s-o stapanesti sanatos si s-o porti cat mai bine iar ea sa te poarte cat mai departe si cat mai mult.
din ce se vede in poze masina arata SUPER. iar negrul e si culoarea masinii mele asa ca stiu cum se intretine. dar nu te speria. e frumoasa rau curata.
Apropos de priviri. eu singur ma surprind uitandu-ma la masina cand trec prin fata unor cladiri de sticla.
mai mult la o spalatorie zilele trecute era un posesor de BMW 320d/2003 care a stat numai langa masina mea cat am spalat-o iar cand am iesit m-a rugat sa-l las sa se uite la ea si sa-i faca poze.
unii nu se uita din invidie dar tot a-i sa-i surprinzi tragand cu coada ochiului.
de comportat cu ea ai sa inveti singur. sfaturi despre cum sa-i dai si cat poti primi destule dar fiecare se comporta altfel cu masina lui. spre exemplu eu nu prea o "calc" ca drumurile la noi sunt proaste. cand prind o portiune buna si vad ca-mi cere masina insa ii dau bice. (asa se explica si faptul ca am luat un radar in Vaslui cu 63km/ora
)
oricum starea drumurilor in Italia e bai buna decat in Romania si ai loc sa-i dai blana. mai avantajul de a gasi in tara mama toate consumabilele originale: uleiuri, filtre,etc. care conteaza.
ca sfat daca vrei niste pareri avizate du-te daca poti aici:
http://www.clubalfa.it/smf/index.php?topic=2913