madkat Quote:
Intreb si eu - scopul acestui topic este?
@Alfetta - mi-e greu sa cred ca cineva de aici va fi obiectiv, nefiind vorba de Alfa.
Cel mai bine tu iei decizia - pierzi nopti pe forumurile dedicate marcilor/modelelor vizate - SI straine, nu doar de la noi, MUSAI te urci/pui mana/te dai cu modele cat mai apropiate de ce vrei, verifici preturile pieselor vs. informatiile despre ce si cand se strica.
imi era dor de discutiile din liceu despre masini
, si cu acest gand am deschis topicul aici. stiu si eu cum pot afla informatii dupa net , dar de la prieteni este mai misto si daca alfa tot nu mai iese cu nimic nou mai bine ne dam cu parerea despre alte masini.
daca iese giulia , cum spune marius , sigur ma bag , pana atunci sa mai deliram .
stie cineva daca golful r este pe acelasi sasiu cu s3? ma refer la ultimile modele . apropos , m-am plimbat cu un seria 3 decapotabil din 89 , 6 in linie ..cred ca 2 litri , foarte faina masina si motorul se aude intrun mare fel plus ca taxa de poluare este foarte mica.pana la urma si o vechitura ar putea fi o optiune , treaba proasta-i doar tabla , ajungi cu ea pe la brasov pe la guru .
si daca tot vorbim de masini : am fost la munte cu un land cruiser 3.0 diesel din 2007 si am cazut pe spate , nu credeam ca poate fi asa de polivalenta ( cu franele sta mai prost) si consum mediu avea 8.2
, in schimb am un prieten cu un q7 3.0 diesel si in oras nu reusete sa scoate sub 15 .
noul c klass arata foarte fain , au angajat astia italieni la design
, dar nu cred ca poate sa bata seria 3 care este cea mai simpatica de la ursulet incoace.
nu ma dau in vant dupa breakuri , nu le vad rostul , poti avea deschidere ca la superb(am fost odata cu un taxi in franta , stateam picior peste picor in spate foarte legata si eleganta masina / trebuie doar s-ai schimbi volanul care-i horor si mai are si cioara aia desenata pe el) sau octavia , sau a7 .