It is currently 01 Feb 2025, 08:02

All times are UTC+03:00

Post new topic  Reply to topic  [ 8 posts ] 
Author Message
 Post subject: inmatriculare
PostPosted: 08 Apr 2014, 20:57 

Car: alfa romeo 156
buna ziua,stiu ca nu prea e locul recomandat pentru astfel de post,imi cer scuze,dar am zis sa nu ma mai chinui pe alte site.uri ci poate gasesc pe cineva aici care ma poate ajuta,am o alfa 156 imatriculata pe italia,dorind sa o inscriu pe romania,insa taxele sunt undeva la peste 1.700E, as fi interesat daca mai merge faza cu imatriculatul pe bulgaria,daca se merita, am gasit un site de genul : http://inmatriculare.com/" onclick="window.open(this.href);return false; unde este un pret exagerat de mic pentru imatricularea acolo.nustiu cat este de real.puteti sa imi dai niste informatii despre acest lucru ,cu imatriculatu pe bulgaria,sau o solutie alternativa buna,( as tine o imatriculata pe italia,dar asigurarea undeva peste 1.000E ...nu e prea avantajos...:(multumesc

Post subject: Re: inmatriculare
PostPosted: 10 Apr 2014, 18:52 

Car: 147 1.6
Depinde de anul de fabricatie, euro, motor. Da-ne mai multe detalii poate nu e asa scumpa inmatricularea la noi.

PostPosted: 11 Apr 2014, 09:36 

Car: Brera
un prieten a inmatriculat un 2.5 v6 euro 2 la bulgari si l-a costat 500 euro cu tot cu platforma pana acolo si actele valabile 1 an:), sunt extrem de urate numerele de Bulgaria dar cand te gandesti ca e vorba de multi bani economisiti....

PostPosted: 12 Apr 2014, 02:03 

Virgil Quote:
Depinde de anul de fabricatie, euro, motor. Da-ne mai multe detalii poate nu e asa scumpa inmatricularea la noi.
noiembrie 2003 , euro 3 , motor 1.9 JTD , emisii 155g , m am interesat cam peste tot,si sub 1700E nu am vazut sa ma coste plus cat or mai fi alte cheltuieli pe langa...

PostPosted: 12 Apr 2014, 02:06 

dani_wrc Quote:
un prieten a inmatriculat un 2.5 v6 euro 2 la bulgari si l-a costat 500 euro cu tot cu platforma pana acolo si actele valabile 1 an:), sunt extrem de urate numerele de Bulgaria dar cand te gandesti ca e vorba de multi bani economisiti....
da e adevarat da urat imatriculata pe BG,dar sunt niste bani seriosi eocomisiti,cred... insa mi se pare complicata rau aceasta operatiune de inscriere pe BG,pentru ca din cate am inteles,trebuie sa gasesti o persoana careia sa io vinzi si sa o tina pe numele lui,si chiar daca tie iti da drepturi depline asupra masinii,tot nu mi se pare o treaba sigura,plus sa nu mai vorbim de asigurari car nici 10% nu sunt reale, si pe langa toate astea mai esti si luat in ochi imediat de politie..dar de la 400-500E la 1.700-2000 cat e la noi e totusi o diferenta...dar cu multe riscuri

PostPosted: 12 Apr 2014, 07:04 

Car: ALFA ROMEO 155
La 155 acu 6 ani mi-a cerut taxa de poluare 3200 Euroi, am facut la rar cerere de depreciere dupa care am fost la abm.Financiara si am facut o declaratie pe proprie raspundere ca fac peste 60.000 km pe an si mi sa redus taxa la 1400 Euro.
Depinde de tine cat vei tine masina, daca o tii 1-2 ani si pe urma sa o vinzi pe bani putini se merita numerele de bulgaria, daca ai de gand sa o iei de nevasta iti trebuie numere de Romania, achiti taxa si bupa ce o imatriculezi dai statul in judecata (avocatul costa intre 500-1000 ron) iar banii ii recuperezi cam in 2 ani daca ai noroc
SAU te duci la aia cu imatriculari iti dactilografiezi cartea auto si pe urma iti faci o asigurare pe 6 luni in vederea inmatricularii, ramai cu numere de Italia si mergi cu asigurare de Romania facuta pe seria de caroserie dar in caz de accident trebuie sa platesti toate reparatiile

PostPosted: 12 Apr 2014, 16:44 

Stefan155 Quote:
SAU te duci la aia cu imatriculari iti dactilografiezi cartea auto si pe urma iti faci o asigurare pe 6 luni in vederea inmatricularii, ramai cu numere de Italia si mergi cu asigurare de Romania facuta pe seria de caroserie dar in caz de accident trebuie sa platesti toate reparatiile
da am inteles si eu de la cineva chestia asta insa nu a stiut sa imi explice si sa imi dea prea multe detalii, poti sa ma ajuti tu cu mai multe informatii?

PostPosted: 17 Apr 2014, 06:45 

Car: ALFA ROMEO 155
Imi pare rau dar daca masina nu e pe numele tau nu ai ce sa faci mai ales ca are numere straine!, 1 ai nevoie de contract de van-cumparare, 2 iti trebuie bani (voianta nu e suficienta). Eventual cea mai buna varianta ar fi platirea taxei, eu asta am ales!

Post new topic  Reply to topic  [ 8 posts ] 

All times are UTC+03:00