ca si clubul odata cu membrii noi, trebuie sa aplanam astfel de conflicte de la bun inceput. posesor de alfa ocazional sau nu, omul a venit la fest, la fel a facut si tanza... asta e, sunt muuuulti altii care nu au venit, si nu din cauze financiare, ci pentru ca desi conduc o alfa, nu ii mai atrage nimic la aceasta comunitate. deci, hai sa o lasam asa, dreptatea e pe la mijloc.
Sa stii ca si intre organizatori au fost discutii pe tema asta, si pe viitor vom avea mai multa grija.
Tine cont insa ca eu la 80% din intalnirile de la Bucuresti vin cu un Kia Soul (pentru ca divort si pentru ca cutie automata si pentru ca fosta nu stie 3 pedale)...
Daca nu aveam intelegerea necesara data fiind situatia, puteam fi si eu pus in situatia de a parca un kia soul la pensiune, si crede-ma e o masina care sare in ochi mai rau ca Z4 lui tanza
))
Traim vremuri grele, suntem nervosi zi de zi, eu propun ca la Fest-ul viitor sa fi responsabil cu flota, parcarea si imaginea AR. Fara gluma si fara sa crezi ca vreau sa te fac "parcangiu"... insa chiar am avea nevoie de un membru istet care sa stie cum sa organizeze o flota de 40 masini, parcarea, sa aseze masinile pe modele, culori, in coloana etc. ne-ar fi ajutat mult chestia asta si anul asta. Crede-ma pare simplu... insa e destu de greu
In rest, numai de bine! De la Fest la Fest va fi mai frumos!