Jaggguar Quote:
CristianMiu Quote:
Cine nu este multumit, poate merge cu ratb-ul , isi poate pune GPL sau poate merge mai putin cu masina. Cum am mai spus, problema nu este la carburant ci la salariile de 2bani.
Zici? Cum ar fi sa vin eu la tine in casa, sa intru in bucatarie si sa iau uleiul si 4 oua si sa-ti fac o omleta, apoi sa-ti zic ca te costa 50 de lei. Si cand vine sotia ta sa-ti ceara socoteala, tu sa justifici ca nu aveai know how-ul meu, cu toate ca pana ieri o faceai si tu, poate mai buna... asta e valabila nu numai la petrol, ci in multe alte domenii...
De dragul discutiei, ia in considerare si asta: inainte sa vina respectivul sa iti faca omleta, luai tu 4 oua si un litru de ulei, cineva ti le fura din frigider, apoi le mai luai o data, mai furai tu doua, faceai o omleta doar din doua oua, ziceai ca-s patru, uleiul era de la un amic care ti-l vindea cu de 4 ori pretul, ca sa faca si el un ban (ne)cinstit, si, in final, omleta te costa 100 de lei, si asta nu o data ci de fiecare data...
Si cand ramaneai fara bani in casa, sotia isi gasea pe altul sa faca o omleta decenta cu 50 de lei...
Iar pe undeva, prin China, exista unul care face omlete cu 10 lei (cu transport 15), din oua ce imita perfect ouale adevarate.