lucianm Quote:
Mai zi-mi si mie pe ce balti poate fi cautata stiuca pe langa Bucuresti, fiindca, in afara de lacul de acumulare de la Mihailesti, nu prea mai stiu nici una.
Nu te-a daramat vantul?
Mai rau mi a bagat praf in ochi, pe picioare stau inca bine si de lansat a fost ok ca batea cumva din spate!
Stiuca frumoasa este la Lunca Mihailesti , omul vrea sa scape de ea si se retine tot ce se scoate, chiar sambata asta a luat cineva un trofeu pe la 9 kg , dar din barca , are si 4 barci omul , nu cere bani pe ele dar trebuie sa fii devreme sa prinzi una libera, sau daca ai barca .... te doare la bascheti
, pretul era 60 lei anul trecut insa am inteles ca sambata a cerut 30 lei
Mihailesti, Buzau, 127375 Mihailesti
0733 107 994
Pentru cei cu FB
https://www.facebook.com/BaltaLuncaMihailesti?fref=ts" onclick="window.open(this.href);return false;
Cum spuneam si baltile de a lungul Argesului tin stiuca cat si salau, problema e ca sunt izolate, nepazite si evident braconate, daca ai noroc sa ajungi dupa ce le au plasuit zdrentele alea ....
Mai am o invitatie sambata asta undeva numai ca nu stiu unde, ma tine amicul asta al meu intr o secretomanie grava dar shhh ... va zic io voua