@jordinho,salut si bine ai revenit adevarul ca am mai spus cate ceva despre"fostul proprietar"la suparare dar nu cred ca am injurat sau vorbit de rau.
1.da mi sa spus ce sa schimbat la masina distributie(niciodata ca a fost rupta) si ceva pe la ambreiaj
2 .nu te-am mai contactat deoarece prima data(sa vad daca mai gasesesc mesajele)ai spus ca uleiul a fost schimbat si a doua oara dupa ce am cumparat-o ca trebuie sa schimb uleiul(nici nu-ti mai aminteai ce ulei a fost pus) si am considerat ca numai are rost sa sun.
3.de galme la anvelope nu am spus ca este vina ta,cred ca prin topicuri am spus chiar ca anvelopele de vara-iarna au fost aproape noi
4.treapta a 6-a (nu ai spus nimic de ea)am gasito dar intra cu inelul ridicat,cineva de aici a sugerat ca sar putea sa aiba 5 trepte.
5.airbag-ul are probleme din cauza mufelor de sub scaun practic sa tras de ele.
6.mcsf nu a dat cat am mers cu ea prin constanta abia pe drum a dat si nici acum nu i-am dat de cap definitiv.
7.ca masina a fost condusa subturata sa vazut pe galeria de admisie.
etc.etc ......sunt lucruri pe care orice proprietar de masina le face:uleiul si filtrele la timp,la simpla ridicare de capota se vedea ca furtunul dintre intercoler si turbo era 70%rupt,la o simpla privire sub masina se observa ca curge ulei din cutie pe la planetara si multe chestii minore.
deci repet inca odata ce am cumparat masina este responsabilitatea mea dar cand am vazut ca lucruri nu prea costisitoare care puteau facute cat a fost in posesia ta (chiar te foloseai de ea,nu erai samsar)ma facut sa te critic,poate asa la urmatoarea masina (banuiesc ca ai luat masina care nu se strica niciodata adica veweu sau bemveu,gumesc) stii la ce sa te uiti.o sa pun cateva foto.
daca te-ai simtit jignit pe topicurile mele i-mi cer scuze.
cel putin inca o alfa romeo gt este sigur in braila,o fi un oras mic dar nici chiar asa si nu stiu daca eu chiar am cea mai tare masina din oras cu toate ca mandresc cu ea si o consider "tare".la fel de mandru am fost si de alfa 145.
@comanr
"ce faza tare, bun venit jordinho!
uite de aia nu vorbesc eu de rau fostul proprietar, unde mai pui ca al meu e si mort da stii cum este, nu e bine sa vorbesti mortii de rau "
banuiam ca o sa citeasca topicul
dar sa trec la gt-ul meu:
daca pun anvelope 225/50/17 oare atinge?asa poate mai se inalta putin talonul si nu mai fac galme la cea "mai frumoasa masina din braila"
as vrea sa schimb uleiul are cam 7k dar as vrea sal mai las ca treaba cu anvelopele si jantele ma cam scuturat de bani si sunt probleme locurile de munca.
dar am cumparat filtrul de aer mann si cel de motorina mahle pentru moment.