It is currently 24 Nov 2024, 14:41

All times are UTC+03:00

Post new topic  This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 12 posts ] 
Author Message
PostPosted: 11 Jun 2014, 19:15 

Car: Giulia Q4 280.
Deschid acest topic din respect pentru Littlefoot, care ne-a cerut sa incetam sa mai poluam un topic important referitor la Alfa Fest 2014, unde omul a pus mult suflet si a ajutat la organizare.
Dragi alfisti vechi si cu experienta, referitor la "mitzamtm" si la alti membri noi "cu doua postari", daca asa vreti voi sa atrageti alfisti noi in acest forum, eu zic ca gresiti masiv!
Ce daca are doua postari, exista un numar minim de postari ca sa-ti exprimi parerea?! Cred ca ar fi mai bine ca forumul sa se numeasca "Vechea Garda", cum spunea un membru oficial in topicul mentionat mai sus, sa va dati doar voi cu parerea si sa-i dati afara pe cei cu "fete noi", "posesori de ocazie" si "cei cu doua postari!"
Ma faceti sa imi para rau ca am promovat atat cat am putut Alfaclub la nivelul judetului Arges si chiar mai departe!
Pana la urma cine a gresit,eu fata noua,posesor de ocazie Alfa Romeo,mitzamtm cu doua postari ca am indraznit sa ne spunem parerea sau cei care participa cu alte marci de masini?Ce e asa rau sa-ti exprimi parerea?Trebuie sa fi jignit,injosit, daca nu e la fel cu a anumitor membri importanti?Atunci sa facem o regula: sa nu mai posteze decat cei importanti,restul sa stea in banca lor, sa citeasca si sa aplaude!
Eu zic ca un membru vechi putea sa puna capat discutiei de mult,spunand frumos ca nu e bine ca s-a intamplat asa si ca se va lua o masura pe viitor(gen parcare laterala pt alte marci sau vine fiecare cu ce poate si cu ce vrea,nu obligatoriu sa vi cu Alfa Romeo la Alfa Fest).Nu v-ati lasat deloc pana nu s-a poluat topicul la maxim,cu toate ca un om care a muncit si a pus suflet v-a cerut sa incetati,cu aceeasi parere la unison si anume ca domnul cu BMW e un om deosebit de toata isprava,dar cine a vorbit de om in sine?am precizat clar ca NU AM TREABA CU OMUL,ci cu faptul ca in mijlocul alfelor a fost un BMW!
Eu consider ca Alfa Romeo e radacina Alfa Club,iar fara radacina copacul nu exista!

**Alfa Romeo 159SW, 1.8mpi
Ex:
Alfa Romeo 159SW,TBI TI
Alfa Romeo Gt Blackline
Alfa 156 sw,1.9jtd,115cp
Alfa Romeo Brera, 2.4jtdm, 210cp +
Alfa 159 SW, 2.4jtdm, 210cp
Alfa 156,1.9jtdm,150cp+
Alfa Giullieta 2.0jtdm
Alfa 159sw,1.9jtdm,150cp
Alfa Crosswagon,Q4
Alfa 147 selespeed,2.0TS,150cp
Alfa 156sw,1.9-115cp
Alfa 166,2.4jtd-136cp
Alfa 156,2.0ts-150cp
Alfa 147,1.6ts-120cp

Last edited by speedy91 on 11 Jun 2014, 19:31, edited 2 times in total.

PostPosted: 11 Jun 2014, 19:20 

Car: 115/960
Chiar nu cred ca isi are rost postarea ta.

Am concluzionat deja pe topicul acela.
ALXege Quote:
O sa mai punctez eu ceva cu care sper sa punem punct subiectului: cand vor fi 4 Alfe si restul masinilor participante din curtea altor marci, probabil n-o sa mai facem Fest!
Pana una alta, anul asta au fost peste 40 de Alfe, deci discutia nu-si are sensul.
Deasemeni, orice masina non-alfa care a dorit totusi sa parcurca traseul de pe aeroport a facut-o la sfarsit, in masura timpului disponibil!
Nici o masina non-alfa nu a fost expusa in Piata Civica (exceptie facand Barchetta lui Pablo, care face parte oarecum din familie).
Pe viitor o sa gandim probabil si o parcare special destinata alfistilor fara Alfe.
Toti cei care au adus jigniri, chiar si subtile sau ironice, au primit warn :peace:

PS: incearca sa respecti niste minime reguli de scriere pe viitor (gen spatiu dupa semne de punctuatie), e destul de greu de urmarit mesajul tau.

PostPosted: 11 Jun 2014, 19:40 

Car: Giulia
Alex, nu conteaza ca a deschis un topic nou, nu e bai. O sa continuam discutia si aici.
Speedy, multumim pentru aprecieri,

Legat de BMW, Volvo, Renault, Suzuki s.a.m.d. nici mie nu mi-a placut ca au fost fix intre alfe. Am discutat deja si cu ceilalti organizatori, si pe viitor vom ruga non-alfele sa parcheze toate intr-un singur loc. Nu cred ca Alex P. sau Coman s-ar fi suparat daca le-am fi zis asta si la fest, insa nu ne-am gandit nici noi.

Totusi, nu pot spune nici eu ca sunt de acord ca un user care are 2 posturi sa fie luat in deradere sau la misto (chiar daca user-ul respectiv a scris "shi" cred ca de 50 de ori). forumul va renaste ca si clubul odata cu membrii noi, trebuie sa aplanam astfel de conflicte de la bun inceput. posesor de alfa ocazional sau nu, omul a venit la fest, la fel a facut si tanza... asta e, sunt muuuulti altii care nu au venit, si nu din cauze financiare, ci pentru ca desi conduc o alfa, nu ii mai atrage nimic la aceasta comunitate. deci, hai sa o lasam asa, dreptatea e pe la mijloc.

Sa stii ca si intre organizatori au fost discutii pe tema asta, si pe viitor vom avea mai multa grija.

Tine cont insa ca eu la 80% din intalnirile de la Bucuresti vin cu un Kia Soul (pentru ca divort si pentru ca cutie automata si pentru ca fosta nu stie 3 pedale)...

Daca nu aveam intelegerea necesara data fiind situatia, puteam fi si eu pus in situatia de a parca un kia soul la pensiune, si crede-ma e o masina care sare in ochi mai rau ca Z4 lui tanza :)))

Traim vremuri grele, suntem nervosi zi de zi, eu propun ca la Fest-ul viitor sa fi responsabil cu flota, parcarea si imaginea AR. Fara gluma si fara sa crezi ca vreau sa te fac "parcangiu"... insa chiar am avea nevoie de un membru istet care sa stie cum sa organizeze o flota de 40 masini, parcarea, sa aseze masinile pe modele, culori, in coloana etc. ne-ar fi ajutat mult chestia asta si anul asta. Crede-ma pare simplu... insa e destu de greu

In rest, numai de bine! De la Fest la Fest va fi mai frumos!

Alfa Romeo Mito QV (955) - 1.4 MT6 170 HP
EX:Alfa Romeo Giulia (952) - 2.2 AT8 180 HP
EX: Alfa Romeo Giulietta (940) - 1.4 TB Multi Air TCT 170 HP
EX: Alfa Romeo 156 SW (932) - 2.0 JTS 165 HP

PostPosted: 11 Jun 2014, 20:06 

Car: Giulia Q4 280.
littlefoot Quote:
Alex, nu conteaza ca a deschis un topic nou, nu e bai. O sa continuam discutia si aici.
Speedy, multumim pentru aprecieri,

Legat de BMW, Volvo, Renault, Suzuki s.a.m.d. nici mie nu mi-a placut ca au fost fix intre alfe. Am discutat deja si cu ceilalti organizatori, si pe viitor vom ruga non-alfele sa parcheze toate intr-un singur loc. Nu cred ca Alex P. sau Coman s-ar fi suparat daca le-am fi zis asta si la fest, insa nu ne-am gandit nici noi.

Totusi, nu pot spune nici eu ca sunt de acord ca un user care are 2 posturi sa fie luat in deradere sau la misto (chiar daca user-ul respectiv a scris "shi" cred ca de 50 de ori). forumul va renaste ca si clubul odata cu membrii noi, trebuie sa aplanam astfel de conflicte de la bun inceput. posesor de alfa ocazional sau nu, omul a venit la fest, la fel a facut si tanza... asta e, sunt muuuulti altii care nu au venit, si nu din cauze financiare, ci pentru ca desi conduc o alfa, nu ii mai atrage nimic la aceasta comunitate. deci, hai sa o lasam asa, dreptatea e pe la mijloc.

Sa stii ca si intre organizatori au fost discutii pe tema asta, si pe viitor vom avea mai multa grija.

Tine cont insa ca eu la 80% din intalnirile de la Bucuresti vin cu un Kia Soul (pentru ca divort si pentru ca cutie automata si pentru ca fosta nu stie 3 pedale)...

Daca nu aveam intelegerea necesara data fiind situatia, puteam fi si eu pus in situatia de a parca un kia soul la pensiune, si crede-ma e o masina care sare in ochi mai rau ca Z4 lui tanza :)))

Traim vremuri grele, suntem nervosi zi de zi, eu propun ca la Fest-ul viitor sa fi responsabil cu flota, parcarea si imaginea AR. Fara gluma si fara sa crezi ca vreau sa te fac "parcangiu"... insa chiar am avea nevoie de un membru istet care sa stie cum sa organizeze o flota de 40 masini, parcarea, sa aseze masinile pe modele, culori, in coloana etc. ne-ar fi ajutat mult chestia asta si anul asta. Crede-ma pare simplu... insa e destu de greu

In rest, numai de bine! De la Fest la Fest va fi mai frumos!
Multumesc frumos pentru increderea acordata,o sa fie o adevarata onoare sa conduc 40 de alfe intr-o singura zi!

**Alfa Romeo 159SW, 1.8mpi
Ex:
Alfa Romeo 159SW,TBI TI
Alfa Romeo Gt Blackline
Alfa 156 sw,1.9jtd,115cp
Alfa Romeo Brera, 2.4jtdm, 210cp +
Alfa 159 SW, 2.4jtdm, 210cp
Alfa 156,1.9jtdm,150cp+
Alfa Giullieta 2.0jtdm
Alfa 159sw,1.9jtdm,150cp
Alfa Crosswagon,Q4
Alfa 147 selespeed,2.0TS,150cp
Alfa 156sw,1.9-115cp
Alfa 166,2.4jtd-136cp
Alfa 156,2.0ts-150cp
Alfa 147,1.6ts-120cp

PostPosted: 11 Jun 2014, 21:37 

Car: Alfa 33 16v QV P4
Toti am avut 2 postari odata insa am incercat la inceput sa fim mai respectuosi (cel putin eu) fata de membri vechi, intre care deja se legase o prietenie. Mi se pare oarecum aiurea sa intri pe un forum si cu al 2-a post deja sa ataci membri vechi ai forumului. Pentru ca am primit cateva pm-uri, treaba cu cazanele de 1000 euro nu viza pe nimeni, era doar un exemplu care demonstra ca o forma de discriminare poate sa se creeze din aproape orice.

PostPosted: 11 Jun 2014, 21:55 

Car: Vespa
Topicul s-ar putea inchide deja . Consider ca ce a fost de zis s-a zis . Nu trebuie sa jigneasca nimeni si nu conteaza nici numarul de posturi ca sa participi la Fest si sa ai apoi o parere . Dealtfel asa cum a zis si littlefoot si Ege , am notat observatia si vom respecta acest aspect pe viitor . Imi pare rau ca trageti concluzii pripite , aici v-as spune ca am stat putin de vorba cu speedy si pot sa spun ca , pe langa ca are unul din cele mai frumoase 56 de pe forum , e un baiat de calitate si cu care se poate discuta . Poate putin prea serios dupa mine :)) . Nu vrem sa se simta nimeni prost sau exclus , avem nevoie sa ne intelegem si sa facem evenimente din ce in ce mai misto , chiar daca la poarta sunt parcate 3 BMW , 2 Audi si un Citroen . Dealtfel ii doresc lui Alexx sa fie primul posesor de 4C din club si sa aiba statut complet de alfist :) .
Hai sa incheiem discutia , va rog mult . Nu exista "garda veche" si nici "baieti cu 2 posturi" , suntem toti alfisti . Pana si aia ai lu' Bivolaru se inteleg bine , desi se pisa unii pe altii :lol:

Ca fapt divers , daca ne-ati fi respectat rugamintea si ne-ati fi dat chestionarele completate , am fi evitat aceasta situatie .

PostPosted: 11 Jun 2014, 22:51 

Car: Alfa Romeo 156
" chiar daca user-ul respectiv a scris "shi" cred ca de 50 de ori "

asa m-am invatat sa scriu, "shi" in loc de "si", acum facem "si" gramatica ?

Inca o data va spun baieti fara suparare am spus ce am avut de spus , daca ati inteles bine daca nu iara bine, nu am nimic cu nimeni fiecare isi cumpara ce masina vrea. eu am incheiat.

STIMA :peace:

PostPosted: 11 Jun 2014, 22:57 

Eu cred ca daca vrei sa fii luat in serios, e bine sa scrii corect.

PostPosted: 11 Jun 2014, 23:28 

Si sa citesti si sa repsecti regulamentul:
alexmirica Quote:
d) Nu este permisa sub nici o forma folosirea unui limbaj tip "mirc" (daka, k, lol etc.) si nici a scrierii cu sh, tz, k etc. Punem accent pe calitatea mesajului (atat din punct de vedere al continutului cat si ca mod corect de redactare in limba romana) si nu pe "cantitatea" sa. Mesajul va fi scris, la alegere, cu sau fara folosirea diacriticelor.
Deasemeni,
alexmirica Quote:
e) Nu este permis sub nici o forma atacul la persoana. Nu atacati persoanele ci ideile lor.
:peace:

PostPosted: 11 Jun 2014, 23:37 

Car: Alfa Romeo 156
mitza.mtm Quote:
" chiar daca user-ul respectiv a scris "shi" cred ca de 50 de ori "

asa m-am invatat sa scriu, "shi" in loc de "si", acum facem "si" gramatica ?

Inca o data va spun baieti fara suparare am spus ce am avut de spus , daca ati inteles bine daca nu iara bine, nu am nimic cu nimeni fiecare isi cumpara ce masina vrea. eu am incheiat.

STIMA :peace:

bine am inteles, nu o fac ca vreau asa mi-a intrat in reflex, scriu fara sa imi dau seama, si cand trimit un msj pe telefon la fel fac. apropo am vazut multi de "k" paici :D.

PostPosted: 11 Jun 2014, 23:38 

Car: Valeria/Carla
Cum foarte bine a spus littlefoot, adevarul e undeva la mijloc.
Inteleg perfect frustrarea baietilor, BMW-ul e dusmanul de clasa al Alfa Romeo, nici eu nu prea inteleg cum pot sa-ti placa ambele marci in acelasi timp (de-asta de Renault, Mitsubishi, Volvo, Suzuki etc. nu zice nimeni nimic), dar trebuie sa tinem cont de faptul ca Alexx a fost pana nu demult posesorul Matildei, mandria Alfa Club-ului, o masina in care s-au investit foarte multa dragoste, pasiune si nu in ultimul rand bani. Iar nu trebuie uitat ca la ultimele doua Fest-uri, Alexx a venit cu Z4-ul avand toate siglele alea odioase bavareze :evilook: acoperite cu stickere avand sigla Alfa Romeo. Omul e de un maxim bun simt, nu s-a dat niciodata in spectacol cu o masina care ii permite lejer s-o faca. Asa cum spune si mugurel, Alexx e unul dintre putinii care ar putea aduce un 4C in Club, cand si daca va considera el de cuviinta si atunci ce s-ar intampla, ar deveni din nou, brusc, omul-fanion al Clubului, n-ar mai fi acelasi om ?

PostPosted: 11 Jun 2014, 23:47 

Si cu asta punem punct! E deja penibil sa discutam atata despre Alexx, cred ca ne-am putea concentra cu totii atentia spre Festul ce tocmai a trecut!

Post new topic  This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 12 posts ] 

All times are UTC+03:00